Samsung raadt Windows aan.

11,6 inch ATIV Tab 7

XE700T1C

11,6 inch ATIV Tab 7 De revolutionaire Smart PC Pro van Samsung combineert de vrijheid van een tablet met de prestatiekracht van een pc.

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

11,6 inch ATIV Tab 7

Adviesprijs €1499,-

In één oogopslag

 • De revolutionaire Smart PC Pro van Samsung combineert de vrijheid van een tablet met de prestatiekracht van een pc.

Informatie over de aansluitingen

Informatie over de aansluitingen

Voor elke toepassing

Voor elke toepassing
Dit revolutionaire veelzijdige ontwerp combineert de kracht van een notebook met het gebruiksgemak van een tablet. Het is mobiel en gebruiksvriendelijk zodat u onderweg snel iets kunt doen, zoals internetten, communiceren, een video bekijken of gamen. Maar gecombineerd met het volwaardige toetsenbord met touchpad beschikt u over de hoogwaardige prestatiekracht, compatibiliteit en creatieve mogelijkheden van een notebook.

Altijd alles bij de hand

Altijd alles bij de hand
Met S Note kunt u heel gemakkelijk notities maken, tekenen en informatie bijwerken terwijl u staat of rondloopt. Door de verschillende invoerfuncties (typen, schrijven en handschriftherkenning) is het eenvoudig en intuïtief te gebruiken en is het de meest geavanceerde toepassing voor het maken van notities met ondersteuning voor de S Pen. U kunt ook kiezen uit een aantal sjablonen waarmee u snel verschillende documenten en tekeningen kunt maken.
 

De veelzijdige keuze

Als u een echte harde werker nodig heeft, dan heeft u met de Samsung Smart PC Pro alles wat u nodig heeft. De allernieuwste Intel® Core™ i5-processor maakt sneller webbrowsen, intensief multitasken en het converteren van muziek of video's mogelijk en kan de zwaarste toepassingen aan.
Snelle notities

Snelle notities

De S Pen brengt het echte schrijven en tekenen naar de wereld van de computer. De pen is ontwikkeld door de gerenommeerde technologieleider Wacom en de gevoeligheid van 1 024 drukniveaus staat garant voor de extreme nauwkeurigheid die geëist wordt door professionele designers, dus het is net alsof u een normale pen of potlood gebruikt. En voor optimaal gebruikscomfort en -gemak, is hij van hetzelfde formaat en wordt hij opgeborgen in de behuizing.
Gebruiksvriendelijke bediening

Gebruiksvriendelijke bediening

De geavanceerde touch-functionaliteit voor 10 vingers is een technologische sprong voorwaarts op het gebied van interactiviteit. De gebruikelijke touchbediening met 2 vingers maakt plaats voor de volwaardige full touch-bediening met alle 10 de vingers. Dankzij de geoptimaliseerde gevoeligheid kunt u knijpen om te zoomen, afbeeldingen draaien en moeiteloos door pagina's heen scrollen om gebruik te maken van alle functies van de nieuwste entertainmenttoepassingen.
Alles en iedereen in beeld

Alles en iedereen in beeld

S Camera benut alle mogelijkheden van de 5 megapixel-webcamera aan de achterkant om foto's en video's te maken. Tot de vele functies behoort de dubbele camera voor het maken van opnames via de voor- en achterkant. S Camera ondersteunt ook de modes voor bewerking vooraf, zodat u achteraf niet meer elke afbeelding hoeft te bewerken.
Overal content delen en weergeven

Overal content delen en weergeven

Met AllShare Play wordt het bekijken en delen van uw foto's, muziek, video's, documenten en bestanden eenvoudiger dan ooit. U kunt elk bestand draadloos opvragen, afspelen en versturen vanaf elk apparaat naar een ander apparaat, opslag of internetservice en u zult dus nooit te weinig ruimte hebben. Bovendien heeft u geen kabels of USB-drives nodig en kunt u waar dan ook uw content op afstand bekijken.
Meer mogelijkheden met Windows 8

Meer mogelijkheden met Windows 8

Met het Windows® 8-besturingssysteem kunt u even productief zijn en beschikt u over dezelfde bekende omgeving als bij een normale pc. U kunt alle Windows-programma's installeren en gebruiken, inclusief die die u al heeft, en u heeft bovendien de keuze uit verschillende interfaces: het klassieke bureaublad met een muis en toetsenbord of het startscherm met de handige, touch-bediende functionaliteit.
Samsung Windows 8-apps

Samsung Windows 8-apps

Benut alle mogelijkheden van uw Smart PC met de nieuwe Windows 8-apps.
Alle benodigde aansluitingen

Alle benodigde aansluitingen

Ondanks het compacte, draagbare ontwerp, beschikt u over USB 3.0-, mHDMI- en miniSD-kaartaansluitingen voor maximale connectiviteit als u onderweg bent. U kunt dus snel en eenvoudig gegevens exporteren of importeren met behulp van de USB 3.0- of miniSD-kaartpoort. En met de HDMI-aansluiting kunt u zeer hoogwaardige presentaties geven of een film bekijken op het grote scherm.
Volwaardig toetsenbord met touchpad

Volwaardig toetsenbord met touchpad

Het apparaat beschikt over een volwaardig toetsenbord met touchpad, dus u kunt altijd voluit presteren en productief zijn, ook bij documenten met veel tekst. Naast de normale functies, heeft het toetsenbord ook twee extra USB 2.0-poorten voor het aansluiten van extra randapparaten. En als u mobieler wilt zijn, dan hoeft u het toetsenbord alleen maar los te koppelen en u kunt gaan!

Met Windows 8 Pro

Met het nieuwe Windows 8 Pro besturingssysteem heeft u nu een vernieuwd persoonlijk startscherm. Zo heeft u alle gewenste informatie overzichtelijk op één plek. Daarnaast werkt Windows 8 Pro razendsnel!

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van XE700T1C-H01BE

 • Besturingssysteem

  Windows 8 Pro

 • Processor / Chipset

  Intel® Core™ i5-processor 3317U (1,7 GHz, 3 MB L3-cache)
  Intel HM76

 • Grafische gegevens

  Intel® HD Graphics 4000

 • Scherm

  11,6" FHD led-scherm (1 920 x 1 080)

 • Geheugen

  4 GB DDR3-systeemgeheugen bij 1 600 MHz (op BD 4 GB)

 • Hard Drive

  128 GB solid-state drive

 • Kleur

  Zwart

 • Multimedia

  Stereoluidsprekers (1 W x 2 )
  SoundAlive™
  Interne digitale dual array-microfoon
  2 megapixel-webcam (voorkant), 5 megapixel-webcam (achterkant)

MEER SPECS TONENUitvouwen

 • Communicatie

  Intel® Centrino® Advanced-N 6235, 2 x 2 802.11abg/n (tot 300 Mbit/s), WiDi-ondersteuning (enkel voor Core i-processor)
  Bluetooth v4.0
  HSPA+

 • Poorten

  1 micro-HDMI
  1 USB 3.0
  MicroSD-multimediakaartlezer
  1 hoofdtelefoonuitgang / microfooningangcombinatie
  1 dockaansluiting
  1 gelijkstroomingang

 • Ingang

  Touchscreen

 • Beveiliging

  TPM (Trusted Plaform Module)*

 • Vermogen

  4-cel (49 Wh)
  40 W-wisselstroomadapter

 • Afmetingen (BxHxD)

  304 x 189,4 x 11,9 mm

 • Gewicht

  0,888 kg [Wi-Fi-model]

 • Bundle

  Toetsenbord-dock (Eilandtoetsenbord, Touchpad) / S Pen

 • Software

  S Note
  S Player
  S Gallery
  S Camera
  Evernote
  Microsoft Office-proefversie
  Settings
  SW Update
  Recovery
  Norton Internet Security (proefversie van 60 dagen)
  Norton Online Backup (proefversie van 30 dagen)
  ※ Softwarewijzigingen voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

 • ETC

  Omgevingslichtsensor
  Versnellingsmeter
  Kompassensor
  Gyrometer
  Gps

Support

User Manual (Windows 8)

21.72 MB, pdf, DUTCH

2014.12.09

Overige handleidingen (4)

Software-updatestarten

U kunt relevante software voor uw computer gemakkelijker en sneller installeren met behulp van SW Update.
Het programma SW Update helpt u bij het gemakkelijk installeren en bijwerken van uw software en stuurprogramma's.

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING