Direct naar content
Inhoud

System Air Conditioner SolutionsVRF (DVM S)

De VRF systeem-airconditioners van Samsung bieden u snelle temperatuurbeheersing, gebruiksvriendelijke installatie en geavanceerde bedieningsmogelijkheden.

DELEN

google plus linkedin pinterest

Kies uw SNS voor de scraping van deze pagina.

Venster sluiten

Functies

VRF systemen (Variable Refrigerant Flow) vormen een intelligente oplossing voor commerciële en grote residentiële gebouwen, waar hogere efficiëntie, individuele regeling en flexibele installatie hoog op het prioriteitenlijstje staan. Geavanceerde warmteterugwinning combineert processen voor verwarmen, koelen en ventileren voor betere energie-efficiëntie en lagere operationele kosten. VRF-technologie biedt zone-aansturing, zodat gebruikers individueel klimaatinstellingen kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur. Doordat het koperen leidingwerk veel langer kan zijn dan bij gewone DX-systemen (Direct Expansion) bieden VRF-systemen meer designflexibiliteit voor creatiever installeren.
VRF
Wolkenkrabber
VRF geïntegreerd airconditionersysteem
VRF staat voor Variable Refrigerant Flow (variabele koelmiddelstroom). Het VRF systeem regelt de volumestroom van het koelmiddel via inverter-compressors met variabele snelheid en regeltechnologie.
Waarom groeit de vraag naar VRF-systemen?
1. De vraag naar airconditioningsystemen met hoge capaciteit neemt toe vanwege grotere gebouwen complexen
2. Individuele airconditioningsystemen worden vaker aangebracht in kleine en middelgrote gebouwen
3. Uitbreiding van gecombineerde HVAC-systemen in grote gebouwen
4. Vernieuwing van bestaande centrale airconditioningsystemen
DVM S air conditioner
Samsung VRF (DVM S) systeem
De VRF systeem-airconditioners van Samsung bieden u snelle temperatuurbeheersing, gebruiksvriendelijke installatie en geavanceerde bedieningsmogelijkheden. De energie-efficiëntie van DVM S is van wereldklasse en het systeem biedt de krachtigste prestaties op de markt, zowel voor koelen als verwarmen. Dit ideale airconditioningsysteem past zich aan alle variabele omgevingen aan, zoals commerciële en grote residentiële gebouwen.
outdoor air conditioner
Verwarmen met DVM S
1. Flash Injection: Als onderdeel van Samsungs geavanceerde regeltechnologie voor koelmiddelstroom zorgt Samsung's Flash Injection voor 25 procent hogere prestaties bij -25°C.
2. Intelligent ontdooien: Dankzij de nieuwe vorstdetectie van DVM S is verwarmen doorlopend mogelijk en wordt de efficiëntie verbeterd.
3. Automatische sneeuwverwijdering: Sneeuw die zich 's winters op de buitenunits verzamelt, moet worden verwijderd omdat de buitenunits anders niet goed kunnen werken.
space saving air conditioner
Voordelen van VRF (DVM S)
• Hoogste capaciteit ter wereld met een enkele buitenunit – 30 pk (84 kW)
• Maximale capaciteit 120 pk (336 kW) met 4 gecombineerde buitenunits
• Verbeterde verwarmingsprestaties door Samsung tweetraps Inverter Scroll Compressoren
• Bijzonder energie-efficiënt
• Flexibele installatie tegen lagere kosten
• Klimaatbeheersing in elk seizoen
• Intelligent beheer
• Betrouwbare, duurzame prestaties
• Verkrijgbaar als standaard en high efficiency uitvoering
• High efficiency uitvoering ook verkrijgbaar met warmteterugwinning
• Eurovent gecertificeerd
VRF (DVM S) Outdoor DVM S
VRF (DVM S) Outdoor - DVM S
• Gebruik minder energie dankzij de bijzonder efficiënte dynamische systeemintelligentie (DSI).
• Ook de gemakkelijke, flexibele installatie verlaagt de kosten.
• Problemen bij ingebruikname worden vastgesteld en opgelost met Auto Commissioning Management (ACM).
• Gaat zorgvuldig om met het milieu dankzij de hoge energie-efficiëntie.
DVM S ECO
VRF (DVM S) Outdoor - DVM S ECO
• De meest compacte zij-uitblazende VRF met capaciteiten van 4 tot en met 14 pk (11,2 – 39,2 kW).
• Eersteklas energie-efficiëntie. Bezuinig op energie- en gebruikskosten met high-performance Samsung tweetraps Inverter Scroll Compressoren.
• Diverse installatie-opties. Eenvoudigere installatie met minimale inspanning dankzij kleine afmetingen en keuze uit diverse formaten.
DVM S Water
VRF (DVM S) Outdoor - DVM S Water
• Gemakkelijke, flexibele installatie met minimale inspanning dankzij lichtgewicht uitvoering, extra lang leidingwerk en installatiehoogte.
• Handig beheer. Bewaak systeemprestaties met handige webgebaseerde gegevenstoegang en beheer op afstand waar u ook bent.
• Premium comfort. Maak woon- en werkomgevingen zeer comfortabel door de kracht van allerlei technologieën te combineren.
DVM S Inverter Heat Pump Chiller
DVM S Inverter Heat Pump Chiller
• De DVM Chiller combineert de kracht van VRF systemen en waterkoelmachines.
• Verkrijgbaar in modules van 42, 56 en 70 kW met een maximale capaciteit van 1.120 kW met 16 gecombineerde modules.
• Hoge energie-efficiëntie en betrouwbaarheid met Samsung tweetraps Inverter Scroll compressoren.
• Door lage koudemiddelinhoud voldoet de chiller aan alle huidige en toekomstige EU- regelgeving op dit gebied.
VRF (DVM S) Indoor - 360 Cassette
VRF (DVM S) Indoor - 360 Cassette
De 360 cassette is de eerste ronde cassette in de wereld zonder uitblaaslinialen. De cirkelvormige uitlaat blaast koele lucht in alle richtingen, zodat elke hoek van een kamer dezelfde temperatuur krijgt. De koele lucht wordt parallel aan het plafond uitgeblazen waarbij natuurlijke convectie koudeval voorkomt. Het innovatieve cirkelvormige ontwerp past in ieder interieur. De minimalistische moderne styling zorgt voor een geraffineerde look. De cassette kan geheel vrij als ook ingebouwd geïnstalleerd worden.
4 Way Mini Cassette
VRF (DVM S) Indoor - 4 Way Mini Cassette
Het verbeterde design van Samsungs geavanceerde 4-weg Mini Cassette bouwt voort op de schoonheid en prestaties van de standaard 4-weg Cassette S. De 4-weg Mini Cassette is verkrijgbaar met verschillende uitblaaspanelen en vormt zo een aanwinst voor ieder interieur. De stijlvolle cassette-unit gaat harmonieus op in de ruimte, en de efficiënte koel- en verwarmprestaties maken dit een betrouwbare, praktische oplossing.
4 Way Cassette S
VRF (DVM S) Indoor - 4 Way Cassette S
Met zijn recent verbeterde design zorgt de 4-weg Cassette S voor een strakke, aantrekkelijk ogende omgeving en geeft hij iedere omgeving een extra luxe gevoel. Deze unit ziet er niet alleen mooi uit, met zijn geavanceerde technologie zorgt hij overal voor optimaal comfort.
2 Way Cassette
VRF (DVM S) Indoor - 2 Way Cassette
De Samsung 2-weg Cassette is ideaal voor lange, smalle ruimten met weinig installatieruimte, dankzij de compacte, slanke behuizing. De unit stuurt de lucht twee kanten op en levert meteen krachtige koeling en verwarming voor een prettige omgeving.
VRF (DVM S) Indoor - Slim 1 Way Cassette
VRF (DVM S) Indoor - Slim 1 Way Cassette
De Samsung Slim 1-weg Cassette is een geoptimaliseerde klimaatoplossing die uw praktische én esthetische wensen vervult dankzij een eenvoudig design en efficiënte koeling. Het slanke, afgeronde design van de Slim 1-weg Cassette unit creëert een vrijwel naadloos plafond voor een strakke ambiance. En zijn progressieve techniek, inclusief hoogwaardige lamellentechnologie, levert compromisloos hoge prestaties en gemakkelijk beheer.
VRF (DVM S) Indoor - Slim Duct
VRF (DVM S) Indoor - Slim Duct
De nieuwe Samsung Slim Duct gaat visueel op in het plafond terwijl hij een krachtige koude of warme luchtstroming verzorgt. Installatie en onderhoud zijn eenvoudig in ieder interieur dankzij compacte afmetingen en laag gewicht — het is de lichtste unit in de markt.
VRF (DVM S) Indoor - Duct S
VRF (DVM S) Indoor - Duct S
Samsung Duct S koelt en verwarmt als geen ander en beschikt over uitstekende bedieningsmogelijkheden met aanpasbare comfort-instellingen voor ieder klimaat - het hele jaar door. Verder zorgt de slanke, compacte vormgeving met meerdere toegangspunten voor eenvoudige montage op precies de juiste plek.
VRF (DVM S) Indoor - HSP Duct
VRF (DVM S) Indoor - HSP Duct
Met voldoende capaciteit om een externe statische druk tot 275 Pa aan te kunnen, bestrijkt de krachtige HSP Duct van Samsung een groot gebied met uitstekende koel- en verwarmprestaties. HSP Duct is ideaal voor ruimtes met hoge plafonds en hij kan flexibel worden geïnstalleerd in uiteenlopende omgevingen.
VRF (DVM S) Indoor - MSP Duct
VRF (DVM S) Indoor - MSP Duct
Verborgen boven het plafond doet de Samsung MSP Duct krachtig en stil zijn werk, met gecontroleerde externe statische druk. Dankij deze uitzonderlijk geregelde statische druk bestrijkt hij een enorm gebied en levert hij stabiele en efficiënte prestaties in grotere ruimtes.
VRF (DVM S) Indoor voor wandmontage
VRF (DVM S) Indoor voor wandmontage
Samsungs airconditioners voor wandmontage zijn geheel opnieuw ontwikkeld met het oog op uitzonderlijke efficiëntie. Deze stijlvolle, innovatieve wand-units bieden optimaal comfort met koele, gezonde, frisse lucht.
VRF (DVM S) Indoor - Outdoor Air Processing Duct
VRF (DVM S) Indoor - Outdoor Air Processing Duct
Samsungs nieuwe Outdoor Air Processing Duct is een unit die de behandeling van verse buitenlucht combineert met airconditioning in hetzelfde systeem. Standaard binnenunits en Outdoor Air Processing Duct units kunnen via dezelfde koelmiddelleiding worden aangesloten, wat resulteert in flexibele ontwerpmogelijkheden en een siginificante verlaging van de totale systeemkosten. De BLDC-motor maakt alles nog goedkoper dankzij een aanzienlijk lager energieverbruik.
VRF (DVM S) Indoor - Plafondtype
VRF (DVM S) Indoor - Plafondtype
Samsungs vloer/plafond-unit heeft installatie opties voor plafond en vloer, zodat de beschikbare ruimte efficiënter kan worden benut. Gebruikers genieten van een ruim bemeten luchtstroom in de gehele ruimte vanuit de compacte unit.
VRF (DVM S) Indoor - Console-type
VRF (DVM S) Indoor - Console-type
De slanke, elegante console unit van Samsung past perfect in ruimten met een hoog plafond en veel ramen en verzorgt hier een optimale binnentemperatuur.
VRF (DVM S) Indoor - DVM S Hydro unit
VRF (DVM S) Indoor - DVM S Hydro unit
Samsungs All In One System airconditioner vormt de ultieme oplossing voor koelen en verwarmen. Hij werkt met lucht-naar-water en lucht-naar-lucht, wat installatietijd en geld scheelt met dezelfde unit.
VRF (DVM S) Indoor - Concealed Floor Standing
VRF (DVM S) Indoor - Concealed Floor Standing
De extreem veelzijdige Concealed Floor Standing unit van Samsung is ideaal voor het vervullen van uiteenlopende koel- en verwarmbehoeften. Deze unit past zijn werking heel effectief aan op basis van de eigenschappen van de ruimte, zoals hoge plafonds en veel ramen, zodat de gewenste temperatuur in stand blijft.
BEZOEK DE WEBSITES VAN ONZE PARTNER PROGRAMMAS

Geef kracht aan uw visie door middel van partnerschappen. Verbind en win kansen, bouw relaties en breid uw mogelijkheden uit.

STEP in zakelijke kansen
Mobiliseer uw ondernemersalliantie
Visualiseer uw beeldschermoplossing