Samsung raadt Windows aan.

11 inch ATIV Tab 5

XE500T1C

11 inch ATIV Tab 5 Alles kan, ook onderweg

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

11 inch ATIV Tab 5

Adviesprijs €899,-

In één oogopslag

 • De revolutionaire Smart PC van Samsung combineert de vrijheid van een tablet met de prestatiekracht van een pc.

Informatie over de aansluitingen

Informatie over de aansluitingen

Voor elke toepassing

Voor elke toepassing
Dit revolutionaire veelzijdige ontwerp combineert de kracht van een notebook met het gebruiksgemak van een tablet. Het is mobiel en gebruiksvriendelijk zodat u onderweg snel iets kunt doen, zoals internetten, communiceren, een video bekijken of gamen. Maar gecombineerd met het volwaardige toetsenbord met touchpad beschikt u over de hoogwaardige prestatiekracht, compatibiliteit en creatieve mogelijkheden van een notebook.

Altijd alles bij de hand

Altijd alles bij de hand
Met S Note kunt u heel gemakkelijk notities maken, tekenen en informatie bijwerken terwijl u staat of rondloopt. Door de verschillende invoerfuncties (typen, schrijven en handschriftherkenning) is het eenvoudig en intuïtief te gebruiken en is het de meest geavanceerde toepassing voor het maken van notities met ondersteuning voor de S Pen. U kunt ook kiezen uit een aantal sjablonen waarmee u snel verschillende documenten en tekeningen kunt maken.
Snelle notities

Snelle notities

De S Pen brengt het echte schrijven en tekenen naar de wereld van de computer. De pen is ontwikkeld door de gerenommeerde technologieleider Wacom en de gevoeligheid van 1 024 drukniveaus staat garant voor de extreme nauwkeurigheid die geëist wordt door professionele designers, dus het is net alsof u een normale pen of potlood gebruikt. En voor optimaal gebruikscomfort en -gemak, is hij van hetzelfde formaat en wordt hij opgeborgen in de behuizing.
Gebruiksvriendelijke bediening

Gebruiksvriendelijke bediening

De geavanceerde touch-functionaliteit voor 5 vingers is een technologische sprong voorwaarts op het gebied van interactiviteit. De gebruikelijke touchbediening met 2 vingers maakt plaats voor de volwaardige full touch-bediening met alle 5 de vingers. Dankzij de geoptimaliseerde gevoeligheid kunt u knijpen om te zoomen, afbeeldingen draaien en moeiteloos door pagina's heen scrollen om gebruik te maken van alle functies van de nieuwste entertainmenttoepassingen.
Overal content delen en weergeven

Overal content delen en weergeven

Met AllShare Play wordt het bekijken en delen van uw foto's, muziek, video's, documenten en bestanden eenvoudiger dan ooit. U kunt elk bestand draadloos opvragen, afspelen en versturen vanaf elk apparaat naar een ander apparaat, opslag of internetservice en u zult dus nooit te weinig ruimte hebben. Bovendien heeft u geen kabels of USB-drives nodig en kunt u waar dan ook uw content op afstand bekijken.
Alles en iedereen in beeld

Alles en iedereen in beeld

Het apparaat is voorzien van hogeresolutiecamera's aan de voorkant (2 megapixel) en aan de achterkant (8 megapixel) en van een ingebouwde flitser. Dus of u nu hoogwaardige foto's wilt maken, een videogesprek voert met uw vrienden of familie of heldere en vloeiende video's opneemt met de high definition-webcam, u hoeft nooit iets te missen.
Meer mogelijkheden met Windows 8

Meer mogelijkheden met Windows 8

Met het Windows® 8-besturingssysteem kunt u even productief zijn en beschikt u over dezelfde bekende omgeving als bij een normale pc. U kunt alle Windows-programma's installeren en gebruiken, inclusief die die u al heeft, en u heeft bovendien de keuze uit verschillende interfaces: het klassieke bureaublad met een muis en toetsenbord of het startscherm met de handige, touch-bediende functionaliteit.
Volwaardig toetsenbord met touchpad

Volwaardig toetsenbord met touchpad

Het apparaat beschikt over een volwaardig toetsenbord met touchpad, dus u kunt altijd voluit presteren en productief zijn, ook bij documenten met veel tekst. Naast de normale functies, heeft het toetsenbord ook twee extra USB 2.0-poorten voor het aansluiten van extra randapparaten. En als u mobieler wilt zijn, dan hoeft u het toetsenbord alleen maar los te koppelen en u kunt gaan!

Met Windows 8

Met het nieuwe Windows 8 besturingssysteem heeft u nu een vernieuwd persoonlijk startscherm. Zo heeft u alle gewenste informatie overzichtelijk op één plek. Daarnaast werkt Windows 8 razendsnel!

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van XE500T1C-K01BE

 • Besturingssysteem

  Windows 8

 • Processor / Chipset

  Intel® ATOM™-processor Z2760 (1,8 GHz, 1 MB L2-cache)

 • Grafische gegevens

  Intel® Graphics Media Accelerator

 • Scherm

  11,6" HD led-scherm (1 366 x 768)

 • Geheugen

  2 GB LPDDR2-systeemgeheugen bij 800 MHz (op BD 2 GB)

 • Hard Drive

  64 GB e.MMC iNAND™ geïntegreerde flashdrive

 • Kleur

  Blauw

 • Multimedia

  Stereoluidsprekers (0,64 W x 2 )
  Interne digitale microfoon
  2 megapixel-webcam (voorkant), 8 megapixel-webcam met flitser (achterkant)

MEER SPECS TONENUitvouwen

 • Netwerk

  802.11 abgn 1 x 1
  Bluetooth v4.0

 • Poorten

  1 micro-HDMI
  1 USB 2.0
  MicroSD-multimediakaartlezer
  1 hoofdtelefoonuitgang / microfooningangcombinatie
  1 dockaansluiting
  1 gelijkstroomingang

 • Ingang

  Touchscreen

 • Beveiliging

  TPM (Trusted Plaform Module)*

 • Vermogen

  2-cel (30 Wh)
  40 W-wisselstroomadapter

 • Afmetingen (BxHxD)

  304 x 189,4 x 9,9 mm

 • Gewicht

  0,744 kg [Wi-Fi-model]

 • Bundle

  Toetsenbord-dock (Eilandtoetsenbord, Touchpad) / S Pen

 • Software

  S Note
  S Player
  S Gallery
  Evernote
  Microsoft Office-proefversie
  Settings
  Support Center
  SW Update
  Norton Internet Security (proefversie van 60 dagen)
  Norton Online Backup (proefversie van 30 dagen)
  ※ Softwarewijzigingen voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

 • ETC

  Omgevingslichtsensor
  Versnellingsmeter
  Kompassensor
  Gyrometer

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING