Direct naar content
Inhoud

IndustrieënEasyPrint Customization Solution

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De financiële sector maakt een enorme transitie door als gevolg van de stevige concurrentie in de economische crisis. De markt wordt geconfronteerd met de steeds hardere concurrentie van autofabrikanten, kleinhandelaars en verzekeringsmaatschappijen die sinds kort geld lenen aan hun klanten.

De financiële instellingen van vandaag hebben hun traditioneel aanbod uitgebreid met verzekeringen, collectieve beleggingsfondsen en beursproducten. Die uitbreiding brengt nieuwe moeilijkheden met zich mee voor de verbetering van de organisatorische prestaties. Daarom hebben de kantoren een betere controle nodig over werk- en afdrukkkosten, zoals het verzenden, archiveren
en fysiek opslaan van papieren documenten. Ze hebben ook zuinige hardware en verbruiksmaterialen met een hoog rendement nodig om te besparen op de uitgaven die gepaard gaan met afdrukken en documentenbeheer.
Ontworpen voor gemakkelijke aanpassing van multifunctionele printers (MFP's) en kopieerapparaten
Ontworpen voor gemakkelijke aanpassing van multifunctionele printers (MFP's) en kopieerapparaten
Met Samsung EasyPrint Customization Solution wordt de flexibiliteit van vestigingen van financiële instellingen verbeterd met systemen waarmee ze efficiënter kunnen inspelen om de verzoeken van hun klanten.

Met de EasyPrint Customization Solution kunnen financiële instellingen processen voor de aanpassing van documenten op maat implementeren, zodat elk werkstation in de vestigingen professionele, aangepaste documenten van hoge kwaliteit kan produceren.

Deze oplossing speelt niet alleen in op de eisen van de klant, ze bevat ook een informatiesysteem waarmee de wettelijke voorschriften worden nageleefd.
Eigenschappen van de oplossing
Eigenschappen van de oplossing
1. Ontwikkelen en installeren van toepassingen op maat op MFP's

2. Maken en beheren van een eenvormige uitstraling va MFP's in de hele organisatie
Voordelen
• De interactie met de klant wordt verbeterd in de vestigingen van de financiële instelling.
• Vestigingen van financiële instellingen kunnen aangepaste MFP-toepassingen ontwikkelen en installeren, voor een grotere efficiëntie.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing