Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Waarom Samsung?

We zetten ons in om onze zakelijke klanten volledig tevreden te stellen.
Onze bewezen en bekroonde producten kunnen met vooraanstaande bedrijfssystemen worden gecombineerd en bieden zo eenvoudige antwoorden op de ingewikkelde problemen van onze klanten.

Waarom Samsung-oplossingen kiezen?

Onze innovatieve kwaliteitsproducten vormen een platform voor onze superieure printeroplossingen. Dankzij onze ervaring op dit gebied hebben we een duidelijk inzicht in de problemen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, met name:

  • Kostendaling Uw kosten onder controle houden is de eerste stap om te bepalen hoe u uw afdrukkosten kunt verlagen.
  • Verbeterde gebruikersproductiviteit We ontwikkelen krachtige apparaten die intuïtief zijn en waarbij de gebruikerservaring wordt verbeterd met intelligente oplossingen.
  • Beter concurrentievoordeel We helpen u om een afdrukomgeving te creëren die op een unieke manier aansluit op de behoeften van uw eigen bedrijf.
  • Naleving van de richtlijnen Naar schatting 70 bepalingen van de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk hebben een invloed op de manier waarop u documenten beheert en opslaat.
  • Beveiliging Bedrijven hebben robuuste documentenbeheersystemen nodig en moeten zich bewust zijn van de manier waarop ze de beveiligingsrisico's die gepaard gaan met de verwerking van gevoelige bedrijfsinformatie kunnen beperken via hun apparaten en systemen.
De steunpilaren van onze oplossingenstrategie zijn direct gericht op het tegemoetkomen aan uw behoeften. We concentreren ons op vier hoofdgebieden:

Documentverdeling

Met oplossingen voor documentverdeling verloopt de integratie, de archivering, de organisatie, het beheer en het ophalen van kennis uit papieren documenten vlotter. U kunt uw documentgerelateerde procedures op een doeltreffende manier stroomlijnen via veelzijdige oplossingen zoals de Samsung SmarThru Workflow. De efficiëntie van uw kantoor wordt hiermee aanzienlijk verbeterd door papieren documenten vast te leggen en ze digitaal te organiseren, om een beveiligde aflevering in de volgende fase van het bedrijfsproces te garanderen. Ze kunnen ook in een handige archiefopslag worden geplaatst, van waaruit ze op elk gewenst moment gemakkelijk kunnen worden opgehaald.

Apparaatbeheer

De huidige afdrukomgeving voor kantoren bestaat uit een complex netwerk van apparaten voor afdrukken, scannen, kopiëren en faxen. Als uw IT-medewerkers zich willen richten op serviceverlening met een toegevoegde waarde, is het cruciaal dat ze eenvoudige beheermiddelen ter beschikking hebben waarmee ze deze ingewikkelde afdrukinfrastructuur kunnen beheren. Met onze eenvoudig te installeren en te beheren Samsung SyncThru™ Admin hebt u de controle over uw afdrukapparaten in een netwerk met één of meerdere functies, zowel die van Samsung als die van andere leveranciers. Dit is geavanceerde netwerkbeheersoftware waarmee de efficiëntie en de productiviteit stijgt door IT-beheerders, ondersteunend personeel en gebruikers de mogelijkheid te geven om meerdere afdrukapparaten op afstand te beheren en te bewaken en problemen ermee op te lossen.

Onze functie Job Accounting werd ontworpen om uw beheerders gedetailleerde informatie te geven over afdruk-, scan-, kopieer- en faxopdrachten die door gelijk welke gebruiker op gelijk welk apparaat worden uitgevoerd. Zo kan uw bedrijf individuele en groepsaccounts opstellen voor het afdrukken, zodat gebruiker, apparaat en uitvoeractiviteit worden bewaakt en geregistreerd voor elke gegeven periode. Via allerlei internetverbindingen kunnen IT-beheerders de uitvoer beheren en bewaken, paginalimieten instellen of toegang tot bepaalde functies beperken tot gebruikers die het juiste wachtwoord kennen. We stellen CounThru Enterprise ter beschikking voor de bewaking van afdrukactiviteiten in grote ondernemingen, naast een oplossing waarmee onze reseller-partners dat kunnen doen in naam van hun klanten.

Uitvoerbeheer

Als een apparaat in een netwerk wordt gebruikt om af te drukken, kan dat een risico vormen voor de beveiliging. Onbevoegden kunnen zich toegang verschaffen tot apparaten, de informatie kan achterblijven in apparaten en er kan in het netwerk worden binnengedrongen. We helpen u om deze bedreigingen aan te pakken met producten waarmee de beveiliging wordt verbeterd en die een certificatie 'Common Criteria' (CC) hebben. CC is de hoogste beveiligingscertificatie voor IT-services. Het wordt gebruikt door verschillende overheidsinstanties en militaire organisaties en heeft een voorbeeldfunctie als beveiligingsnorm. Onze CC-planning en onze houding tegenover beveiliging in het algemeen zijn gebaseerd op het ontwikkelen van slimmere apparaten elke dag, om aan uw beveiligingsbehoeften tegemoet te komen. Ons doel is ervoor te zorgen dat al onze toekomstige apparaten een CC-certificaat krijgen.