De Samsung SC96 is een krachtige cilinderstofzuiger die indrukwekkende prestaties levert. Je zult verbaasd zijn hoe schoon je vloer wordt en hoe lang de zuigkracht aanhoudt. Het Super Multi Chamber System verwijdert en scheidt meer dan 99% stof en vuil van de vloer. Dankzij de Silencio Force borstel zuigt de SC96 stof en vuil efficiënter op dan traditionele stofzuigers. Het eenvoudig te legen stofcompartiment zorgt ervoor dat al het verzamelde vuil in de vuilnisbak terechtkomt en niet opnieuw op de vloer belandt.

Zuigkracht waar geen eind aan komt

Het unieke Super Multi Chamber System helpt om je huis efficiënter schoon te krijgen. De cycloonbeweging van de lucht in de grote kamer genereert een enorme centrifugale kracht die vuil en afvaldeeltjes naar een opvangcompartiment stuwt. Een tweede centrifugale kracht die in de kleine kamer wordt opgewekt, scheidt vervolgens de kleinste vuildeeltjes en het stof. Dit voorkomt verstopping en verlies aan zuigkracht. De plaatsing en de doorsnede van beide kamers is specifiek ontworpen voor het optimaal scheiden en opvangen van vuil, stof en afvalresten.

Makkelijk zuigen, makkelijker legen


Nadat je het hele huis hebt gestofzuigd, wil je natuurlijk geen stof terugstrooien over de vloer. Verwijder eenvoudig het vuilcompartiment, draai het deksel open en gooi de inhoud zo in de vuilnisbak. Geen gedoe, geen troep. En het leven wordt nog eenvoudiger dankzij een slim kogellagerontwerp waarmee je makkelijk rond meubilair kunt sturen, en een langer stroomsnoer waarmee je iedere hoek van de kamer kunt bereiken.

Adem schonere lucht


Geniet van schonere vloeren en schonere lucht! Het HEPA13-filter vangt minstens 99,9% op van de stofdeeltjes vanaf 0,3 micron, die bij gewone stofzuigers weer in de lucht terecht kunnen komen. Ook wie geen allergieën heeft, zal de schonere vrijkomende lucht op prijs stellen, die vrij is van allergenen waarvan je moet niesen.

Een hulpstuk dat zuigkracht doorgeeft


De Silencio Force borstel past de luchtstroom van de zuigopening zo aan dat je altijd over de maximale zuigkracht beschikt. Het hulpstuk is gemaakt van speciale materialen die voorkomen dat er stof aan de onderkant blijft hangen, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken hiervan. Een zachte bumper beschermt je meubilair tegen krassen en andere beschadigingen.

Maakt stofzuigen stiller


Stel je voor dat je naar muziek kunt luisteren terwijl je stofzuigt, of dat je beneden kunt zuigen terwijl een verdieping hoger je kinderen rustig kunnen slapen. De stille constructie en de Silencio Plus borstel helpen het geluid te beperken tot 75 decibel — stiller dan een normaal telefoongesprek! Je hoort bovendien geen hinderlijke hoge geluiden zoals vaak bij gewone stofzuigers.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.