/

A++ / No Frost
350 Liter

RR3773ATCSR

 

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

A++ / No Frost 350 Liter

Features

 • Samsung’s Twin 12 koelkast en vriezer combineren een stijlvol nieuw ontwerp met een hoge energiezuinigheid, voor een nog aantrekkelijkere keuken... en energienota.

  Prijs exclusief recupel

Een energiezuinige koelkast aan de top van zijn klasse

Een energiezuinige koelkast aan de top van zijn klasse
Afgaand op zijn EU-energielabel A++ zorgt Samsung’s nieuwe Tall Twin 1-deurs koelkast 1-deurs vriezer niet alleen dat uw levensmiddelen goed blijven, maar ook dat het milieu wordt gespaard. Het Smart Sensor-systeem maakt gebruik van een groot aantal uitwendige en inwendige sensoren om het temperatuur- en vochtigheidsniveau te optimaliseren, zodat er minder energie wordt verbruikt. En de Digital Inverter Compressor verbruikt minder energie dan conventionele compressors door aanpassingen te verrichten op basis van uw gebruiksgewoontes. Energie besparen betekent ook een lagere elektriciteitsrekening.

Overal koele lucht

Overal koele lucht
Multi Flow zorgt ervoor dat elk product in elk schap en elk vak gelijkmatig gekoeld blijft. Strategisch geplaatste uitlaten zorgen overal in de koelkast en de vriezer voor circulatie van koele lucht om een gelijkmatige en constante temperatuur te handhaven, waardoor het voedsel langer vers blijft. Ondertussen rekent de ingebouwde geurverdrijver af met sterke geuren, zoals de pittige chili van gisteren.

Bepaal uw instellingen cool en stijlvol

Bepaal uw instellingen cool en stijlvol
Twee blauwe LED-displays, die de strakheid van de deuren weerspiegelen, voegen een vleugje stijl toe met een groot aantal bedieningselementen. Wijzig de temperatuurinstelling of schakel Power Cool in om net gekochte producten snel te koelen. U kunt ook energie besparen met de functies Vakantie en Eco. Er is zelfs een kindervergrendeling om te voorkomen dat nieuwsgierige kinderen uw instellingen veranderen.

Een frissere manier om fruit en groenten te bewaren

Een frissere manier om fruit en groenten te bewaren
Hoewel sommige fruitsoorten soms voor groente worden aangezien en vice versa, begrijpt de grote vershoudlade met vochtigheidsregeling dat deze twee voedselsoorten verschillende vochtbehoeften hebben. Stel het optimale vochtigheidsniveau in voor uw erwten of peren, en houd ze langer vers, door gewoon de schuifbalk te openen of te sluiten. De vershoudlade is ook groot genoeg voor alles van honingmeloenen tot grote courgettes.
Breng versheid zonder ijsvorming in uw keuken

Breng versheid zonder ijsvorming in uw keuken

U hoeft de koelkast of vriezer niet meer regelmatig leeg te halen om deze te ontdooien, want regelmatig ontdooien is er niet meer bij. De True No Frost-functie van Samsung zorgt voor gelijkmatige koeling, om ijsvorming te voorkomen. Voortaan blijven al uw bederfelijke waren vers en voedzaam en hebt u meer tijd voor andere klusjes of leuke dingen. Bovendien verbruikt True No Frost door een gelijkmatige temperatuur te handhaven minder energie, wat de duurzaamheid van het koelsysteem vergroot.

Even flexibel als stijlvol

Even flexibel als stijlvol
Er is één innovatie waardoor de Tall Twin-serie 1-deurs koelkasten en 1-deurs vriezers zich onderscheiden van conventionele naast elkaar geplaatste apparaten: de mogelijkheid om de koelkast aan beide kanten van de losstaande vriezer te zetten. Beide hebben een verwisselbare deurrichting, die kan worden aangepast zodat de deur naar links of naar rechts opengaat. Hierdoor voorkomt u dat de deuren van de koelkast en de vriezer bij het opendoen een entree blokkeren of tegen kasten aan stoten.
Een heldere manier om energie te sparen

Een heldere manier om energie te sparen

Door de stijlvolle LED-verlichtingskolom baadt het interieur in licht dat al uw levensmiddelen prachtig doet uitkomen. Alles is makkelijker te vinden, zodat u minder tijd kwijt bent met de deur open, op zoek naar een snack die ergens ver achter in uw koelkast of vriezer verstopt is. Het ruimtebesparende ontwerp van de verlichting maakt meer ruimte vrij voor levensmiddelen. De verlichting geeft ook geen warmte af en verbruikt minder energie dan gewone gloeilampen. Dubbel gunstig voor uw energienota dus.
Fresh Frost

Fresh Frost

Houd vlees en gevogelte zo mals als het eruitzag op de dag dat u het kocht. In het Fresh Frost-vak kunt u vlees snel invriezen, zodat versheid, smaak en voedingswaarde behouden blijven. U kunt het vak ook gebruiken om dranken binnen 30 minuten te koelen. Snel genoeg als u onverwacht iets te vieren hebt.
2 grote vershoudlades

2 grote vershoudlades

Twee handige grote vershoudlades zorgen voor moeiteloze organisatie en bieden meer capaciteit dan dergelijke lades in de doorsnee koelkast. Bewaar grote producten zoals een kalkoen in de ene lade, en vul de andere met kleinere producten zoals appels, peren en meloenen. Zet de grote vershoudlades gewoon buiten de koelkast om uw levensmiddelen erin te doen of eruit te halen.
Deurvak (diep deurvak & en Soft Frost-deurvak)

Deurvak (diep deurvak & en Soft Frost-deurvak)

Het diepe deurvak helpt u meer te doen dan alleen producten opbergen. Het is de koudste plek in de koelkast voor het snel koelen van dranken. In de vriezer houdt het Soft Frost-deurvak de optimale temperatuur aan om te voorkomen dat roomijs hard wordt of dat zich ijskristallen vormen.
IJsblokjesmachine met draaiknopsysteem

IJsblokjesmachine met draaiknopsysteem

Of u nu een feestje organiseert of op een warme dag een glas limonade drinkt, wanneer u ijs nodig hebt, gebruikt u de ijsblokjesmachine met draaiknopsysteem. Draai een van de twee draaiknoppen met de wijzers van de klok mee om ijsblokjes te deponeren in de helder verlichte opvangbak, die kan worden uitgetrokken om beter bij de ijsblokjes te kunnen.
Uitklapbaar schap

Uitklapbaar schap

Snelle en handige toegang tot uw favoriete snacks. Bewaar worteltjes, yoghurt en andere kleine levensmiddelen in het uitklapbare schap. Het compartiment heeft een uitklapbare klep die voorkomt dat ronde producten zoals sinaasappelen uit het schap rollen wanneer u de deur opent.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van RR3773ATCSR/EF

Capaciteit

 • Net
  Totaal
  350 liter

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD)
  Netto (BxHxD)
  59,5 cm
  Nettokasthoogte met scharnier
  180 cm
  Nettokasthoogte zonder scharnier
  180 cm
  Nettodiepte met deurhendel
  68,9 cm
  Nettodiepte zonder deurhendel
  64,25 cm
  Netto diepte zonder deur
  56,3 cm
 • Laadhoeveelheid
  20/40/40Hft
  27 / 54 / 72
 • Gewicht
  Net
  69 kg
  Bruto
  76 kg

MEER SPECS TONENUitvouwen

Koelkenmerken

 • No Frost
  Ja

Koelkastkenmerken

 • Rekken
  Aantal rekken
  6
  Materiaal rekken
  Glas
  Aantal groenten- en fruitlades
  Ja
 • Deurvak
  Aantal deurvakken
  5

Vriezerfuncties

 • Display en bediening
  Digital Blue LED
 • Hendel
  Easy Bar
 • Kleur
  Roestvrij staal

Overige

 • Deuralarm
  Ja
 • Koelmiddel
  R-600a

Energie

 • Energiezuinigheidsklasse
  A++

Support

User Manual

7.65 MB, pdf, CZECH, DUTCH, FRENCH, GERMAN, SLOVAK

2013.05.08

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING