Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsMulti Split (FJM)

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

Samsungs Free Joint Multi (FJM) systeem combineert efficiëntie en betrouwbaarheid voor uitstekende prestaties in een ruimtebesparend ontwerp.
FJM
Multi Split (FJM) System
Multi Split (FJM) System
Samsungs Free Joint Multi (FJM) systeem combineert efficiëntie en betrouwbaarheid voor uitstekende prestaties in een ruimtebesparend ontwerp. Samsungs FJM buitenunit ondersteunt 2 tot 5 binnenunits en is een perfect geoptimaliseerd koelsysteem voor woonhuizen en kleinere gebouwen met beperkte installatieruimte. De lichte, compacte constructie en de automatische adressering met één knop zorgen voor gemakkelijke en goedkope installatie terwijl het mooie, stille en strakke ontwerp voor een prettige omgeving zorgt.
Voordelen van Multi Split (FJM)
Voordelen van Multi Split (FJM)
• Hoge prestaties. Vertrouw op een soepele, efficiënte werking met high-performance compressortechnologie.
• Gemakkelijke installatie met minimale inspanning dankzij de compacte constructie en automatische adressering met één knop.
• Laag geluidsniveau. Maak woon- en werkomgevingen rustiger dankzij de stille werking door dubbele geluidsisolatie.
4 Way Mini Cassette
4 Way Mini Cassette
Het verbeterde design van Samsungs geavanceerde 4-weg Mini Cassette bouwt voort op de schoonheid en prestaties van de standaard 4-weg Cassette S. De 4-weg Mini Cassette is verkrijgbaar met verschillende uitblaaspanelen en vormt zo een aanwinst voor ieder interieur. De stijlvolle cassette-unit gaat harmonieus op in de ruimte, en de efficiënte koel- en verwarmprestaties maken dit een betrouwbare, praktische oplossing.
Slim 1 Way Cassette
Slim 1 Way Cassette
De Samsung Slim 1-weg Cassette is een geoptimaliseerde klimaatoplossing die uw praktische én esthetische wensen vervult dankzij een eenvoudig design en efficiënte koeling. Het slanke, afgeronde design van de Slim 1-weg Cassette unit creëert een vrijwel naadloos plafond voor een strakke ambiance. En zijn progressieve ontwerp, inclusief hoogwaardige lamellentechnologie, levert compromisloos hoge prestaties en gemakkelijk beheer.
Wandmontage
Wandmontage
Samsungs airconditioners voor wandmontage zijn geheel opnieuw ontwikkeld met het oog op uitzonderlijke efficiëntie. Deze stijlvolle, innovatieve wand-units bieden optimaal comfort met koele en gezonde lucht.
Wandmontage (Maldives)
Wandmontage (Maldives)
Samsung P Series (Maldives) creëert sneller dan ooit een schone, koele omgeving met geavanceerde invertertechnologie en hoogwaardige filtratie. De P-serie (Maldives) heeft een turbomodus waarbij het systeem op maximale snelheid werkt om snel de ingestelde temperatuur te bereiken. Verder kunnen gebruikers energie en kosten besparen met de automatische temperatuurregeling.
Slim Duct
Slim Duct
De nieuwe Samsung Slim Duct gaat visueel op in het plafond terwijl hij een krachtige koude of warme luchtstroming verzorgt. Installatie en onderhoud zijn eenvoudig in ieder interieur dankzij compacte afmetingen en laag gewicht — De lichtste in de markt.
MSP Duct
MSP Duct
Verborgen boven het plafond doet de Samsung MSP Duct krachtig en stil zijn werk, met gecontroleerde externe statische druk. Dankij deze uitzonderlijk gecontroleerde statische druk bestrijkt hij een enorm gebied en levert hij stabiele en efficiënte prestaties in grotere ruimtes.
Console-type
Console-type
De slanke, elegante console unit van Samsung past perfect in ruimten met een hoog plafond en veel ramen en verzorgt hier een optimale binnentemperatuur.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing