Samsung ATIV Tab 5 Alles kan, ook onderweg
  • Met Windows 8
  • Snelle notities
  • Touch-bediening met 5 vingers
  • SuperBright-beeldscherm
  • Gebruiksgemak

Met Windows 8

Met het nieuwe Windows 8 besturingssysteem heeft u nu een vernieuwd persoonlijk startscherm. Zo heeft u alle gewenste informatie overzichtelijk op één plek. Daarnaast werkt Windows 8 razendsnel!

Voor elke toepassing

Dit revolutionaire veelzijdige ontwerp combineert de kracht van een notebook met het gebruiksgemak van een tablet. Het is mobiel en gebruiksvriendelijk zodat u onderweg snel iets kunt doen, zoals internetten, communiceren, een video bekijken of gamen. Maar gecombineerd met het volwaardige toetsenbord met touchpad beschikt u over de hoogwaardige prestatiekracht, compatibiliteit en creatieve mogelijkheden van een notebook.

Snelle notities

De S Pen brengt het echte schrijven en tekenen naar de wereld van de computer. De pen is ontwikkeld door de gerenommeerde technologieleider Wacom en de gevoeligheid van
1 024 drukniveaus staat garant voor de extreme nauwkeurigheid die geëist wordt door professionele designers, dus het is net alsof u een normale pen of potlood gebruikt. En voor optimaal gebruikscomfort en -gemak, is hij van hetzelfde formaat en wordt hij opgeborgen in de behuizing.

Altijd alles bij de hand

Met S Note kunt u heel gemakkelijk notities maken, tekenen en informatie bijwerken terwijl u staat of rondloopt. Door de verschillende invoerfuncties (typen, schrijven en handschriftherkenning) is het eenvoudig en intuïtief te gebruiken en is het de meest geavanceerde toepassing voor het maken van notities met ondersteuning voor de S Pen. U kunt ook kiezen uit een aantal sjablonen waarmee u snel verschillende documenten en tekeningen kunt maken.

Gebruiksvriendelijke bediening

De geavanceerde touch-functionaliteit voor 5 vingers is een technologische sprong voorwaarts op het gebied van interactiviteit. De gebruikelijke touchbediening met 2 vingers maakt plaats voor de volwaardige full touch-bediening met alle 5 de vingers. Dankzij de geoptimaliseerde gevoeligheid kunt u knijpen om te zoomen, afbeeldingen draaien en moeiteloos door pagina's heen scrollen om gebruik te maken van alle functies van de nieuwste entertainmenttoepassingen.

Alles en iedereen in beeld

Het apparaat is voorzien van hogeresolutiecamera's aan de voorkant (2 megapixel) en aan de achterkant (8 megapixel) en van een ingebouwde flitser. Dus of u nu hoogwaardige foto's wilt maken, een videogesprek voert met uw vrienden of familie of heldere en vloeiende video's opneemt met de high definition-webcam, u hoeft nooit iets te missen.

Overal content delen en weergeven

Met AllShare Play wordt het bekijken en delen van uw foto's, muziek, video's, documenten en bestanden eenvoudiger dan ooit. U kunt elk bestand draadloos opvragen, afspelen en versturen vanaf elk apparaat naar een ander apparaat, opslag of internetservice en u zult dus nooit te weinig ruimte hebben. Bovendien heeft u geen kabels of USB-drives nodig en kunt u waar dan ook uw content op afstand bekijken.

Meer mogelijkheden met Windows 8

Met het Windows® 8-besturingssysteem kunt u even productief zijn en beschikt u over dezelfde bekende omgeving als bij een normale pc. U kunt alle Windows-programma's installeren en gebruiken, inclusief die die u al heeft, en u heeft bovendien de keuze uit verschillende interfaces: het klassieke bureaublad met een muis en toetsenbord of het startscherm met de handige, touch-bediende functionaliteit.

Volwaardig toetsenbord met touchpad

Het apparaat beschikt over een volwaardig toetsenbord met touchpad, dus u kunt altijd voluit presteren en productief zijn, ook bij documenten met veel tekst. Naast de normale functies, heeft het toetsenbord ook twee extra USB 2.0-poorten voor het aansluiten van extra randapparaten. En als u mobieler wilt zijn, dan hoeft u het toetsenbord alleen maar los te koppelen en u kunt gaan!

Informatie over de aansluitingen

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.