Direct naar content
Inhoud

SMART Signage Solutions2nd Generation SSSP

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsung Smart Signage is het eerste systeem ter wereld waarin hardware en software naadloos worden gecombineerd en dat klaar is voor integratie.

Laat uw verbeelding aan anderen zien.Samsung Display Solution.

Samsung Smart Signage is het eerste systeem ter wereld waarin hardware en software naadloos worden gecombineerd en dat klaar is voor integratie.

Beheer de inhoud van digitale informatieborden moeiteloos, zonder extra pc of mediaspeler Een ingebouwde alomvattende oplossing die de gebruiker meer mogelijkheden biedt, maar toch gemakkelijker is in bediening

Bedrijven willen digitale informatie gebuiken als doeltreffend communicatiemiddel ter vervanging van de statische borden. Ze willen hun klanten moeiteloos een interactieve ervaring bieden. Door het gebruik van digitale informatieborden besparen bedrijven middelen, omdat ze geen gedrukte materialen meer nodig hebben en ook de dure handmatige distributie kunnen schrappen. Bedrijven willen een systeem dat gemakkelijk kan worden geïmplementeerd, dat rijke inhoud kan leveren en dat eenvoudig kan worden beheerd, binnen het voorziene budget. Zo kunnen bedrijven hun boodschap op een treffende manier en op het juiste moment overbrengen.

De Samsung Smart Signage Platform (SSSP) van de 2de generatie biedt al deze voordelen en meer, met een alomvattende oplossing waarin een mediaspeler en een pc met displaybeheersoftware is geïntegreerd. De Samsung Smart Signage Platform (SSSP) van de 2de generatie is uitgebreid met een krachtig ingebouwd quad-core System-on-Chip (SoC) en is sterk uitgebreid, met duurzame functies.

De inhoud naar meerdere digitale infoborden verzenden met een vlotte alomvattende oplossing

Play
Stop

De Samsung Smart Signage Platform (SSSP) van de 2de generatie biedt veel meer beheermogelijkheden van de inhoud dan de SSSP van de 1ste generatie. Met deze oplossing wordt de werking van dual-core displays met meer verwerkingssnelheid verbeterd dankzij een quad-core CPU van 1 GHz en een dual 48-bits geheugen van 1,5 GB met double data rate (DDR3). Er zijn ook geen externe mediaspelers en extra pc's meer nodig, waardoor de implementatie vlotter verloopt en tijd en middelen worden bespaard. In vergelijking met het 50 procent PIP-formaat (picture-in-picture) van dual-core displays bieden de SSSP-displays van de 2de generatie een PIP-formaat van meer dan 50 procent van het display. De SSSP van de 2de generatie is niet alleen compatibel met de Samsung Smart Signage-oplossing, maar nu ook met externe sofware.

Meer kracht en meer geavanceerde functies zonder extra pc

De SSSP van de 2de generatie biedt een robuuste functionaliteit en ondersteunt de volgende geavanceerde functies

PC LESS

Touchondersteuning zonder pc

Tot nu toe konden aanraakfuncties alleen worden gebruikt indien een afzonderlijke pc en Touch-overlay-optie geïnstalleerd waren. Met de SSSP van de 2de generatie is aanraakbediening echter wel mogelijk, door alleen de optionele Touch-Overlay aan te sluiten, zonder pc of setback box (SBB).

Play
Stop
PC LESS

Videowand zonder pc

Tot nu toe was meestal een afzonderlijke pc vereist om displays in een videomuur te verbinden, maar dat is niet langer nodig met de SSSP van de 2de generatie. Meerdere videowanddisplays kunnen zonder pc worden verbonden. Het enige wat nodig is, is een USB met een DisplayPort®-lusverbinding (DP). Door gewoon een USB in te pluggen en meerdere displays in serie met elkaar te verbinden, wordt Internal Auto Play mogelijk, waardoor inhoud gemakkelijker kan worden afgespeeld, zonder knoeiboel.

Play
Stop

PC LESS

DataLink-ondersteuning zonder pc

Indien uitgebreide beheermogelijkheden nodig zijn voor de inhoud, kunt u de inhoud gemakkelijk ophalen en bijwerken door een DataLink-server en een uitgebreide DataLink-module te kopen. U hebt geen afzonderlijke SBB of Plug-in Module (PIM) meer nodig. Deze functie wordt mogelijk gemaakt door de uitgebreide rekenkracht van de quad-core SoC-technologie van de SSSP van de 2de generatie.

Samsung Smart Signage op een doeltreffende en eenvoudige manier installeren, beheren en bedienen

Bedien en beheer de weergave van inhoud en maak gemakkelijker aangepaste inhoud aan dankzij de volgende functies van de SSSP van de 2de generatie:

Vereenvoudigde installatie

Configureer de displays op een eenvoudige manier, met behulp van een wizard voor de initiële systeeminstellingen. U hoeft dus niet langer complexe stappen te volgen om Samsung Smart Signage voor het eerst te configureren en in te stellen. Wanneer Samsung Smart Signage voor het eerst wordt ingeschakeld, wordt u door een stapsgewijze wizard doorheen de nodige instellingen geleid om de displays op de goede manier te laten werken. Als gebruiker volgt u gewoon de instructies op het scherm om de taal, de richting van de weergave, de netwerkconfiguratie, de klokinstellingen en de spelerinstellingen te bepalen.

Play
Stop

Intuïtieve startinterface met aanraakfunctionaliteit

De displays kunnen op een eenvoudige en handige manier worden bediend, omdat de belangrijkste displayfuncties en bepaalde configuratiemenu's op het startscherm staan. Het nieuwe startscherm met zijn grote interfaceknoppen met pictogrammen maakt het gebruik nog gemakkelijker. Wanneer de optionele Touch-Overlay wordt toegevoegd, kan de startinterface ook met aanrakingen worden bediend.

Meerdere kanalen

Met de functie voor het gebruik van meerdere kanalen kunnen maximaal 9 schema's voor lokale kanalen en 99 schema's voor netwerkkanalen worden ingesteld op Samsung Smart Signage. Met deze functie krijgt u de flexibiliteit om bijna onmiddellijk over te stappen van het ene schema op het andere. Ook het beheer van de inhoud wordt gemakkelijker dankzij de opslag van geoptimaliseerde inhoud voor elke gastengroep.

Play
Stop

Inhoud gemakkelijk en handig beheren via mobiele apparaten

De ingebouwde Wi-Fi-module zorgt voor meer mogelijkheden voor de connectiviteit en bediening van Samsung Smart Signage: inhoud van worden overgezet naar, afgespeeld op en gedeeld met digitale infoborden, volgens een bepaald schema, zonder dat fysieke kabels nodig zijn tussen het apparaat waarop de inhoud staat en het display. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk inhoud bewerken en uploaden via een mobiel apparaat dankzij een ingebouwde Wi-Fi-module. Deze functie is ideaal voor plaatsen waar het moeilijk is om de inhoud handmatig te beheren of die niet toegankelijk zijn. Daarnaast is het door deze functie niet langer nodig om de achterzijde van de display te bereiken om de juiste connectorpoort te zoeken of om lange kabels buiten de schermen te laten hangen.

Play
Stop

Continue weergave van essentiële inhoud met Priority Play

In geval van een onvoorzien defect of een fout in een scherm, zorgt de functie Priority Play ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw belangrijke boodschap niet verschijnt. Selecteer gewoon de belangrijkste inhoud en in geval van een fout of defect op één scherm zal de geselecteerde inhoud automatisch op de andere werkende schermen worden weergegeven. Als bijvoorbeeld het eerste scherm defect is, wordt de prioritaire inhoud op het tweede en derde scherm weergegeven.

Schermen op meerde plaatsen gemakkelijk en onmiddellijk bedienen

U kunt de Samsung Smart Signage die op meerdere locaties is geïnstalleerd op afstand bedienen via een webserver (MagicPlayer S2). Daarbij kun u in real time zien wat er momenteel op de schermen wordt weergegeven. Deze verbeterde bediening op afstand van de SSSP van de 2de generatie zorgt voor een efficiënter en gemakkelijker beheer.

BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing