Direct naar content
Inhoud

IndustrieënMedical Security Printing Solution

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

De gezondheidszorg is een van de sectoren waarbij beveiliging uiterst belangrijk is. De gezondheidsinstellingen leggen een hoog niveau van privacy en beveiliging vast in hun beleid, en zijn steeds op zoek naar methodes voor een nog betere beveiliging. Daarnaast moeten artsen en medewerkers zich ook houden aan de strenge wetgeving
betreffende privacy en beveiliging.

Zorgverleners moeten gemakkelijk toegang hebben tot de medische dossiers van patiënten, maar worden geconfronteerd met moeilijkheden rond privacy en beveiliging. Het is uiterst belangrijk dat deze gevoelige documenten op een proactieve manier worden beschermd tegen inbreuken op de privacy, diefstal van identiteit en hacking, wat leidt tot externe en interne veiligheidsrisico's. Om deze regels voor hoge beveiliging na te leven en om de privacy van de patiënt te vrijwaren, zoeken gezondheidszorginstellingen duurzame, maar kostenefficiënte oplossingen voor dergelijke problemen.
Gevoelige patiëntendocumenten beschermen met hoogbeveiligde geverifieerde afdrukmachtiging
Gevoelige patiëntendocumenten beschermen met hoogbeveiligde geverifieerde afdrukmachtiging
Samsung Medical Security Printing Solution garandeert een hoge beveiliging ter bescherming van patiëntendocumenten, zonder de prestaties in het gedrang te brengen.

Voor deze oplossing is bovendien geen server nodig. De installatie is dus eenvoudig en kan gebeuren zonder technicus, wat de werkingskosten drukt. Daarnaast helpt Samsung SyncThruTM Admin, geïntegreerd in Light Weight Directory Access Protocol, de toegang tot elke opdracht beheren.
Eigenschappen van de oplossing
Eigenschappen van de oplossing
1. SecuThru Lite: verhoog de beveiliging van het document via verificatie alvorens kan worden afgedrukt

2. Integratie van SyncThru & LDAP: bescherm documenten en afdrukopdrachten tegen diefstal van documenten met individuele gebruiksrapporten, die op de server worden opgeslagen, en toegangslogboeken
Voordelen
• Hoge beveiliging door afdrukken met toestemming via SecuThru™ Lite.
• Het gebruik van apparaten en het verbruik van verbruiksmaterialen van het apparaat worden in real time opgevolgd.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing