/

Twin Convectieoven
NV6793BGESR

NV6793BGESR/EF

Twin Convectieoven NV6793BGESR Twee verschillende gerechten tegelijk bereiden met verschillende kooktempraturen. Het kan met de Samsung Twin Convectieoven!

Verantwoord recycleren van batterijen

  • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

  • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

  • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Twin Convectieoven
NV6793BGESR

Productkaart A

In één oogopslag

  • 18 Verschillende Kookfuncties
  • Keramische Emaille
  • Stoomreinigingsfunctie
  • Automatische Bereidingsfunctie
Handig en mooi dubbel led-display

Handig en mooi dubbel led-display

Als u twee gerechten tegelijk wilt bereiden, dan moet u voor beiden informatie hebben. Daarom is de 24”-oven van Samsung voorzien van een led-display met twee regels. Het dubbele digitale display geeft de oveninstellingen en bereidingsgegevens weer, zodat elk gerecht iedere keer weer slaagt. U houdt dus werkelijk alles in de gaten in het dubbele led-display.
Pyrolytische reinigingsfunctie

Pyrolytische reinigingsfunctie

Uw oven blijft perfect schoon zonder dat u zich in het zweet hoeft te werken. De pyrolytische reinigingsfunctie neemt deze klus van uw over en maakt de oven grondig schoon. Bij het pyrolytisch reinigen wordt de oven tot op zo'n 500°C verwarmd, zodat alle vuilresten van het bakken, braden en grillen worden verbrand. En zelfs bij deze hoge temperatuur blijft de oven veilig en blijft de ovendeur koel. Het resultaat is een perfect schone oven. En zonder dat u uw handen hiervoor heeft hoeven vuil te maken.

De combimagnetron die er altijd spiksplinternieuw uit blijft zien.

Als u niet iedere keer zelf uw oven wilt schoonmaken, dan is keramisch email het ideale alternatief. Om te beginnen is het duurzaam, zoals eigenlijk elk keukenapparaat hoort te zijn. Hoe uw gezin uw magnetron ook gebruikt, het email zal geen krassen vertonen zoals roestvrij staal en er zullen geen barsten verschijnen zoals bij plastic. Daarnaast is het makkelijk schoon te houden. U hebt alleen maar een vochtige doek nodig om de spatten weg te vegen. Tot slot zorgt deze geavanceerde wandcoating ervoor dat bacteriën en geuren verdwijnen. En dat zijn allemaal prettige berichten. Het hele gezin kan de magnetron gebruiken en niemand hoeft te helpen met schoonmaken.

Meer dan voldoende ruimte om een maaltijd voor de hele familie voor te bereiden

Wanneer u vaak gasten te eten krijgt of elke dag een groot gezin van een maaltijd moet voorzien, zult u ontdekken dat de nieuwe Samsung NV6793BGESR oven over alle ruimte beschikt die u nodig heeft. Door de ovenruimte aan de binnenkant bijna net zo groot te maken als de buitenkant van de oven, zorgt Samsung voor extra ruimte aan de binnenkant die u niet in conventionele ovens zult aantreffen. De capaciteit van de NV6793BGESR is meer dan voldoende voor het bereiden van een gigantische kalkoen om iedereen van te laten genieten.

Sneller klaar... plus geld besparen!

Maak kennis met de innovatieve Twin Convection™ dubbele heteluchtoven van Samsung, die van elk etentje een succes zal maken. U kunt in dezelfde oven tegelijkertijd twee verschillende gerechten bereiden met verschillende temperaturen en bereidingstijden. Wat er ook op het menu staat, u bent twee keer zo snel klaar. Of u nu kookt voor een uitgebreid feestdiner of voor uw kieskeurige gezin, met de vele mogelijkheden van de Twin Convection™-oven – bijvoorbeeld twee verschillende gerechten boven en onder, dubbele hete lucht, alleen de bovenste helft, alleen de onderste helft of de volledige oven – hoeft er nooit meer lang te worden gewacht tot het eten op tafel komt.
De Steam Clean-stoomreinigingsfunctie neemt u werk uit handen

De Steam Clean-stoomreinigingsfunctie neemt u werk uit handen

Hij zet helaas niet de vuilniszakken buiten en maakt niet de bedden op... maar er is één klus die de Samsung 24"-oven wel voor zijn rekening neemt: hij maakt zichzelf schoon. U hoeft alleen maar de Steam Clean-stoomreinigingsfunctie in te schakelen en in een mum van tijd wordt de oven hygiënisch gereinigd en worden vetresten zacht gemaakt, zodat u ze moeiteloos kunt wegvegen met een doekje of spons. Er komen geen schoonmaakspullen aan te pas. Dit kunt u zelfs nauwelijks nog schoonmaken noemen.

Met de automatische bereidingsfunctie wordt het denken voor u gedaan

Geen tijd om er een kookboek op na te slaan? Kunt u dat ene recept niet vinden? Te weinig tijd om creatief te zijn? Laat het dan maar aan de automatische bereidingsfunctie van uw Samsung-oven over om u een heerlijk gerecht voor te schotelen. U hoeft niet te gissen naar bereidingstijden en -temperaturen... u hoeft alleen maar het gerecht te selecteren en de draaiknop in te stellen en de bereiding wordt gestart. En wanneer uw vrienden en familie onder de indruk zijn van uw perfecte maaltijd, dan hoeft niemand te weten dat de automatische bereidingsfunctie u een handje heeft geholpen. Het blijft ons geheim.

Katalytisch reinigen

Dankzij de reinigingsfunctie Catalytic Cleaning reinigt de NV6355DGSSR oven zichzelf tijdens het bereiden van een maaltijd. Vet en voedingsresten worden tijdens het bereiden verzameld in de opvangplaat, waarin een chemisch middel ervoor zorgt dat vet en voedingsresten worden opgelost. Zo blijft uw oven altijd net zo schoon als voordat u met koken begon.
 Stijlvolle uitschuifdraaiknop

Stijlvolle uitschuifdraaiknop

De stijlvolle uitschuifdraaiknop is eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen.

Digitaal led-display

Het trendy en goed leesbare digitale display is niet alleen mooi, maar het is ook snel en gebruiksvriendelijk. De tijden van de oude mechanische knoppen zijn gelukkig voorbij. Met het digitale display gaat de bediening een stuk vlotter.
 Soepel deursysteem

Soepel deursysteem

Onze lichtgewicht ovendeur is speciaal ontworpen met het oog op veiligheid en degelijkheid. De deur gaat heel soepel open en dicht en u hoeft er dus nooit kracht op te zetten.
Uitschuifrek

Uitschuifrek

Hete schalen uit de oven halen is voortaan een stuk veiliger. De bakplaat loopt heel soepel naar voren over rails. Zo haalt u probleemloos uw gerechten uit de oven.

Koelventilator

De geïntegreerde koelventilator is speciaal ontworpen om de onderdelen van het bedieningspaneel koel te houden. Hij zorgt er ook voor dat de ovendeur en de aangrenzende keukenelementen niet te warm worden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van NV6793BGESR/EF

Fysieke specificaties

  • Laadhoeveelheid
    20/40Ft

    204 / 153 sets

  • Gewicht
    Net

    40.2 kg

    Bruto

    46 kg

  • Afmetingen (BxHxD)
    Ruimte (enkel) (BxHxD)

    464 x 370 x 410 mm

    Ruimte (boven/onder) (BxHxD)

    435 x (boven 160, onder 170) x 400

    Buitenafmetingen (BxHxD)

    595 x 595 x 572 mm

    Uitsparing (BxHxD)

    560 x 570 x 550 mm

    Verzending (BxHxD)

    726 x 695 x 700 mm

    Bruikbare capaciteit

    70 liter

    Bruikbare grootte (BxHxD)

    430 x 360 x 400 mm

    Economische ovenruimte (boven/onder)

    30 / 32 liter

Vormgeving

  • Child Lock

    Ja

  • Bovenste grill
    In/uit

    1 600 W / 1 100 W

  • Ovenkleur

    Roestvrij staal / 3 zijden

  • Enkelvoudige modus
    Onder + Hetelucht

    Ja

    Grote grill

    Ja

    Kleine grill

    Ja

    Bovenverwarming + hete lucht

    Ja

  • Ovendeuren

    Vierdubbel glas

  • Onderste grill

    1 100 W

  • Eindtimer

    Ja

  • Binnenverlichting

    1 x 25, 1 x 40

  • Type deuropener

    Omlaag klappen

  • Interior Light
    Positie

    Achter

  • Auto Cook

    Ja (25)

  • Ontdooiprogramma's

    Nee

  • Verlichting (lamp) aan/uit

    Ja

  • Geluid

    Zoemer

  • Taaloptie

    Nee

MEER SPECS TONENUitvouwen

Reinigen

  • Stoom reinigen

    Ja

Technische gegevens

  • Temperatuurbereik oven (enkel/onder/boven/dubbel)

    40 tot 250°C, Grill 40 tot 300°C / 40 ~ 250°C / 40 ~ 250°C / 170 ~ 250°C

  • Energieklasse (hetelucht_

    A -10%

Functies

  • Klok

    Ja

  • Oventype

    2 ventilatoren + hete lucht

  • Kookwekker

    Ja

  • Hetelucht
    Boven/onder

    1 200 W / 1 200 W

  • Controlemethode
    Oven/display

    Touch en uitschuifdraaiknop / Dubbel led-display

  • Reinigingsmethode

    Pyrolytisch / Stoom

Meegeleverde benodigdheden

  • Meerdelig (Shasilk)

    Nee

  • Barbequespit

    Nee

  • Vierkante bakplaat

    Nee

  • Vierkant rooster

    2

  • Telescopisch rek

    2

  • Kookboek

    Nee

Support

User Manual

20.68 MB, pdf, DUTCH, FRENCH, GERMAN

2012.05.08

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING