/

7PD128BW SSD
840 PRO 128 GB

MZ-7PD128

7PD128BW SSD 840 PRO 128 GB  

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

7PD128BW SSD
840 PRO 128 GB

In één oogopslag

 • De Samsung SSD 840 PRO.

Een essentieel element voor professioneel computergebruik

Een essentieel element voor professioneel computergebruik
Als perfectionist die op zoek is naar de beste prestaties en met de wens tot de besten op uw terrein te behoren, verdient u de SSD 840 PRO van Samsung. De 840 PRO is de snelste en meest betrouwbare SSD op de markt en is beter dan alles wat u eerder hebt gezien. Hij garandeert een optimale gebruikerservaring en een grotere output. De 840 PRO is de beste keuze voor professionals die hun workflow willen vergroten.

Ongeëvenaarde prestaties. De top-SSD voor de top-professionals.

Ongeëvenaarde prestaties. De top-SSD voor de top-professionals.
De Samsung SSD 840 PRO is een SSD met krachtige prestaties, ontworpen voor veeleisende gebruikers. De 840 PRO biedt met maximaal 100 000 IOPS de ultieme prestaties wanneer krachtig computergebruik is vereist. Geavanceerde, prestatieverhogende functies bieden een constant hoge snelheid voor veeleisende applicaties onder een zware werkbelasting.

Toonaangevende betrouwbaarheid

Toonaangevende betrouwbaarheid
De SSD 840-serie van Samsung biedt een rotsvaste betrouwbaarheid en permanent grote prestaties bij intensief computergebruik. Daarnaast biedt de 840 PRO een beperkte garantieduur van vijf jaar.

Een echte end-to-end, geïntegreerde oplossing

Een echte end-to-end, geïntegreerde oplossing
Samsung ontwikkelt de SSD's zelf. Om de perfecte oplossing te realiseren, bouwt Samsung alle belangrijke SSD-onderdelen zelf. Het resultaat is een verbeterde prestatie dankzij Toggle DDR2 NAND-flashgeheugen, een lager energieverbruik dankzij LPDDR2-cachegeheugen en een efficiënter energieverbruik door middel van de 3-core MDX-controller.

Toggle DDR2 NAND-flashgeheugen

Toggle DDR2 NAND-flashgeheugen
De Toggle DDR2 NAND-flashchips van Samsung bieden overdrachtsnelheden van maximaal 400 megabits per seconde (Mbps) - meer dan drie keer zo snel als eerdere chips. Hierdoor wordt een zeer grote verbetering van de leessnelheid gerealiseerd. Naast prestatieverbetering, bieden de chips ook een lager energieverbruik dan concurrerende NAND.

3-core MDX-controller

3-core MDX-controller
De nieuwe Cortex-R4 CPU-gebaseerde Samsung MDX-controller is krachtiger en biedt een efficiënter energieverbruik dan onze controller van de vorige generatie en presteert beter onder dezelfde energie-omstandigheden dan de MCX-controller van de vorige generatie.

Ultralaag energieverbruik voor een langere accuduur

Ultralaag energieverbruik voor een langere accuduur
Met de 840-serie heeft Samsung grote sprongen voorwaarts gemaakt in efficiënt energieverbruik. De SSD 840-serie biedt het laagste energieverbruik van alle SSD's* wanneer de SSD niet actief is, een enorm belangrijk resultaat, in aanmerking genomen dat SSD's een groot deel van de tijd buiten gebruik zijn (een positief effect van hun uitzonderlijk snelle verwerkingstijden). Zo gebruikt de nieuwe MDX-controller van Samsung slechts 40 mwatt aan energie wanneer de controller niet actief is - de helft van zijn voorganger en maximaal 97% minder dan andere SSD-controllers. Verdere verbeteringen worden gerealiseerd door het gebruik van LPDDR2-cachegeheugen, dat grotere prestaties biedt terwijl 30% minder energie wordt verbruikt wanneer het cachegeheugen actief is en 93% minder energie wanneer het cachegeheugen niet actief is in vergelijking met regulier DDR2- of DDR3-geheugen. Dit alles resulteert in een verbetering van maximaal 30 minuten in accuduur voor de 830-serie, waardoor u meer uit uw mobiele ervaring haalt. * MobileMark2007 CPU: Intel core-i5-2410M CPU@ 2,3 GHz Chipset: Intel QM67 PCH (Integrated Intel GFX) Memory: 4 GB 1 067 HMHz DDR3

Meervoudig multitasken. Een krachtige aanvulling op Windows 8.

Meervoudig multitasken. Een krachtige aanvulling op Windows 8.
Uitstekende multitaskingprestaties: Windows 8’s intuïtieve nieuwe Metro UI stimuleert multitasking. De SSD 840-serie van Samsung garandeert gebruikers grote, betrouwbare prestaties tijdens het werken met meerdere applicaties. Consistent snelle opstarttijd: Veelgebruikte Windows-installaties moeten een groot aantal externe applicaties beheren. Veel van deze applicaties laden instructies tijdens het opstarten. Terwijl bij een HDD na verloop van tijd prestatieverlies zal optreden, garanderen de toonaangevende Random Read Speeds en latentietijden van de 840-serie dat opstarttijden zelfs na maanden van intensief besturingssysteemgebruik en applicatie-installaties snel blijven.

Beveilig uw gegevens met Self-Encrypting Drive-technologie (SED)

Beveilig uw gegevens met Self-Encrypting Drive-technologie (SED)
U hoeft slechts een HDD-wachtwoord in te voeren via de BIOS van uw computer, waarna de SSD 840-serie van Samsung automatisch gegevensencryptie toepast. U kunt uw schijfstation opnieuw inrichten of uw gegevens eenvoudig verwijderen door een Secure Erase via de Magician-software van Samsung. * Functies en specificaties zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van MZ-7PD128BW

Algemene kenmerken

 • Applicatie

  Client-pc's, Enterprise Computing * Voor zakelijke pc-gebruik, een minimum van 6,7% over-provisioning (OP) is vereist en kan worden ingesteld via Magician.

 • Capaciteit

  128 GB (1 GB = 1 Billionbyte door IDEMA) * De werkelijke bruikbare capaciteit kan minder zijn (als gevolg van opmaak, partitioneren, het besturingssysteem, toepassingen of anderszins)

 • Design

  2,5 inch Vorm Factor

 • Interface

  SATA 6 Gb/s Interface, compatibel met SATA 3 Gb/s & SATA 1,5 Gb/s interface

 • Afmetingen (BxHxD)

  100 x 69,85 x 6,8 (mm) afmetingen

 • Gewicht (g)

  Gewicht: maximaal 52,5 g

 • Geheugen

  Samsung Toggle DDR 2.0 NAND Flash geheugen (400 Mbps, 2xnm / 1xnm)

 • Verificateur

  Samsung 3-core MDX verificateur

 • Cache Geheugen

  Samsung 256 MB Low Power DDR2 SDRAM cache memory

Speciale Kenmerken

 • TRIM Support

  TRIM Ondersteuning

 • S.M.A.R.T Support

  S.M.A.R.T Ondersteuning

 • GC (Garbage Collection)

  Auto Garbage Collection Algorithme

 • Encryptie Ondersteuning

  AES 256-bit Encryptie (Klasse 0)

 • WWN Support

  World Wide Name ondersteund

 • Slaapstand Ondersteuning

  Nee

MEER SPECS TONENUitvouwen

Prestaties

 • Sequential Read

  Tot 530 MB/s Sequential Read * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

 • Sequential schrijven

  Tot 390 MB/ s Sequential schrijven * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

 • Random Leessnelheid (4KB, QD32)

  Tot 97 000 IOPS Random Leessnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

 • Random Schrijfsnelheid (4KB, QD32)

  Tot 90 000 IOPS Random Schrijfsnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

 • Random Leessnelheid (4KB, QD1)

  Tot 9 800 IOPS Random Leessnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

 • Random Schrijfsnelheid (4KB, QD1)

  Tot 31 000 IOPS Random Schrijfsnelheid * De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van systeem hardware & configuratie

Omgeving

 • Gemiddeld Energieverbruik (systeem level)

  Gemiddeld: 0,12 Watt (MobileMark2007) * Maximum: 2,89 Watts (Seq.Write @ Iometer) * Het werkelijke energieverbruik kan variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie hardware & configuratie

 • Energieverbruik (Idle)

  0,02 Watt (Typisch, DIPM ingeschakelde waarde) * 2 mW met Devicesleep * Het werkelijke energieverbruik kan variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie hardware & configuratie

 • Toelaatbare Voltage

  5 V ± 5% toelaatbare voltage

 • Betrouwbaarheid (MTBF)

  1,5 miljoen uur Betrouwbaarheid (MTBF)

 • Gebruikstemperatuur

  Temperatuur: 0 - 70°C

 • Drukkracht

  1 500 G & 0,5 ms (Half sine)

Software

 • Management SW

  Magician Software for SSD management

Garantie

 • Garantie

  5 jaar garantie - Voor zakelijke toepassingen, 5 jaar beperkte garantie gaat uit van een maximale gemiddelde werklast van 40 GB/dag. Workloads van meer dan 40 GB/dag vallen niet onder de garantie

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING