Door de grote inhoud en de bijgeleverde bakplaat is deze magnetron ook als een echte oven te gebruiken. Met behulp van verschillende sensoren, zoals de unieke gewichtssensor, wordt de ideale bereidingstijd en omstandigheden voor ieder gerecht berekend. Met 1 druk op de knop de perfecte bereiding. Met de meegeleverde stoomschaal is het heel eenvoudig om een gezonde stoommaaltijd op tafel te zetten. Met de veelzijdige crust-plaat bakt u ook knapperige en krokante gerechten in een handomdraai. Met het Nederlandstalige LCD display is het juiste programma zo gevonden.

Altijd de perfecte bereiding dankzij de gewichtsensor

Onder het glazendraaiplateau van deze magnetron zit een echte weegschaal. De gewichtsensoren berekenen samen met de luchtvochtigheidsensoren constant de ideale bereidingsomstandigheden en passen hierbij de bereidingstijd aan. Op deze manier wordt koken wel heel gemakkelijk, selecteer het juiste product op het overzichtelijke LCD display en druk op start. De magnetron doet de rest.

Krasvast en gemakkelijk schoon te maken.

De binnenwand van de Samsung magnetrons zijn voorzien van een keramische coating. De binnenwand is hierdoor beschermd tegen krassen. Dit is niet alleen zeer duurzaam maar bovendien is de keramische coating zeer gemakkelijk schoon te maken.

Stoom uw weg naar een gezonde maaltijd


Of het nu groenten zijn of vis, met de Pro Steamer stoomt u een perfect beetgaar eindresultaat. De roestvrijstalen deksel blokkeert de magnetronstralen vanaf de bovenkant, alleen het waterreservoir aan de onderkant van de schaal wordt verwarmd. Het eten wordt alleen door de stoom van het kokende water opgewarmd en niet direct door de magnetronstralen. Op deze manier krijgt u in de magnetron een echt stoomresultaat, eten met smaak en boordevol vitaminen.

Drie zijn beter dan één.


Samsung probeert continu de magnetrons te verbeteren en zoekt daarbij naar innovatieve technologieën voor de beste bereiding van gerechten. Het triple distribution system zorgt ervoor de gerechten nog beter rondom verwarmt worden. Hierdoor wordt het gerecht gelijkmatiger en intens verwarmt of ontdooit.

Een krokante en knapperige maaltijd uit de magnetron


Het is niet eenvoudig om iets krokant te bereiden in een magnetron, meestal lukt dit niet. Met de bijgeleverde Crust-plaat wordt dit wel heel eenvoudig. De bodem van de crust-plaat is gemaakt van speciaal materiaal dat heel snel opwarmt in de magnetron. De crust-plaat wordt als het ware een bakplaat in de magnetron. In combinatie met de grill is het mogelijk om allerlei krokante en knapperige gerechten te bereiden zonder boter of olie te gebruiken. Pizza, frietjes, kipnuggets of vlees worden knapperig gebakken met de crust-plaat.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.