/

Lens Cover Galaxy S7 edge

Lens Cover Galaxy S7 edge 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

  • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

  • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

  • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Lens Cover Galaxy S7 edge

Adviesprijs €149,99

In één oogopslag

  • Aanpasbare lenzen
  • Groothoeklens en telelens
  • Voor de mooiste foto's
Vergroot je verbeelding
Leg de wereld om je heen vast. De toegevoegde beschermkap houdt jouw beelden kristalhelder terwijl je lens over een nog grotere reikwijdte beschikt.
S7 lens cover
Verbreed je horizon
Toon de wereld zoals het bedoeld is. Breid je creativiteit uit met de premium roestvrijstalen groothoek en telelenzen, en geniet van een uitzonderlijke resolutie zonder vervorming.
s7 edge cover hoesje lens foto
Makkelijk verwisselen
Jij staat klaar zodra het moment er is! Dankzij de aanpasbare lens verbreed jij je focus voor die perfecte momenten - ook wanneer je het het minst verwacht.
galaxy s7 edge hoesje lens

REVIEWS

Compatibele producten
Meer weergeven
  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING