Direct naar content
Inhoud

IndustrieënMagicInfo Lite

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

MagicInfo Lite Player is een volwassen technologie voor aansturing op afstand, waarmee u op elk gewenst moment een enorm scala aan content kunt afspelen, zoals video-, afbeelding-, PowerPoint- en Flash-bestanden, vanaf een USB-geheugen of na verbinding te hebben gemaakt met een server. Het is eenvoudig in gebruik en kenmerkt zich door een milieuvriendelijk energiegebruik, wat goed is voor onze planeet én uw bedrijf.
Automatisch afspelen van content vanaf USB of intern geheugen
Automatisch afspelen van content vanaf USB of intern geheugen
MagicInfo Lite Player maakt gebruik van ver ontwikkelde technologie waarmee u op elk gewenst moment een enorm scala aan content kunt afspelen, zoals video-, afbeelding-, PowerPoint- en Flash-bestanden, op verzoek of aan de hand van een planning. U kunt moeiteloos bestanden afspelen vanaf het grote interne geheugen en externe USB-apparaten die aangesloten zijn op de ingebouwde poort. U kunt ook bestanden uitwisselen tussen de twee soorten geheugens. De content in de MagicInfoSlide-map van de USB-opslag staat op alfabet, wat eenvoudiger en handiger is doordat er zo geen aparte planningschema's hoeven te worden gebruikt.
Local Schedule Manager
Local Schedule Manager
U start eenvoudig planningschema's op die zijn aangemaakt met Local Schedule Manager, combineert naadloos content uit het interne geheugen en USB-geheugens, en laat alles precies op het gewenste moment afspelen. Het configureren van uw afspeelinstellingen is heel eenvoudig. Hierbij heeft u de beschikking over alle benodigde mogelijkheden, zoals aanmaken, bewerken, verwijderen, starten/stoppen en info. De gebruiker kan ook planningschema's aanmaken met de afstandsbediening.
Plannen via webserver
Plannen via webserver
U kunt moeiteloos plannen met deze slimme, krachtige webgebaseerde tool. U kunt via uw serververbinding op afstand verbinding maken met Magic Lite Server en MagicInfo Premium Server om de voor een apparaat ingeplande content te beheren. Hierbij kunt u de content via uw webbrowser indelen en publiceren, zodat de juiste informatie zonder uitzondering bij het juiste publiek terechtkomt
Aansturing op afstand
Aansturing op afstand
U krijgt op afstand de volledige controle over displaystatus en server inclusief alle functies, zoals volume, ingang, paneelstatus en paneelvergrendeling, en kunt ook de systeeminformatie van een LFD-display bekijken.
Samsung Signage-software voor contentbeheer
Samsung Signage-software voor contentbeheer
U maakt met gemak gebruik van uiteenlopende platforms en formats, want MagicInfo Lite is compatibel met een uitgebreide reeks Samsung Signage software, zoals webgebaseerde foutdetectie en diagnose op afstand.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing