/

HD Monitor 24"
(8-serie) S24A850DW

S24A850DW

HD Monitor 24 (8-serie) S24A850DW
Samsung world
 • 1920 x 1080 FHD
 • 1 x D-Sub, 1 x DVI
 • Energiebesparend

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

HD Monitor 24"
(8-serie) S24A850DW

Adviesprijs €491,35

In één oogopslag

 • Beeldkwaliteit: Nog betere beeldkwaliteit en kleuren dankzij led-technologie (bevestigd) Connectiviteit: U werkt nog efficiënter met USB 3.0 en Picture-by-picture (bevestigd)

U ziet nog meer content met de ongelooflijke schermresolutie

U ziet nog meer content met de ongelooflijke schermresolutie
De Samsung-monitor SA850 heeft een indrukwekkend WQHD-scherm met een resolutie van 2 560 x 1 440 pixel. Dat is vier keer de resolutie van HD (720p). De monitor is perfect voor ondernemingen en bedrijven die toegang moeten hebben tot extreem verfijnde beelddetails. Het breedbeeldscherm, met dual-link DVI- en DisplayPort-aansluitingen, toont meer details en is ideaal voor werkplekken als ziekenhuizen, klinieken en werkplaatsen. De geoptimaliseerde schermresolutie biedt meer efficiency en kwaliteit en is een business-tool die u gewoon moet hebben.

Perfecte kleurweergave vanuit elke kijkhoek

Perfecte kleurweergave vanuit elke kijkhoek
De beeldkwaliteit wordt nog verder verbeterd dankzij de hoogwaardige PLS-technologie (Plane to Line Switching) van Samsung. Gewone schermen hebben last van zogenaamde kleurverschuiving, wat bij een scherpe kijkhoek leidt tot een slechtere beeldkwaliteit en kleurweergave. De SA850, die zowel horizontaal als verticaal beschikt over een kijkhoek van maar liefst 178°, geeft een scherp en gedetailleerd beeld weer met levensechte kleuren. Zelfs vanuit moeilijke kijkhoeken is het beeld altijd levendig en helder.

Een efficiënte werkplek met de loskoppelbare adapter

Een efficiënte werkplek met de loskoppelbare adapter
Als u een zakelijke monitor wilt waarmee u uw werkplek efficiënt kunt indelen, dan is deze Samsung LED Business Monitor SA850 de ideale keus. De monitor is voorzien van een nieuwe, innovatieve adapter die kan worden losgekoppeld, zodat de monitor eenvoudig kan worden verplaatst en geïnstalleerd. De SA850 kan worden verplaatst met behulp van het transporthandvat en kan snel worden geïnstalleerd, zodat u uw werkplek altijd op orde heeft. De SA850 heeft bovendien ook de nodige voorzieningen voor VESA-wandmontage, zodat hij alleen of met andere schermen aan een wand kan worden opgehangen. Met de Samsung LED Business Monitor SA850 kunt u uw werkplek dus altijd optimaal inrichten.

Een monitor die kan worden gekanteld, gedraaid en waarvan de hoogte kan worden ingesteld

Een monitor die kan worden gekanteld, gedraaid en waarvan de hoogte kan worden ingesteld
De Samsung LED Business Monitor SA850 is speciaal ontwikkeld om uw werkzaamheden efficiënter te laten verlopen en daarom kan hij helemaal worden ingesteld voor het beste zicht. De in hoogte instelbare voet zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect op ooghoogte staat, wat een beter beeld geeft en ook goed is voor uw lichaamshouding. Daarnaast kan de monitor ook worden gekanteld en gedraaid, zodat u altijd comfortabel kunt werken. De SA850-monitor kan 90° graden worden gedraaid, mocht dit nodig zijn voor bepaalde werkzaamheden. Nog nooit was een monitor zo comfortabel en efficiënt als deze Samsung LED Business Monitor SA850.

Sneller werken met de supersnelle USB 3.0

Sneller werken met de supersnelle USB 3.0
Als op uw werk steeds meer moderne tools beschikbaar komen, moet ook uw monitor over de nieuwste technologie beschikken. De USB-hub met USB 3.0-technologie van de Samsung SA850, die een supersnelle dataoverdracht mogelijk maakt, is de ideale oplossing voor het aansluiten van al uw mobiele apparatuur. Met een topsnelheid van 5 GB per seconde en ongecomprimeerde Full HD-video-overdracht, brengt de USB-hub al uw content moeiteloos samen op één monitor.

Eén monitor met twee keer zoveel mogelijkheden

Eén monitor met twee keer zoveel mogelijkheden
Dankzij de twee ingangen kunt u twee pc's tegelijk bekijken op uw ene monitorscherm. Met de Picture-by-picture-functie van de SA850 kunt u flexibeler werken en heeft u makkelijker toegang tot al uw content, zelfs als die op twee verschillende pc's opgeslagen is. Dit is ideaal voor ondernemingen die met een uitgebreide en complexe content vanaf twee pc's werken, maar het toch handiger vinden deze op één scherm weer te geven.

Bespaar energie en bekijk het resultaat in de Energy Tree

Bespaar energie en bekijk het resultaat in de Energy Tree
Met de nieuwe Energy Tree-functie van Samsung hoeft u niet langer te gissen hoeveel energie u bespaart. Voortaan weet u exact hoeveel energie u bespaart met behulp van de energiebesparende functies zoals de Eco-lichtsensor en de Eco-bewegingssensor. Via een intuïtief energiebesparingsoverzicht, dat intuïtief of grafisch kan worden weergegeven, kunt u precies zien hoeveel uw inspanningen opleveren voor het milieu.

Bepaal zelf uw energieverbruik

Bepaal zelf uw energieverbruik
Met de Eco-besparingsstanden wordt energie besparen de normaalste zaak van de wereld. Deze functie past de helderheid van uw Samsung-monitor aan aan de hoeveelheid energie die u wenst te besparen. U heeft de keuze uit drie energiebesparingsstanden (50%, 25% en 'Energiebesparing uit') dus u kunt uw monitor volgens uw eigen behoeften op maat instellen. Door zich in te zetten voor een lager energieverbruik, wil Samsung niet alleen u maar ook het milieu helpen. Met tot wel 50% minder energieverbruik, draagt u zondermeer uw steentje bij aan een beter milieu. Maak energiebesparing makkelijker en vertrouw op de Eco-besparingsstanden.

Vriendelijk voor de ogen én voor het milieu

Vriendelijk voor de ogen én voor het milieu
De Eco-lichtsensor van Samsung helpt u elektriciteit te besparen. De Eco-lichtsensor van de SA850 past de helderheid van het scherm aan aan het omgevingslicht, zodat u energie bespaart terwijl het beeld toch altijd schitterend is. Deze functie is niet alleen aangenamer voor uw ogen, maar draagt ook bij aan het milieu. De helderheid van de monitor wordt aangepast aan het omgevingslicht, zodat het scherm goed zichtbaar is en tegelijk optimaal is ingesteld voor uw ogen. In een verduisterde ruimte wordt de helderheid van het scherm dus lager ingesteld, maar als u in een ruimte met veel licht zit, wordt de helderheid hoger ingesteld. De Eco-lichtsensor is ideaal voor de moderne levensstijl: vriendelijk voor het milieu en vriendelijk voor de ogen.

Energie besparen met de nieuwe en slimme bewegingstechnologie

Energie besparen met de nieuwe en slimme bewegingstechnologie
De geavanceerde SA850-monitor maakt gebruik van de allernieuwste bewegingssensoren, die al uw bewegingen volgen. De ingebouwde PIR-sensor (Pyrolectric Infrared Ray) van de SA850 detecteert automatisch elke beweging binnen een bepaald gebied voor het scherm. Zodoende kan uw monitor automatisch dimmen of uitschakelen en vervolgens weer inschakelen zodra hij merkt dat iemand dichterbij komt. Deze Eco-bewegingssensor is de allermakkelijkste manier om energie te besparen.
Energiebesparend en milieuvriendelijk

Energiebesparend en milieuvriendelijk

Bij het ontwikkelen van deze Samsung-monitor werd speciaal gedacht aan de bewuste huiseigenaar en daarom is het energieverbruik met 40% teruggebracht; veel efficiënter dus dan gewone monitoren. Door het aantal LED’s terug te brengen en stand-by als standaardstand te gebruiken, waarvoor minder dan 0,3 W nodig is in plaats van 1 W zoals gebruikelijk, maakt deze Samsung-monitor zeer zeker verschil. Hoeveel verschil? Als uw monitor elke dag 120 W bespaart, dan komt dit op jaarbasis overeen met 10,8 kg minder CO2 van een op olie gestookte elektriciteitscentrale; dat is hetzelfde effect als het planten van vier dennenbomen.
Levensechte, natuurgetrouwe beelden

