/

328L Combi Koelkast
RL55VTEBG (A+)

RL55VTEBG

328L Combi Koelkast RL55VTEBG (A+) Tegenwoordig is een koelkast meer dan alleen maar een plek om eten op te bergen en te bewaren. Het is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Om die reden vinden veel consumenten de geavanceerde functies en de algehele kwaliteit net zo belangrijk als hoe goed hij in de keukeninrichting en bij hun modieuze smaak past. Daarom brengt Samsung de vrijstaande topkoelkast RL55. Hij beschikt over alle geavanceerde functies die u van Samsung mag verwachten, zoals een intuïtief LED-touchscreen en de nulgradenfunctie. En dit alles in een strak, modern designontwerp. U kunt dus genieten van de voordelen van het allernieuwste in koelkasttechnologie en tegelijk uw persoonlijke stijl tot uitdrukking brengen. 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

In één oogopslag

 • Vers houden zonder ijsvorming… dat is Samsung
 • Supersmaak met Super Freeze
 • Verwisselbare deurrichting

Blauwe handvatverlichting (optioneel)

Blauwe handvatverlichting (optioneel)
De warme, blauwe gloed van de innovatieve handvatverlichting doet de keuken in een sfeerverlichting baden. De verlichting zorgt niet alleen voor een mooi lichteffect, maar het is ook nog eens handig wanneer u iets zoekt, vooral voor die snacks ‘s avonds laat.

Verlichting voor de hele koelkast

Verlichting voor de hele koelkast
Deze opvallende functie zal u bekoren zodra u de deur openmaakt. De LED-kolom geeft heel weinig warmte af en verbruikt bovendien een minimale hoeveelheid energie. En dat zult u merken aan uw energierekening. De prachtig ontworpen kolom geeft bovendien voldoende licht om elke hoek van de koelkast te verlichten, zodat u alles altijd makkelijk vindt.

Stijlvol en stralend display

Stijlvol en stralend display
Het stijlvolle blauwe LCD-display siert de buitenkant van de koelkastdeur met zijn ultramoderne uiterlijk en versterkt zowel het gebruiksgemak als het design. Op het goed zichtbare display kunt u eenvoudig de temperatuur en de verschillende standen van de koelkast instellen zonder dat u de koelkastdeur ooit hoeft te openen.

Meerdere koeluitlaten

Meerdere koeluitlaten
De Multi Flow-functie zorgt voor een koele luchtstroom uit meerdere uitlaten verspreid over de verschillende rekken om zo voor een gelijkmatig verdeelde koeling te zorgen. Op die manier behoudt de RL52/55 de ideale temperatuur om uw voedingswaren langer vers te houden.

Schone achterkant

Schone achterkant
De achterkant van de koelkast is meestal het laatste waar u aan denkt. Maar Samsung denkt er wel aan. Samsung heeft er zelfs over nagedacht hoe een schone, afgewerkte achterkant niet alleen een aanvulling op het prachtige design is, maar ook voor extra gemak zorgt. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over opgehoopt vuil en stof en het schoonmaken en onderhoud worden een stuk makkelijker.

Opklapbaar rek voor meer ruimte

Opklapbaar rek voor meer ruimte
Dankzij het innovatieve opklapbare rek van Samsung hebt u altijd overal voldoende plek voor. Het rek kan half of helemaal opgeklapt worden om extra ruimte vrij te maken in uw koelkast. U kunt het als normaal, volledig opengeklapt rek gebruiken, u kunt het half dichtklappen of helemaal tegen de achterwand opklappen zodat er voldoende plek is voor een taart met drie lagen, een watermeloen of een grote waterkaraf. Met dit rek kunt u uw opslagruimte altijd naar behoefte aanpassen.

Supersmaak met Super Freeze

Supersmaak met Super Freeze
Een steak uit de diepvries die smaakt alsof u hem dezelfde dag vers gekocht hebt? Dat kan. Tenminste als u een Samsung-koelkast met Super Freeze-technologie hebt. Door uw lekkerste voedingswaren versneld in te vriezen, behouden ze hun heerlijke smaak en sappigheid langer dan normaal. Dit dankzij de Super Freeze-technologie. Het snelle invriezen is de beste methode om vocht en smaak goed vast te houden.

Vakantiestand (optioneel)

Vakantiestand (optioneel)
De Vakantiestand van de RL52/55 is speciaal ontwikkeld om uw hele koel-vriescombinatie efficiënt te laten draaien als u niet thuis bent. Gaat u op vakantie? Met de slimme Vakantiestand wordt uw koelkast uitgeschakeld maar blijft uw vriezer ingeschakeld om uw ingevroren voedingswaren te bewaren. U kunt dus lekker van uw vakantie genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de energierekening of bedorven voedingswaren.
Een strak en chique design, dat een aanwinst is voor uw interieur

Een strak en chique design, dat een aanwinst is voor uw interieur

Het strakke en geraffineerde uiterlijk van deze Samsung-koelkast past in elke keuken. En is een aanwinst voor elke keuken! De diepzwarte accenten aan de buitenkant en de eenvoudige, zuivere belijning vormen samen een klassieke en tegelijk moderne schoonheid, die in zowat elk interieur past. Het buitenoppervlak is ook zodanig ontworpen dat de blauwe verlichting een unieke warme en stralende gloed reflecteert, die zowel sfeer als stijl geeft aan uw keuken.

Verwisselbare deurrichting

Verwisselbare deurrichting
Bij de RL52/55 staat maatwerk voorop, zelfs voor wat betreft het ontwerp van de deur. U kunt kiezen uit twee richtingen waarin de deur opent. U weet dus zeker dat de koelkast altijd in uw keukenopstelling past.
Vers houden zonder ijsvorming… dat is Samsung

Vers houden zonder ijsvorming… dat is Samsung

Die vervelende ontdooiklus hoort vanaf nu tot het verleden! De No Frost-technologie houdt niet alleen uw voedingswaren vers, voedzaam en mooi, maar zorgt er ook voor dat u er nooit meer aan hoeft te denken uw vriezer te ontdooien. En dat betekent meer tijd en vooral minder ergernis. Versere voedingswaren en onderhoud zonder ergernissen zijn de belangrijkste voordelen van de No Frost-koelkasten van Samsung. Maar de No Frost-technologie voorkomt ook ijsvorming en dus blijft er meer plaats over voor uw voedingswaren. U kunt lekker ontspannen; Samsung doet het werk voor u.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van RL55VTEBG1/XEF

Categorieen

 • Energiezuinigheidsklasse

  A+

 • Steraanduiding vriesruimte

  4 sterren

Categorie

 • Koelkasttype

  R-600a

MEER SPECS TONENUitvouwen

Afmetingen

 • Nettokasthoogte met scharnier

  200 cm

 • Nettokasthoogte zonder scharnier

  200 cm

Capaciteit

 • Net
  Totaal

  328 L

  Diepvriezer

  96 L

  Koelkast

  232 L

 • Bruto
  Totaal

  348 L

  Diepvriezer

  111 L

  Koelkast

  237 L

Vriezerfuncties

 • Icemaker

  Nee

 • Groenten- & fruitlade
  Aantal lades

  4 stuks

Koelkastkenmerken

 • Groenten- & fruitlade
  Aantal lades

  1

 • Vochtigheidscontroller

  Nee

 • Deodorizer

  Ja

 • Binnenverlichting (WxEA)

  12 LED's

Vriezerfuncties

 • Inline waterfilter

  Nee

 • Drankstation

  Nee

 • Kleur

  Zwart glas

Overige

 • Deuralarm

  Ja

Fysieke specificaties

 • Gewicht
  Net

  88 kg

  Bruto

  96 kg

 • Afmetingen (BxHxD)
  Bruto (BxHxD)

  653 x 2.085 x 747 mm

  Netto (BxHxD)

  60 cm

  Nettodiepte met deurhendel

  64,6 cm

  Nettodiepte zonder deurhendel

  64,6 cm

  Netto diepte zonder deur

  56 cm

Koelkenmerken

 • No Frost

  Ja

 • Multi flow

  Ja

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • User Manual(EU Environmental Regulatory Statements) Download

  0.01MB, pdf, ENGLISH, ALBANIAN, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISHMeer

  2016.04.01
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING