EasyPrint Customization Solution

De financiële sector maakt een enorme transitie door als gevolg van de stevige concurrentie in de economische crisis. De markt wordt geconfronteerd met de steeds hardere concurrentie van autofabrikanten, kleinhandelaars en verzekeringsmaatschappijen die sinds kort geld lenen aan hun klanten.

De financiële instellingen van vandaag hebben hun traditioneel aanbod uitgebreid met verzekeringen, collectieve beleggingsfondsen en beursproducten. Die uitbreiding brengt nieuwe moeilijkheden met zich mee voor de verbetering van de organisatorische prestaties. Daarom hebben de kantoren een betere controle nodig over werk- en afdrukkkosten, zoals het verzenden, archiveren
en fysiek opslaan van papieren documenten. Ze hebben ook zuinige hardware en verbruiksmaterialen met een hoog rendement nodig om te besparen op de uitgaven die gepaard gaan met afdrukken en documentenbeheer.

Ontworpen voor gemakkelijke aanpassing van multifunctionele printers (MFP's) en kopieerapparaten

Ontworpen voor gemakkelijke aanpassing van multifunctionele printers (MFP's) en kopieerapparaten

Met Samsung EasyPrint Customization Solution wordt de flexibiliteit van vestigingen van financiële instellingen verbeterd met systemen waarmee ze efficiënter kunnen inspelen om de verzoeken van hun klanten. Met de EasyPrint Customization Solution kunnen financiële instellingen processen voor de aanpassing van documenten op maat implementeren, zodat elk werkstation in de vestigingen professionele, aangepaste documenten van hoge kwaliteit kan produceren. Deze oplossing speelt niet alleen in op de eisen van de klant, ze bevat ook een informatiesysteem waarmee de wettelijke voorschriften worden nageleefd.

Eigenschappen van de oplossing

Eigenschappen van de oplossing
1. Ontwikkelen en installeren van toepassingen op maat op MFP's
2. Maken en beheren van een eenvormige uitstraling va MFP's in de hele organisatie

Voordelen

• De interactie met de klant wordt verbeterd in de vestigingen van de financiële instelling.
• Vestigingen van financiële instellingen kunnen aangepaste MFP-toepassingen ontwikkelen en installeren, voor een grotere efficiëntie.

Wilt u meer weten?

Vraag informatie op over zakelijke producten, oplossingen en diensten van Samsung. Wij nemen spoedig contact met u op.

E-mail onsb2bitd.be@samsung.com

EEN VERZOEK INSTUREN

EasyPrint Customization Solution
Solution Brief

EasyPrint Customization Solution

EasyPrint Customization Solution helpt om efficiënter te reageren op verzoeken van klanten. Met deze oplossing kunnen financiële kantoren documentaanpassingsprocedures implementeren waarmee professionele, op maat aangepaste documenten van hoge kwaliteit kunnen worden geproduceerd.

pdf downloaden