Direct naar content
Inhoud

IndustrieënPrint Fleet Management Solution

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Zelfs vóór de internationale financiële crisis was gezondheidszorg een van de meest competitieve sectoren. Veel grotere instellingen probeerden hun kosten te beperken via fusies en overnames, waardoor het aantal patiënten met te kopiëren medische dossiers en grafieken steeg. Kleinere ziekenhuizen ervoeren ook de last van kopiëren en afdrukken naarmate meer verzekeringsmaatschappijen een groter aantal documenten nodig hadden voor de vorderingen van patiënten.

Medische documenten afdrukken, kopiëren, scannen en faxen kan leiden tot verborgen uitgaven, die instellingen honderdduizenden euros per jaar kunnen kosten. De gezondheidszorginstanties moeten hun besparingen binnen hun afdrukomgeving optimaliseren, door het aantal kopieën, afdrukken en verbruiksmaterialen per printer op te volgen. Bovendien verkwisten ziekenhuizen hun middelen als hun IT-personeel printers individueel opvolgen en onderhouden in plaats van ze vanuit een centrale plaats op te volgen.
Duurzame oplossing die kosten helpt beperken die niet gekoppeld zijn met directe patiëntenzorg
Duurzame oplossing die kosten helpt beperken die niet gekoppeld zijn met directe patiëntenzorg
Samsung SyncThru™ Admin bevat Job Accounting om kopies en afdrukken op te volgen, en PC Dashboard om apparaten te beheren. Job Accounting kan instellingen helpen door het aantal afdrukken en kopies op te volgen die door één persoon of door een groep personen worden gemaakt. Met het PC Dashboard kan het IT-personeel max. 5.000 apparaten vanaf één centrale plaats beheren.

Beide functies helpen om de kosten te beperken door het aantal kopies opnieuw te bepalen en door de verbruiksartikelen van de printers, zoals toner en papier, in te zetten waar nodig.
Eigenschappen van de oplossing
Eigenschappen van de oplossing
1. Opvolging van het gebruik van het apparaat vanuit een centrale plaats met het SyncThru™ Admin PC Dashboard, dat acht aanpasbare widgets bevat

2. Rekenschap geven van apparaatgebruik en behoeften van verbruiksmaterialen met de geïntegreerde SyncThru™ Admin-rapporten

3. Controle houden over gebruikersuitvoer op een apparaat (afdrukken, kopiëren, scannen of faxen) om de werkingskosten te beperken met de registratiefunctie Samsung SyncThru™ Admin
Voordelen
• Kosten die niets te maken hebben met patiëntenzorg dalen.
• Het gebruik van apparaten en het verbruik van verbruiksmaterialen van het apparaat worden in real time opgevolgd.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing