/

Bluetooth Mono Headset (MN910)

Bluetooth Mono Headset (MN910) 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

  • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

  • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

  • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Bluetooth Mono Headset (MN910)

Adviesprijs €59,99

In één oogopslag

  • Te koppelen met Buetooth 3.0
  • Comfortabel
  • Langere batterij levensduur
Luxe Design
De Bluetooth Mono Headset heeft een luxe geperforeerd design. De perfecte combinatie van technologie en stijl. Beide kleuren, zwart en wit, hebben een zilverkleurige zijkant. Welke kleur u ook kiest, u straalt luxe uit! De headset beschermt tegen spatwater - u gebruikt hem dus zonder zorgen.
De Samsung Bluetooth Mono Headset heeft een luxe design
Comfortabel in uw oor
De Bluetooth Mono Headset zorgt voor een comfortabel gevoel doordat hij precies in uw oor past. Door de siliconen oorhaken en de silicone oortips (S/M/L) past hij altijd goed in uw oor - wel zo fijn.
De Samsung Bluetooth Mono Headset zit comfortabel in uw oor
Langere batterijlevensduur
"Is uw headset niet verbonden? De slimme Bluetooth Mono Headset zal zichzelf uitschakelen om batterij te besparen. De maximale tijd om continue te praten is 9 uur en de maximale standby tijd is 330 uur. * Hoe checkt u de batterij status? Druk de volumeknop en de telefoonknop tegelijk in. De LED indicator toont hoeveel batterij u nog over hebt. (Groen: meer dan 60%, geel: 60 tot 30%, rood: minder dan 30%, knipperend rood: minder dan 10%)"
De Samsung Bluetooth Mono Headset heeft een langere batterijlevensduur

Beste geluidskwaliteit

De Bluetooth Mono Headset beschikt over ruis- en echo-onderdrukking technologie om uw geluid nog helderder en beter te maken. Ga voor het beste geluid!
De Samsung Bluetooth Mono Headset heeft het beste geluidskwaliteit

Multipoint technologie

De Bluetooth Mono Headset heeft multipoint technologie. Zo verbindt jij eenvoudig met al uw apparaten.
De Samsung Bluetooth Mono Headset heeft multipoint technologie

S Voice

Activeer gemakkelijk de S Voice functie van uw Samsung smartphone met de Bluetooth Mono Headset.
De Samsung Bluetooth Mono Headset activeert gemakkelijk de S Voice Functie

Bedienen met uw stem

U bedient de Bluetooth Mono Headset heel eenvoudig met uw stem. U hoeft uw telefoon niet eens meer uit je zak te halen! Koppel met een smartphone, zet hem aan of uit, zet het alarm uit of beeindig een gesprek - alles via uw stem.
De Samsung Bluetooth Mono Headset kunt u bedienen met uw stem

REVIEWS

  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING