Direct naar content
Inhoud

IndustrieënEcoPrint Professional Solution

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De voorbije jaren hebben klimaatveranderingen het milieu onder druk gezet. De overheden hebben erkend dat een duurzaam milieubeleid bevorderlijk is voor het nationale concurrentievoordeel. Als gevolg daarvan introduceren ze groene regels om veranderingen in zakelijke praktijken te beïnvloeden waardoor bedrijven minder afhankelijk zijn van energiebronnen
op basis van koolstof. Om ondernemingen aan te moedigen om minder energie te verbruiken, geven overheden belastingverlagingen en andere stimuli aan bedrijven die aan de nieuwe groene vereisten voldoen.

Om het energieverbruik te beperken en kostenbesparingen op lange termijn mogelijk te maken, zoeken ondernemingen efficiënte oplossingen om het gebruik van printers te beheren en op te volgen. IT-beheerders hebben een efficiënte manier nodig om apparatenparken van multifunctionele printers (MFP's) te beheren en tezelfdertijd het energieverbruik en de kosten van verbruiksmaterialen voor het afdrukken te doen dalen. Door de stijgende kosten van papier en tonercartridges moeten bedrijven doortastende manieren vinden om het gebruik van die materialen op te volgen en te verminderen.
Milieuvriendelijke afdrukoplossing om het gebruik van materiaal en het verbruik van energie te beperken
Milieuvriendelijke afdrukoplossing om het gebruik van materiaal en het verbruik van energie te beperken
Samsung begrijpt het belang van ecologische duurzaamheid en ontwikkelt milieuvriendelijke producten, waarmee we regelmatig worden bekroond als beste onderneming ter wereld voor het beperken van gebruik van
materiaal en verbruik van energie.

Met de Samsung EcoPrint Professional-oplossing krijgen IT-beheerders allerlei selecteerbare, energiebesparende opties ter beschikking.
De systeembeheerders kunnen apparaatstuurprogramma's op afstand configureren en aanpassen, om te helpen om het gebruik van materiaal en het energieverbruik te beperken.
Eigenschappen van de oplossing
Eigenschappen van de oplossing
1. Middelen en werkingskosten worden bespaard door de aangepaste configuraties van printerstuurprogramma's op meerdere pc's te beheren zonder speciaal serversysteem, dankzij Easy Deployment Manager (EDM)

2. Toner- en papierverbruik dalen door selectief af te drukken via Easy Eco Driver (EED)

3. Het energieverbruik en de kosten voor verbruiksmaterialen dalen door de apparatenparken op afstand te beheren met de SyncThru ™ Admin
Voordelen
• IT-beheerders kunnen het verbruik van materiaal en energie beperken met een reeks selecteerbare, energiebesparende opties.
• Individuele gebruikers kunnen ook bijdragen tot de energiebesparing door milieuvriendelijke afdrukopties te gebruiken.

aanverwante oplossingen

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing