Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsSamsung AnyWeb Print

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsung heeft het perfecte afdrukprogramma voor het web gecreëerd. De innovatieve AnyWeb Print 2.0 software maakt gebruik van een nieuwe klikken, slepen en neerzetten functie, die professionele gebruikers in staat stelt om alleen de onderdelen die ze echt van het web willen gebruiken, te selecteren, bewerken en afdrukken. Dit vermindert de afval en verhoogt de efficiëntie. De klemborden die op elke AnyWeb Print 2.0 worden aangetroffen zijn perfecte instrumenten voor het bewerken van afbeeldingen, die kunnen worden opgeslagen en later opnieuw hergebruikt. Dit biedt professionals de kans om documenten als mood boards op eenvoudige wijze te creëren. Deze software is verkrijgbaar op verschillende internetbrowsers als Firefox, Internet Explorer enSafari, en is perfect voor kantoorgebruik. Deze gemakkelijke, snelle en efficiënte software biedt professionele gebruikers meer controle dan ooit over hun webafdruktaken.
Simple Web Printing
Simple Web Printing
Samsung AnyWeb Print 2.0 wordt met een druk op de knop gestart, en biedt het ultieme gebruikscomfort voor professionele gebruikers. De nieuwe klikken, slepen en neerzetten functie biedt u de vrijheid om afbeeldingen van het internet te bewerken en ze vervolgens op één pagina af te drukken. Gebruikers kunnen het maximum halen uit de intuïtieve "selectiebox" om de zones te markeren die ze willen afdrukken, en ze dan slepen en neerzetten op een klembord. Deze tekstfragmenten of afbeeldingen kunnen in een aantal formaten als PDF, TIFF en W2P worden opgeslagen, die telkens opnieuw kunnen worden geladen. De bijkomende Quick Print functie zet de kers op de taart van deze gebruikersvriendelijke afdrukfunctie voor het internet.
Verbeterde efficiëntie met realistische afdrukkeuzes
Verbeterde efficiëntie met realistische afdrukkeuzes
AnyWeb Print 2.0 maakt komaf met onnodig afdrukwerk. In tal van kantooromstandigheden wordt alleen een bepaald deel van een pagina gebruikt. Met dit programma kunnen gebruikers het gewenste deel selecteren en afdrukken, en het afdrukvolume drastisch verminderen. Bovendien is AnyWeb Print 2.0 nu voorzien van een modus voor Grijswaarden, die professionals in staat stelt om een kleurendocument af te drukken in grijswaarden, zodat minder toner wordt gebruikt. Maximaliseer de efficiëntie dankzij de klikken, slepen en neerzetten functie, en ervaar een daling van het tonerverbruik, gebruikskosten en zelfs de impact op het milieu.
Geniet van de voordelen van AnyWeb Print 2.0 in verschillende internetbrowsers
Geniet van de voordelen van AnyWeb Print 2.0 in verschillende internetbrowsers
De verbeterde functionaliteit van de AnyWeb Print 2.0 software is verkrijgbaar op de meeste internetbrowsers, zoals Internet Explorer6+, Firefox for Windows 3.5+, en Safari for Mac v4.x en later. Bovendien kunnen Windows-gebruikers klembord beheren tussen Firefox en Internet Explorer dankzij de eenvoudige slepen en neerzetten functie. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw professioneel afdrukwerk het maximum haalt uit het potentieel van AnyWeb Print 2.0.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing