Smart Learning Suite Mobile Print Solution

Naarmate de technologie evolueert, veranderen ook de les- en leeromgeving snel. Nieuwe, innovatieve onderwijsmiddelen, zoals smartphones en tablets, maken de leerervaring efficiënter en zorgen voor een interactieve betrokkenheid voor lesgevers en studenten. Omdat informatie op elk willekeurig moment beschikbaar moet zijn, proberen de onderwijsinstellingen snel te evolueren door mobiele toestellen te introduceren als voorkeursmethode om informatie te delen.

Eén belangrijk aspect dat ontbreekt in de mobiele communicatie van onderwijsinstellingen is het afdrukken. Voor leren en lesgeven wordt veel tijd en aandacht besteed aan het voorbereiden en verwerken van klasmateriaal, dat vooral bestaat uit papierwerk. Bovendien is het vervelend en tijdrovend voor lesgevers en studenten om bestanden te e-mailen of om verbinding te maken met een desktop-pc om documenten af te drukken of te scannen.

Handig mobiel afdrukken zonder pc, voor een slimmere onderwijsomgeving

Handig mobiel afdrukken zonder pc, voor een slimmere onderwijsomgeving

Samsung Smart Learning Suite Mobile Print bestaat uit een mobiele afdruk-app, SecuThru™ Lite en SyncThru™ Admin, waarmee zowel lesgevers als studenten op een handige manier documenten, foto's en internetpagina's rechtstreeks naar hun mobiele toestellen kunnen delen. Ze kunnen de bestanden ook naar printers verzenden en scannen, zodat ze direct kunnen worden afgedrukt, zonder veiligheidsproblemen.

Eigenschappen van de oplossing

Eigenschappen van de oplossing
1. Lesgevers en studenten kunnen rechtstreeks via hun mobiele toestel afdrukken met de Mobile Print-toepassing
2. De beveiliging van het document wordt verhoogd door verificatie via SecuThru™ Lite
3. IT-beheerders kunnen de machtigingen en afdrukkosten voor elke opdracht gemakkelijk beheren en individuele gebruiksrapporten samenstellen met SyncThru™ Admin

Voordelen

• Lesgevers en studenten kunnen zich beter concentreren op lesgeven en leren, omdat ze minder tijd en aandacht moeten besteden aan het voorbereiden en verwerken van klasmateriaal.
• De IT-beheerder kan meerdere printers op een efficiënte manier opvolgen vanaf een centrale plaats.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

Mobiele afdrukoplossing Smart-School
Solution Brief

Mobiele afdrukoplossing Smart Learning Suite

Met Samsung Mobile Print Access, die bestaat uit een mobiele afdruktoepassing, SecuThru Lite en SyncThru Admin, kunnen lesgevers en studenten gemakkelijk documenten, afbeeldingen en webpagina's rechtstreeks delen met hun mobiele toestellen

pdf downloaden