Direct naar content
Inhoud

IndustrieënSmart Learning Suite Mobile Print Solution

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve onderwijsmiddelen, zoals smartphones en tablets, maken de leerervaring efficiënter en zorgen voor een interactieve betrokkenheid voor lesgevers en studenten. Omdat informatie op elk willekeurig moment beschikbaar moet zijn, proberen de onderwijsinstellingen snel te evolueren door mobiele toestellen te introduceren als voorkeursmethode om informatie te delen.

Eén belangrijk aspect dat ontbreekt in de mobiele communicatie van onderwijsinstellingen is het afdrukken. Voor leren en lesgeven wordt veel tijd en aandacht besteed aan het voorbereiden en verwerken van klasmateriaal, dat vooral bestaat uit papierwerk. Bovendien is het vervelend en tijdrovend voor lesgevers en studenten om bestanden te e-mailen of om verbinding te maken met een desktop-pc om documenten af te drukken of te scannen.
Handig mobiel afdrukken zonder pc, voor een slimmere onderwijsomgeving
Handig mobiel afdrukken zonder pc, voor een slimmere onderwijsomgeving
Samsung Smart Learning Suite Mobile Print bestaat uit een mobiele afdruk-app, SecuThru™ Lite en SyncThru™ Admin, waarmee zowel lesgevers als studenten op een handige manier documenten, foto's en internetpagina's rechtstreeks naar hun mobiele toestellen kunnen delen.

Ze kunnen de bestanden ook naar printers verzenden en scannen, zodat ze direct kunnen worden afgedrukt, zonder veiligheidsproblemen.
Eigenschappen van de oplossing
Eigenschappen van de oplossing
1. Lesgevers en studenten kunnen rechtstreeks via hun mobiele toestel afdrukken met de Mobile Print-toepassing

2. De beveiliging van het document wordt verhoogd door verificatie via SecuThru™ Lite

3. IT-beheerders kunnen de machtigingen en afdrukkosten voor elke opdracht gemakkelijk beheren en individuele gebruiksrapporten samenstellen met SyncThru™ Admin
Voordelen
• Lesgevers en studenten kunnen zich beter concentreren op lesgeven en leren, omdat ze minder tijd en aandacht moeten besteden aan het voorbereiden en verwerken van klasmateriaal.
• De IT-beheerder kan meerdere printers op een efficiënte manier opvolgen vanaf een centrale plaats.

aanverwante producten

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing