Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Waarom Samsung?

We zetten ons in om onze zakelijke klanten volledig tevreden te stellen.
Onze bewezen en bekroonde producten kunnen met vooraanstaande bedrijfssystemen worden gecombineerd en bieden zo eenvoudige antwoorden op de ingewikkelde problemen van onze klanten.

Waarom Samsung-verbruiksmaterialen kiezen?

Bij Samsung geloven we dat we u de meest uiteenlopende keuze moeten aanbieden die mogelijk is. Deze cultuur blijkt duidelijk uit ons gamma aan eigen Samsung-verbruiksmaterialen. Met opties als cartridges met een hoog rendement of een standaardrendement of voordelige cartridges hebben we altijd een aanbod dat bij de vereisten van uw bedrijf past.

De verbruiksmaterialen van Samsung zorgen voor perfecte afdrukken en kopies.

Het is algemeen bekend dat de werking en de efficiëntie van uw printer optimaal is als u onze eigen Samsung-verbruiksmaterialen gebruikt. De verbruiksmaterialen van Samsung zijn 100% betrouwbaar in testomstandigheden en hebben een rendement dat 32% hoger is dan bij hervulde cartridges. Defecten aan cartridges kunnen vaak schade veroorzaken aan uw printer, waardoor de printer uitvalt en/of minder productief wordt. Uit recente tests is gebleken dat de originele Samsung-cartridges 100% betrouwbaar zijn, terwijl 41% van de hervulde cartridges bij tests ondermaats werkten. Onze Samsung-verbruiksmaterialen garanderen dat uw printer beschermd is en dat hij langer efficiënt werkt.

De printercartridges van Samsung werden ontworpen om aan uitzonderlijk hoge normen te voldoen. Dankzij de optimale eigenschappen voor tonerfusering wordt een duurzame en langdurige afdrukoutput gegarandeerd in vergelijking met minder bekende merken. Het resultaat is een levendige kleurenweergave op de pagina, en een printercartridge die voldoet aan de strenge eisen van uw werkomgeving.

Uw investeringen in verbruiksmaterialen beheren is nu eenvoudiger met onze geautomatiseerde bewakingsfunctie van verbruiksmaterialen. Daarmee wordt u ingelicht wanneer uw verbruiksmaterialen bijna op zijn en wanneer uw toner moet worden aangevuld. Dankzij de rapporten over tonergebruik en de proactieve waarschuwingen loopt u geen risico op verrassingen meer.

Wat gebeurt er als u uw oude tonercartridge moet afvoeren? Het Samsung Recycling Centre werd in mei 1996 opgericht in het kader van het Samsung Green Management Programme. Alle tonercartridges van Samsung-printers die worden ingezameld, doorlopen een recyclageproces van 100% om een milieuvriendelijke afvoering te garanderen. Via ons Samsung Take Back and Recycle (STAR)-programma gebeurt de inzameling van tonercartridges gratis, waardoor de afvoering eenvoudiger wordt. Zo helpen we u om op een doeltreffende manier uw steentje bij te dragen voor het milieu.

  • Bescherm uzelf tegen schadelijke tonercartridges
  • De waarheid over verbruiksmaterialen
  • Wat is het voordeel van het gebruik van echte merkmaterialen?