/

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

In één oogopslag

 • De nieuwe koelkast van de Samsung G-serie voorziet u van alle gemakken en biedt nog meer opbergruimte

  Prijs exclusief recupel

Extra opbergruimte in de deur

Extra opbergruimte in de deur
De deur is voorzien van vier instelbare vakjes om alles nog makkelijker en efficiënter op te bergen. De grootte van elk vak kan apart worden ingesteld.

Meer ruimte, betere indeling

Meer ruimte, betere indeling
Het vriesgedeelte biedt meer ruimte en is handiger ingedeeld dan bij andere merken. In de vier lades kunnen uw diepvrieswaren veel overzichtelijker worden opgeborgen. Optioneel kan worden gekozen voor een ijsblokjesmachine met draaiknopsysteem of een ijsvak.

Ontworpen voor optimaal gebruiksgemak

Ontworpen voor optimaal gebruiksgemak
Het openen van de deur terwijl u met uw handen vol staat, is niet langer een probleem. Dit dankzij het EZ Handle-handvat. U opent de koelkastdeur in één beweging. Dit innovatieve handvat is speciaal ontwikkeld om het u makkelijk te maken en de zware deur van de koelkast met bodemvriezer van de Samsung G-serie moeiteloos te openen. U hoeft geen extra kracht uit te oefenen. En dat is handig.

IJsblokjesmachine met draaiknopsysteem

IJsblokjesmachine met draaiknopsysteem
De tijd van de losse ijsbakjes waar u de ijsblokjes zo moeilijk uitkrijgt, is voorbij. Met de ijsblokjesmachine met draaiknopsysteem van Samsung hoeft u geen moeite meer te doen voor uw ijsblokjes. Eén draai aan de knop en klaar. Weer zo'n slim en handig idee van Samsung om het u makkelijker te maken!
Meer ruimte dus minder vaak naar de winkel

Meer ruimte dus minder vaak naar de winkel

De koelkasten met bodemvriezer van de G-serie bieden maar liefst 400 liter aan opbergruimte voor al uw voorraden: drank, diepvrieswaren, uw ontbijt, lunch en diner van vandaag, de brunch en het diner voor het weekend, zelfs de picknick voor het familiefeest volgende week. Hoeveel u ook in huis haalt, het past er allemaal in.
Smart Eco-systeem

Smart Eco-systeem

Het Smart Eco-systeem optimaliseert het energieverbruik met behulp van sensortechnologieën en aanpassing van het compressorgebruik aan uw gebruiksgewoontes.
Energiebesparende, stijlvolle led-verlichting voor de koelkast

Energiebesparende, stijlvolle led-verlichting voor de koelkast

De led-verlichting brengt het energieverbruik aanzienlijk terug. Led-verlichting verbruikt tot 75% minder energie dan gewone gloeilampverlichting. Gunstig voor uw energierekening dus. Led-lampen zijn weliswaar duurder in aanschaf, maar de meerkosten verdient u snel genoeg terug doordat u ze minder vaak hoeft te vervangen.
No Frost

No Frost

In de No Frost-modellen van Samsung vormt zich geen ijs. En dus hoeft u ook niet meer te ontdooien.
Multi Flow

Multi Flow

Via verschillende koeluitlaten stroomt gekoelde lucht naar alle schappen. Hierdoor is de temperatuur gelijkmatig verdeeld en constant.
Blauw led-display

Blauw led-display

Het stijlvolle blauwe led-display siert de buitenkant van de koelkastdeur met zijn ultramoderne uiterlijk en versterkt zowel het gebruiksgemak als het design.
Grote vershoudlade

Grote vershoudlade

U kunt nog meer kwijt in de extra grote groentelades met vochtigheidsregeling.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van RL56GHGSW1/XEF

Categorieen

 • Steraanduiding vriesruimte

  4 sterren

Capaciteit

 • Net
  Totaal

  357 L

  Diepvriezer

  104 L

  Koelkast

  253 L

 • Bruto
  Totaal

  403 L

  Diepvriezer

  143 L

  Koelkast

  260 L

MEER SPECS TONENUitvouwen

Vriezerfuncties

 • Icemaker

  Vakken (8 x 1)

 • Groenten- & fruitlade
  Aantal lades

  3

Koelkastkenmerken

 • Groenten- & fruitlade
  Aantal lades

  1

 • Binnenverlichting (WxEA)

  Boven (3)

Vriezerfuncties

 • Kleur

  SW

Overige

 • Deuralarm

  Ja

Technische gegevens

 • Energiebeoordeling

  A++

Fysieke specificaties

 • Gewicht
  Net

  71 kg

  Bruto

  73 kg

 • Afmetingen (BxHxD)
  Bruto (BxHxD)

  - Afmetingen > Brutodiepte: [76 cm]
  - Afmetingen > Brutohoogte: [185 cm]
  - Afmetingen > Brutobreedte: [64,2 cm]

  Netto (BxHxD)

  59,7 cm

  Nettokasthoogte met scharnier

  185 cm

  Nettokasthoogte zonder scharnier

  185 cm

  Nettodiepte met deurhendel

  70,2 cm

  Nettodiepte zonder deurhendel

  67 cm

  Netto diepte zonder deur

  57,4 cm

Koelkenmerken

 • No Frost

  Ja

 • Multi flow

  Ja

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • User Manual(EU Environmental Regulatory Statements) Download

  0.15 MB, pdf, ENGLISH, ALBANIAN, BULGARIAN, CROATIAN, CZECH, DANISH, DUTCH, ESTONIAN, FINNISH, FRENCH, GERMAN, GREEK, HUNGARIAN, ITALIAN, LATVIAN, LITHUANIAN, MACEDONIAN, NORWEGIAN, POLISH, PORTUGUESE, ROMANIAN, SERBIAN, SLOVAK, SLOVENIAN, SPANISH, SWEDISH, TURKISHMeer

  2015.09.24
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING