Direct naar content
Inhoud

SMART Hospitality Display SolutionsSamsung REACH 3.0

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Een flexibele, gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte contentbeheeroplossing voor hospitality-displays.
Zet uw bestaande coax-infrastructuur in voor het stroomlijnen van content- en tv-beheer
Zet uw bestaande coax-infrastructuur in voor het stroomlijnen van content- en tv-beheer
LYNK REACH 3.0 is Samsungs ingebouwde softwareoplossing voor de LYNK REACH Server, waarmee hospitality-ondernemingen content voor de tv's in de gastenkamers kunnen uitrollen en beheren. LYNK REACH Server communiceert met de Property Management Server (PMS) van het hotel en met internet, en levert automatisch informatie met servicecontent aan de tv in de gastenkamer. Door gebruik te maken van de LYNK REACH Server met bijbehorende LYNK REACH 3.0 software kunnen hotelmanagers en ICT-administrators tv's op afstand bijwerken en instellen en een breder scala aan content leveren via radiofrequente signalen.
Beheer heel eenvoudig op afstand content en displays in de kamers, voor maximale efficiëntie
Beheer heel eenvoudig op afstand content en displays in de kamers, voor maximale efficiëntie
Hospitalitybedrijven met coaxgebaseerde infrastructuren zetten content-updates en zenderindelingen op de afzonderlijke tv's en werken de tv-firmware bij door personeel langs alle kamers te sturen met gekloonde instellingen op een USB-opslag. De LYNK REACH 3.0 interface levert echter efficiënt pc-gebaseerd contentbeheer op afstand, waardoor op tijd en middelen wordt bespaard. Dankzij deze interface kunnen contentbeheerders de informatie vlot bewerken en beheren, en content kan via internet worden aangeleverd vanuit de REACH Server.
Pas de hotelinformatie naar wens aan via een gebruiksersinterface die ook zelf eenvoudig geheel kan worden aangepast
Pas de hotelinformatie naar wens aan via een gebruiksersinterface die ook zelf eenvoudig geheel kan worden aangepast
De LYNK REACH 3.0 oplossing maakt gebruik van vertrouwde, intuïtieve bedieningsinterfaces en helpt zo contentbeheerders informatie vlot te bewerken en te beheren, en in real-time uit te rollen. De interface bevat een vereenvoudigd instellingenmenu met een boomstructuur die er net zo uitziet als een map op een computer. De oplossing heeft verder verbeterde visuele elementen waarmee werknemers instellingen en items snel kunnen terugvinden. Via de gebruikersinterface kunnen hotelmanagers foto's, video's en tekst invoegen en items verplaatsen of andere afmetingen geven. LYNK REACH 3.0 bevat verder een selectie volledig aanpasbare, eenvoudig te gebruiken sjablonen om contentmanagers te helpen een aangepaste portal te maken voor de locatie, met bewerkbare achtergrondberichten en -foto's.
Genereer aanvullende inkomsten met reclame op de schermen
Genereer aanvullende inkomsten met reclame op de schermen
Hotels kunnen in de kamers reclame maken voor zichzelf en speciale aanbiedingen tonen die in een strook aan de onderkant van de displays voorbijkomen (ticker). LYNK REACH 3.0 heeft ook een sjabloon met ondersteuning voor live-kanalen die naar de voor het publiek toegankelijke gedeeltes van het hotel worden gestuurd, zoals displays in lobby's en restaurants. Omdat ook tijdens tv-uitzendingen reclame op de displays kan worden getoond, is het mogelijk om extra inkomsten te genereren voor het hotel.
Pas de content per kamer aan voor bepaalde doelgroepen
Pas de content per kamer aan voor bepaalde doelgroepen
Hotels kunnen gasten aangepaste tv-content bieden door de kamers in te delen in groepen; zo kan de gastbeleving op maat worden gesneden en wordt relevante informatie tijdig geleverd. Managers kunnen de displays indelen in groepen met specifieke content, mededelingen of zenderlijsten - ideaal om informatie op bepaalde gasten te richten, zoals de deelnemers van een conferentie. Wanneer bijvoorbeeld een blok kamers is bezet door conferentiegangers, kunnen de displays in de kamers zo worden ingesteld dat er pop-upberichten op verschijnen om de gasten te herinneren aan tijdstip en locatie van een bijeenkomst.
Lever snel en handig informatie aan de hotelgasten
Lever snel en handig informatie aan de hotelgasten
Voor de hotelgasten levert LYNK REACH 3.0 snel en handig toegang tot relevante informatie. De gasten krijgen via de tv in hun kamer moeiteloos toegang tot content, zoals hotelservices, real-time weerberichten, vluchtinformatie en meer, met ondersteuning voor verschillende talen. Ook locale toeristische informatie kan eenvoudig en snel door de gast worden gevonden. Samsung en LYNK zijn (al dan niet gedeponeerde) handelsmerken van Samsung Electronics Co., Ltd
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing