Waarom Samsung?

We zetten ons in om onze zakelijke klanten volledig tevreden te stellen.
Onze bewezen en bekroonde producten kunnen met vooraanstaande bedrijfssystemen worden gecombineerd en bieden zo eenvoudige antwoorden op de ingewikkelde problemen van onze klanten.

 • Waarom Samsung-printers kiezen?

  Aangezien we een werkelijk internationale organisatie zijn met een uitgebreid gamma aan bekroonde producten en een vastberaden inzet om milieuvriendelijk te werken, zal het u niet verrassen dat we op de tweede plaats in de wereld staan voor zwart-wit- en kleurenlaserafdrukken op A4-formaat. Ons aantrekkelijke productaanbod voorziet in elke zakelijke behoefte op het gebied van laserprinters en multifunctionele printers in kleur en zwart-wit. Vooral de toegang tot de markt van A3-kopieerapparaten was beperkt, omdat weinig fabrikanten in staat bleken om voor internationale klanten te ontwikkelen, te produceren en aan hen te verkopen. Vandaag heeft Samsung zich bij deze groep gevoegd met zijn originele technologie in de sector van A3-kopieerapparaten. Daarmee bewijst Samsung zijn technologische leiderschap.

  We hebben een duidelijk voordeel op het vlak van productontwikkeling en kwaliteitsprestaties dankzij onze indrukwekkende geschiedenis van investeringen in R&D, waarbij we altijd prioriteit geven aan gebruikersvriendelijke technologie in heel ons productgamma. Zo blijven we de concurrentie voor op het vlak van innovatie, omdat onze klanten dankzij ons superieur productdesign en de superieure prestaties van onze producten (naast de services, oplossingen en verbruiksmaterialen van de hoogste kwaliteit) zeker kunnen zijn dat ze altijd het volledige pakket aangeboden krijgen.

  Ons doel bij Samsung is om u het vertrouwen te geven om met succes te ondernemen. Omdat afdrukken een belangrijke investering blijft voor elke organisatie, hanteren we een holistische aanpak om te zorgen dat u zich volledig ondersteund voelt door onze producten en services.

  Vertrouwen op fantastische prestaties

  Vertrouwen op fantastische prestaties

  We leveren meer dan gewoon een product. We verlenen betrouwbare en compatibele apparaten die voldoen aan strenge en steeds hogere eisen op het vlak van beveiliging, voor allerlei sectoren.

  Vertrouwen op economische efficiëntie

  Vertrouwen op economische efficiëntie

  U betaalbare producten aanbieden is nog maar het begin. Met allerlei hulpmiddelen willen we u een duidelijk overzicht geven van uw kosten, naast advies over hoe u de kosten kunt drukken. Naast een intelligent beheer van uw financiën willen ook zorgen dat de productefficiëntie en de sterke bedrijfsprestaties van bij het begin worden gegarandeerd.

  Vertrouwen op eenvoudig apparaatbeheer

  Vertrouwen op eenvoudig apparaatbeheer

  We gebruiken gebruikersvriendelijke producteigenschappen en intuïtieve interfaces, zodat uw gebruikers hun producten optimaal kunnen benutten. Veelzijdige hulpmiddelen zoals de Samsung Universal Print Driver of onze Samsung SyncThru zorgen voor nog meer gemak en een hogere productiviteit.

  Vertrouwen op een oplossing op maat

  Vertrouwen op een oplossing op maat

  Omdat onze aanpak om aan uw behoeften te voldoen, verspreid is over meerdere niveaus, weten we zeker dat we een alomvattende oplossing aanbieden. Met een selecte groep van externe leveranciers, die ons open, krachtige en flexibele platform gebruiken om technologie te ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke bedrijfsbehoeften, verschaffen we altijd een oplossing op maat, wat de individuele omstandigheden van uw organisatie ook zijn.

  Vertrouwen op een doeltreffende service

  Vertrouwen op een doeltreffende service

  We bieden snelle en op maat aangepaste reacties aan op al uw afwijkende serviceverzoeken. Dankzij ons interne productieteam kunnen we de verzoeken van onze klanten onmiddellijk aan onze R&D-afdeling richten. Zo weten we zeker dat u zo snel mogelijk een resultaat krijgt dat u tevreden zal stellen. En eenmaal de oplossing actief is, kunnen we flexibele serviceregelingen aanbieden die veel verder gaan dan ons standaardcontract voor serviceondersteuning, dat hoog aangeschreven wordt.

 • Waarom Samsung-verbruiksmaterialen kiezen?

  Bij Samsung geloven we dat we u de meest uiteenlopende keuze moeten aanbieden die mogelijk is. Deze cultuur blijkt duidelijk uit ons gamma aan eigen Samsung-verbruiksmaterialen. Met opties als cartridges met een hoog rendement of een standaardrendement of voordelige cartridges hebben we altijd een aanbod dat bij de vereisten van uw bedrijf past.

  • documentuitvoer tonercartridge
  • tonercartridge
  • tonercartridge

  De verbruiksmaterialen van Samsung zorgen voor perfecte afdrukken en kopies.

  Het is algemeen bekend dat de werking en de efficiëntie van uw printer optimaal is als u onze eigen Samsung-verbruiksmaterialen gebruikt. De verbruiksmaterialen van Samsung zijn 100% betrouwbaar in testomstandigheden en hebben een rendement dat 32% hoger is dan bij hervulde cartridges. Defecten aan cartridges kunnen vaak schade veroorzaken aan uw printer, waardoor de printer uitvalt en/of minder productief wordt. Uit recente tests is gebleken dat de originele Samsung-cartridges 100% betrouwbaar zijn, terwijl 41% van de hervulde cartridges bij tests ondermaats werkten. Onze Samsung-verbruiksmaterialen garanderen dat uw printer beschermd is en dat hij langer efficiënt werkt.

  De printercartridges van Samsung werden ontworpen om aan uitzonderlijk hoge normen te voldoen. Dankzij de optimale eigenschappen voor tonerfusering wordt een duurzame en langdurige afdrukoutput gegarandeerd in vergelijking met minder bekende merken. Het resultaat is een levendige kleurenweergave op de pagina, en een printercartridge die voldoet aan de strenge eisen van uw werkomgeving.

  Uw investeringen in verbruiksmaterialen beheren is nu eenvoudiger met onze geautomatiseerde bewakingsfunctie van verbruiksmaterialen. Daarmee wordt u ingelicht wanneer uw verbruiksmaterialen bijna op zijn en wanneer uw toner moet worden aangevuld. Dankzij de rapporten over tonergebruik en de proactieve waarschuwingen loopt u geen risico op verrassingen meer.

  Wat gebeurt er als u uw oude tonercartridge moet afvoeren? Het Samsung Recycling Centre werd in mei 1996 opgericht in het kader van het Samsung Green Management Programme. Alle tonercartridges van Samsung-printers die worden ingezameld, doorlopen een recyclageproces van 100% om een milieuvriendelijke afvoering te garanderen. Via ons Samsung Take Back and Recycle (STAR)-programma gebeurt de inzameling van tonercartridges gratis, waardoor de afvoering eenvoudiger wordt. Zo helpen we u om op een doeltreffende manier uw steentje bij te dragen voor het milieu.

  • · Bescherm uzelf tegen schadelijke tonercartridges
  • · De waarheid over verbruiksmaterialen
  • · Wat is het voordeel van het gebruik van echte merkmaterialen?
 • Waarom Samsung-oplossingen kiezen?

  Onze innovatieve kwaliteitsproducten vormen een platform voor onze superieure printeroplossingen. Dankzij onze ervaring op dit gebied hebben we een duidelijk inzicht in de problemen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, met name:

  Vertrouwen op een doeltreffende service

  Kostendaling Uw kosten onder controle houden is de eerste stap om te bepalen hoe u uw afdrukkosten kunt verlagen.

  Verbeterde gebruikersproductiviteit We ontwikkelen krachtige apparaten die intuïtief zijn en waarbij de gebruikerservaring wordt verbeterd met intelligente oplossingen.

  Beter concurrentievoordeel We helpen u om een afdrukomgeving te creëren die op een unieke manier aansluit op de behoeften van uw eigen bedrijf.

  Naleving van de richtlijnen Naar schatting 70 bepalingen van de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk hebben een invloed op de manier waarop u documenten beheert en opslaat.

  Beveiliging Bedrijven hebben robuuste documentenbeheersystemen nodig en moeten zich bewust zijn van de manier waarop ze de beveiligingsrisico's die gepaard gaan met de verwerking van gevoelige bedrijfsinformatie kunnen beperken via hun apparaten en systemen.

  De steunpilaren van onze oplossingenstrategie zijn direct gericht op het tegemoetkomen aan uw behoeften. We concentreren ons op vier hoofdgebieden:

  Vertrouwen op fantastische prestaties

  Documentverdeling

  Met oplossingen voor documentverdeling verloopt de integratie, de archivering, de organisatie, het beheer en het ophalen van kennis uit papieren documenten vlotter. U kunt uw documentgerelateerde procedures op een doeltreffende manier stroomlijnen via veelzijdige oplossingen zoals de Samsung SmarThru Workflow. De efficiëntie van uw kantoor wordt hiermee aanzienlijk verbeterd door papieren documenten vast te leggen en ze digitaal te organiseren, om een beveiligde aflevering in de volgende fase van het bedrijfsproces te garanderen. Ze kunnen ook in een handige archiefopslag worden geplaatst, van waaruit ze op elk gewenst moment gemakkelijk kunnen worden opgehaald.

  Vertrouwen op economische efficiëntie

  Apparaatbeheer

  De huidige afdrukomgeving voor kantoren bestaat uit een complex netwerk van apparaten voor afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. Als uw IT-medewerkers zich willen richten op serviceverlening met een toegevoegde waarde, is het cruciaal dat ze eenvoudige beheermiddelen ter beschikking hebben waarmee ze deze ingewikkelde afdrukinfrastructuur kunnen beheren. Met onze eenvoudig te installeren en te beheren Samsung SyncThru™ Admin hebt u de controle over uw afdrukapparaten in een netwerk met één of meerdere functies, zowel die van Samsung als die van andere leveranciers. Dit is geavanceerde netwerkbeheersoftware waarmee de efficiëntie en de productiviteit stijgt door IT-beheerders, ondersteunend personeel en gebruikers de mogelijkheid te geven om meerdere afdrukapparaten op afstand te beheren en te bewaken en problemen ermee op te lossen.

  Vertrouwen op eenvoudig apparaatbeheer

  Onze functie Job Accounting werd ontworpen om uw beheerders gedetailleerde informatie te geven over afdruk-, scan-, kopieer- en faxopdrachten die door gelijk welke gebruiker op gelijk welk apparaat worden uitgevoerd. Zo kan uw bedrijf individuele en groepsaccounts opstellen voor het afdrukken, zodat gebruiker, apparaat en uitvoeractiviteit worden bewaakt en geregistreerd voor elke gegeven periode. Via allerlei internetverbindingen kunnen IT-beheerders de uitvoer beheren en bewaken, paginalimieten instellen of toegang tot bepaalde functies beperken tot gebruikers die het juiste wachtwoord kennen. We stellen CounThru Enterprise ter beschikking voor de bewaking van afdrukactiviteiten in grote ondernemingen, naast een oplossing waarmee onze reseller-partners dat kunnen doen in naam van hun klanten.

  Vertrouwen op een oplossing op maat

  Uitvoerbeheer

  Als een apparaat in een netwerk wordt gebruikt om af te drukken, kan dat een risico vormen voor de beveiliging. Onbevoegden kunnen zich toegang verschaffen tot apparaten, de informatie kan achterblijven in apparaten en er kan in het netwerk worden binnengedrongen. We helpen u om deze bedreigingen aan te pakken met producten waarmee de beveiliging wordt verbeterd en die een certificatie 'Common Criteria' (CC) hebben. CC is de hoogste beveiligingscertificatie voor IT-services. Het wordt gebruikt door verschillende overheidsinstanties en militaire organisaties en heeft een voorbeeldfunctie als beveiligingsnorm. Onze CC-planning en onze houding tegenover beveiliging in het algemeen zijn gebaseerd op het ontwikkelen van slimmere apparaten elke dag, om aan uw beveiligingsbehoeften tegemoet te komen. Ons doel is ervoor te zorgen dat al onze toekomstige apparaten een CC-certificaat krijgen.

 • Waarom Samsung-services kiezen?

  Het servicegamma van Samsung weerspiegelt een vlot antwoord op aanvragen voor ondersteuning op maat, die afwijken van de norm.

  Vertrouwen op fantastische prestaties

  We verlenen al onze klanten een snelle en flexibele aanpassingsservice.

  Voor veel van onze concurrenten is een proactieve een aandachtige klantenservice geen prioriteit wanneer de afdrukinfrastructuur ondermaats presteert. Bij Samsung staat dit centraal in onze denkwijze. We staan volledig achter de essentiële behoefte om uw vereisten te begrijpen om u de best mogelijke oplossing te kunnen aanbieden, nog voor de implementatiefase. Hoe meer zorg en planning wordt besteed aan de aanpassing van een oplossing die volledig aan uw behoeften voldoet, hoe meer u eruit zult halen wanneer de oplossing eenmaal in gebruik is genomen.

  Vertrouwen op economische efficiëntie

  Met onze uiterst goed gefinancierde R&D-afdeling en ons interne productieteam stellen we onze klanten een snelle en flexibele aanpassingsservice ter beschikking. Dat betekent dat we ons concentreren op de manier waarop we de voordelen optimaliseren die u uit uw investering in Samsung-printers haalt. We zorgen voor software- en firmwareaanpassingen of hardwarewijzigingen volgens uw specifieke noden. Het resultaat is de vlotst mogelijke overgang van uw bestaande infrastructuur naar onze Samsung-apparaten en een maximale werking en productiviteit vanaf de allereerste dag.

  Eenmaal uw Samsung-afdrukinfrastructuur in gebruik is genomen, wilt u natuurlijk zeker weten dat we ervoor zullen zorgen dat alles vlot blijft verlopen. We verlenen een standaardservice voor alle onze zakelijke klanten die alles omhelst van ondersteuning door het callcenter tot supportupgrades op meerdere niveaus. Met hotlines voor zakelijke klanten in 43 landen overal ter wereld en onze service ter plaatse op de volgende werkdag kunt u erop vertrouwen dat we al uw servicebehoeften kunnen inwilligen.

  Vertrouwen op eenvoudig apparaatbeheer

  In het geval dat een probleem niet door een van onze callcentra kan worden opgelost, of door ons eigen servicenetwerk, stellen we onze eigen superieure, interne oplossingsservice ter beschikking.

  We hebben veel klanten met zeer gespecialiseerde behoeften. In dergelijke gevallen stellen we een aangepaste reactieservice op die uniek is voor hen. Dat kan afspraken bevatten zoals garantie op de onderdelen alleen, een verlenging van de serviceperiode of wijzigingen aan servicetypes, bijv. ondersteuning ter plaatse in plaats van het afhalen van het apparaat. Wat uw vereisten ook zijn, we weten zeker dat onze uitgebreide en flexibele service beschikbaar is om u de ondersteuning te geven die u nodig hebt.