Levensechte, natuurgetrouwe beelden

Of het nu een video van een HD-camcorder betreft of foto’s van uw digitale camera, de sRGB-ondersteuning garandeert dat de natuur er net zo natuurlijk uitziet op uw Samsung-monitor als toen u deze fotografeerde of filmde. Ongeacht met welk digitaal apparaat u het vastlegde, het wordt net zo levensecht op het scherm weergegeven als Moeder Natuur het heeft bedoeld. U kunt afbeeldingen dus in het originele formaat bekijken, bewerken en bewaren zonder enige beeldkwaliteitsverlies. En dit betekent 100% pure digitale voldoening.
De beste kijkhoek voor al uw werkzaamheden

De beste kijkhoek voor al uw werkzaamheden

Met deze gunstig geprijsde Samsung Business Monitor biedt u uw werknemers op kantoor de allerbeste kijkervaring. Gewone monitoren hebben een kijkhoek van 170 graden horizontaal, maar deze Samsung-monitor heeft een extrabrede kijkhoek van 178 graden. Deze extra 8 graden zijn vooral nuttig wanneer meerdere collega's samen informatie bekijken op hetzelfde scherm of bij presentaties voor uw klanten. Daarnaast is ook de verticale kijkhoek van deze Samsung Business Monitor met 18 graden uitgebreid. Ideaal dus voor het geven van presentaties aan grote groepen of voor het bekijken van andere content zoals video's.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van LS24A850DW/EN

Scherm

 • Schermgrootte

  24" (16:10)

 • Helderheid

  300 cd/m²

 • Contrast ratio

  1 000:1

 • Resolutie

  1 920 x 1 200

 • Responstijd

  5 ms (GTG)

 • Kijkhoek (Horizontaal/Verticaal)

  Rechts / links: 89/89 (standaard), Omhoog / omlaag: 89/89 (standaard)

 • Kleur ondersteund

  16,7 megapixel (6-bits Hi-FRC)

Signaalinvoer

 • Videosignaal

  D-sub, DVI, DP

 • Sync. Signaal

  Apart, Composiet, SOG

 • Aansluiting

  D-sub, DVI, DP

MEER SPECS TONENUitvouwen

Vermogen

 • Stroomverbruik

  64 W (standaard)

 • Standby-verbruik (DPMS)

  0,4 W (max.)

 • Type

  Externe adapter

Vormgeving

 • Plug & Play

  DDC 2B

 • Compatibele besturingssystemen

  Ja

 • Energie-/milieumarkering

  TCO 5.0, Energy Star

 • Kleur panel

  Mat zwart

 • Geïntegreerde functie

  Eco-besparingsstanden,
  Multiscreen-software, Samsung MagicBright, Samsung MagicColor, Uitschakeltimer, Customized Key-functie, Image Size-functie, 0 W mechanische schakelaar, Transporthandvat, Kabelvoorziening

Interface

 • Speciaal

  Ja (1 upstream / 4 downstream (4 x USB 3.0)

 • Audio-invoer/-uitvoer

  Nee

Afmetingen (BxHxD)

 • Afmetingen set met standaard (BxHxD)

  558,5 x 447 x 224,5 mm

 • Afmetingen set zonder standaard (BxHxD)

  558,5 x 374,5 x 41,5 mm

 • Afmetingen verpakking (BxHxD)

  630 x 443 x 179 mm

Gewicht

 • Gewicht verpakking

  7,8 kg

Vormgeving

 • Wandmontage

  Ja (100 x 100, 100 x 200)

 • Standaardtype

  In hoogte instelbaar (150 mm)

 • Standaardfunctie

  Kantelbaar / Draaibaar / Zwenkbaar

Support

User Manual

4.46 MB, pdf, DUTCH

2013.01.02

Overige handleidingen (4)

Software (1)

Stuurprogramma (1)

 • Device(Install)(Monitor driver)

  Win 2000/XP/Vista/Win7/Win8 (32,64bit), 8.02 MB, exe, MULTI LANGUAGE

  Versie : 1.0

  2012.11.23 

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  1. Title
  Monitor Driver
  2. Applicable Model
  SyncMaster S24A850DW
  3. Carrier or Corporate Customer
  Open Market
  4. Description
  If you have trouble for setting up the Monitor under Windows 2000/XP/Vista/7 this program will help you to install Windows Monitor Driver. You can install the most suitable Windows driver for your monitor.

  System Requirements : Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8(32bit/64bit)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING