Direct naar content
Inhoud

Printing SolutionsCloud Print

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Cloud printing voor Samsung printers en MFP's is momenteel ons meest innovatieve mobiele afdrukhulpmiddel. Met Cloud printing kunnen zakelijke gebruikers hun afdruktaken vanaf elk apparaat, altijd en overal uitvoeren. Dit biedt een ongeziene flexibiliteit bij het beheer van een printerpark, en vergroot de capaciteit van een professional om onderweg te werken enorm. Het ondersteunt ook driverless printing vanaf een smartphone of Chromebook via Google Cloud.
Enhanced Efficiency With Google Cloud Instant Printing
Verbeterde efficiëntie met Google Cloud Instant Printing
Een Cloud-ready printer heeft geen pc-verbinding of een of ander besturingsprogramma nodig om te printen. De printer is gewoon aangemeld bij één of meer cloud afdrukdiensten en wacht op taken die vanaf mobiele apparaten worden verzonden. Cloud printing biedt enorme voordelen voor zakelijke gebruikers en wordt in toenemende mate de norm op de werkplek omdat er snel wordt overgeschakeld op cloud-based toepassingen, gegevensopslag en mobiele computing.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing