Compatibiliteit en zorgeloze mobiliteit met computers van Samsung.


Wanneer u onderweg bent, is de beschikking over de juiste accessoires voor uw laptop van cruciaal belang. Het gebruik van de originele accessoires van Samsung, zoals onze batterijen, adapters en dockingstations, voorkomt storingen en mogelijke gevaren voor de veiligheid. De accessoires van Samsung zijn speciaal gemaakt voor onze mobiele computers, en omdat ze grondige compatibiliteitstesten hebben doorstaan, kunt u er zeker van zijn dat ze compatibel zijn. Dus maakt u zich geen zorgen-uw computer blijft functioneren, waar u ook bent.

Een extra batterij voor het de hele dag voorzien van ononderbroken mobiele voeding voor de pc.


Heeft u stroom nodig maar er is geen stopcontact in de buurt? Door ervoor te zorgen dat u een extra batterij voorhanden heeft, betekent dat u uw pc overal kunt gebruiken zonder u druk te maken of de batterij nog wel voldoende vermogen heeft. Gebruik uw laptop en extra batterij gelijktijdig voor de ervaring van mobiele pc-kracht, waar u ook bent.

Een batterijcontrole zonder te hoeven opstarten.


Controleer snel hoeveel vermogen de batterij van uw laptop nog heeft - zonder opnieuw te hoeven opstarten. De 6- en 9-cel batterijen van Samsung zijn voorzien van een handig voedingslampje aan de buitenkant. Druk gewoon de knop aan de onderkant van de batterij in en de groene LED-lampjes geven aan hoeveel vermogen de batterij nog heeft. Weten hoeveel vermogen uw batterij nog heeft is zo eenvoudig als het indrukken van een knop en een groen LED-lampje.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.