Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Waarom Samsung?

We zetten ons in om onze zakelijke klanten volledig tevreden te stellen.
Onze bewezen en bekroonde producten kunnen met vooraanstaande bedrijfssystemen worden gecombineerd en bieden zo eenvoudige antwoorden op de ingewikkelde problemen van onze klanten.

Waarom Samsung-printers kiezen?

Aangezien we een werkelijk internationale organisatie zijn met een uitgebreid gamma aan bekroonde producten en een vastberaden inzet om milieuvriendelijk te werken, zal het u niet verrassen dat we op de tweede plaats in de wereld staan voor zwart-wit- en kleurenlaserafdrukken op A4-formaat. Ons aantrekkelijke productaanbod voorziet in elke zakelijke behoefte op het gebied van laserprinters en multifunctionele printers in kleur en zwart-wit. Vooral de toegang tot de markt van A3-kopieerapparaten was beperkt, omdat weinig fabrikanten in staat bleken om voor internationale klanten te ontwikkelen, te produceren en aan hen te verkopen. Vandaag heeft Samsung zich bij deze groep gevoegd met zijn originele technologie in de sector van A3-kopieerapparaten. Daarmee bewijst Samsung zijn technologische leiderschap.

We hebben een duidelijk voordeel op het vlak van productontwikkeling en kwaliteitsprestaties dankzij onze indrukwekkende geschiedenis van investeringen in R&D, waarbij we altijd prioriteit geven aan gebruikersvriendelijke technologie in heel ons productgamma. Zo blijven we de concurrentie voor op het vlak van innovatie, omdat onze klanten dankzij ons superieur productdesign en de superieure prestaties van onze producten (naast de services, oplossingen en verbruiksmaterialen van de hoogste kwaliteit) zeker kunnen zijn dat ze altijd het volledige pakket aangeboden krijgen.

Ons doel bij Samsung is om u het vertrouwen te geven om met succes te ondernemen. Omdat afdrukken een belangrijke investering blijft voor elke organisatie, hanteren we een holistische aanpak om te zorgen dat u zich volledig ondersteund voelt door onze producten en services.

Vertrouwen op fantastische prestaties

We leveren meer dan gewoon een product. We verlenen betrouwbare en compatibele apparaten die voldoen aan strenge en steeds hogere eisen op het vlak van beveiliging, voor allerlei sectoren.

Vertrouwen op economische efficiëntie

U betaalbare producten aanbieden is nog maar het begin. Met allerlei hulpmiddelen willen we u een duidelijk overzicht geven van uw kosten, naast advies over hoe u de kosten kunt drukken. Naast een intelligent beheer van uw financiën willen ook zorgen dat de productefficiëntie en de sterke bedrijfsprestaties van bij het begin worden gegarandeerd.

Vertrouwen op eenvoudig apparaatbeheer

We gebruiken gebruikersvriendelijke producteigenschappen en intuïtieve interfaces, zodat uw gebruikers hun producten optimaal kunnen benutten. Veelzijdige hulpmiddelen zoals de Samsung Universal Print Driver of onze Samsung SyncThru zorgen voor nog meer gemak en een hogere productiviteit.

Vertrouwen op een oplossing op maat

Omdat onze aanpak om aan uw behoeften te voldoen, verspreid is over meerdere niveaus, weten we zeker dat we een alomvattende oplossing aanbieden. Met een selecte groep van externe leveranciers, die ons open, krachtige en flexibele platform gebruiken om technologie te ontwikkelen die perfect aansluit op uw unieke bedrijfsbehoeften, verschaffen we altijd een oplossing op maat, wat de individuele omstandigheden van uw organisatie ook zijn.

Vertrouwen op een doeltreffende service

We bieden snelle en op maat aangepaste reacties aan op al uw afwijkende serviceverzoeken. Dankzij ons interne productieteam kunnen we de verzoeken van onze klanten onmiddellijk aan onze R&D-afdeling richten. Zo weten we zeker dat u zo snel mogelijk een resultaat krijgt dat u tevreden zal stellen. En eenmaal de oplossing actief is, kunnen we flexibele serviceregelingen aanbieden die veel verder gaan dan ons standaardcontract voor serviceondersteuning, dat hoog aangeschreven wordt.