Direct naar content

Welcome JUN! You have arrived at the new Samsung.com, designed just for you!

Content

SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS

Samsungs Enterprise Business Division levert in samenwerking met zijn partners een breed scala aan oplossingen voor bedrijven van verschillende omvang in diverse sectoren.

Wat is STEP?

STEP Samsung Team of Empowered Partners
Met STEP - Samsung Team of Empowered Partners - breekt een nieuw tijdperk aan voor u en voor Samsung. Het STEP-programma helpt u om uw expertise te verhogen en uw verkoopteam aan te scherpen en zo een boost te geven aan uw zakelijk succes. Het huidige ondernemingsklimaat stelt ons voor ongekende uitdagingen, maar opent ook nieuwe mogelijkheden. Diversifiëren blijft belangrijk! Het STEP-programma is erop gericht u te helpen deze uitdaging samen met Samsung aan te gaan.

Voordelen

Met STEP verhoogt u uw kansen. Concreet helpen we u met het uitwerken van innovatieve oplossingen. Boor nieuwe markten aan, lanceer oplossingen eerst in uw markt… JUST BE DIFFERENT !
  • Vooraanstaande ideeën en technische expertise
  • Succesvolle marketingstrategieën
  • Inzicht in nieuwe zakelijke kansen voor uw bedrijf
  • Methodes om uw bedrijfsprocessen te verbeteren
  • Mogelijkheden om verkoop- en adviesvaardigheden te verbeteren
  • Verbeterde serviceondersteuning voor extra klanttevredenheid

SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS

Word partner van Samsung en verkrijg een uitgebreid scala aan enterprise-producten, best-in-class oplossingen, bewezen marketingstrategieën en de expertise om een nieuwe bedrijfsbeleving te creëren. U krijgt toegang tot kennis en hulpmiddelen van Samsung, verkoopinformatie, technische- en verkoopondersteuning, waarmee u nog meer toegevoegde waarde creëert voor uw klanten. Uw USP’s samen met Samsung in de markt!

Word STEP partner