Haal het beste uit uw mobiele ervaring dankzij extreem hoge snelheid en betrouwbaarheid.

Samsung SD-kaart: Pro

Samsung SD-kaart: Extreem goede prestaties en betrouwbare geheugenkaart (PRO-versie) voor DSLR/3D-camcorder

Volledige line-up: Standard, Plus en Pro voor al uw geheugenkaartbehoeften

De nieuwe geheugenkaartline-up van Samsung omvat Standard-, PLUS- en PRO-versies van alle Samsung SD-kaarten en microSD-kaarten en omvat een breed scala van behoeften voor zowel algemene als professionele gebruikers.

Hoge capaciteit voor grotere geheugenbehoeften

Met de volledige line-up van geheugenkaarten van Samsung kunt u meer foto's en video's vastleggen en meer mediabestanden en apps downloaden naar uw mobiele apparaat zonder dat u zich druk hoeft te maken over snelheid of capaciteit. Samsung biedt de snelste microSD-kaarten met grote capaciteit (64 GB) voor degenen die zowel een grote capaciteit als een grote snelheid wensen.

Grotere snelheid met UHS-1 voor extreem goede prestaties

Alle microSD- en SD-kaarten van Samsung zijn uitgerust met NAND van de hoogste kwaliteit, zijn verkrijgbaar met UHS-I Support (PLUS en PRO), en bieden de hoogste snelheden van maximaal 70 MB/s Lezen en 20 MB/s Schrijven, ideaal voor gebruik in high-end smartphones en tablet-pc's.

Onze snelste SD-kaarten met UHS-I

De PRO SD-kaartserie van Samsung is uitgerust met NAND- en UHS-I-ondersteuning van de hoogste kwaliteit, en biedt de hoogste snelheden van maximaal 80 MB/s Lezen en 40 MB/s Schrijven. Ze zijn ideaal voor gebruik in high-end DSLR's en in Full-HD- en 3D-Camcorders.

 

Gebruik
Foto's en 3D-video vastleggen met de maximale resolutie

Belangrijke functies
- 3D en Full HD video opnemen
- Grootste snelheden met UHS-1-enabled (ongeveer 3 x sneller dan een gewone SD-kaart)
- Leessnelheid maximaal 80MB/s, Schrijfsnelheid maximaal 40 MB/s*
- Beschikbaar in formaten van maximaal 64 GB

Capaciteit
16 GB / 32 GB / 64 GB

*Overdrachtsnelheid is lager bij gebruik van een niet-UHS-1 interface-apparaat.

Kies de juiste geheugenkaart voor het opslaan van uw dierbare momenten

Betrouwbare 5 Proof Technology beschermt uw kostbare gegevens
Samsung geheugenkaarten zijn bestand tegen blootstelling aan water gedurende 24 uur, en blijven intact wanneer ze worden overreden door een voertuig met een gewicht van 1,6 ton (SDHC, SDXC) of blootgesteld tegen de gevaren van röntgenapparatuur op luchthavens, magnetisme en extreme temperaturen. Uw herinneringen blijven dus bewaard, zelfs als uw camera het begeeft. U kunt uw kostbare momenten toevertrouwen aan Samsung.

Van de nummer 1 op het gebied van geheugenkaarten

De geheugenkaarten van Samsung zijn al sinds 1992 de nummer 1. Niemand heeft geheugenkaarten geproduceerd die betere prestaties of een grotere betrouwbaarheid bieden dan de Samsung-ingenieurs. Samsung heeft twintig jaar ervaring op het gebied van geheugenkaarten. De geheugenkaarten van Samsung bieden dan ook het hoogste prestatieniveau en een ongeëvenaarde stijl.

Een grote verscheidenheid aan opslagcapaciteiten voor alle gebruiksbehoeften

 

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.