/

Samsung Li-Ion battery, 6Cell, 11.1V, 57Wh (5200mAh)
AA-PB9NC6W

AA-PB9NC6W

Samsung Li-Ion battery, 6Cell, 11.1V, 57Wh (5200mAh) AA-PB9NC6W

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Samsung Li-Ion battery, 6Cell, 11.1V, 57Wh (5200mAh)
AA-PB9NC6W

Adviesprijs €113,-

In één oogopslag

 • AA-PB9NC6W

Compatibiliteit en zorgeloze mobiliteit met computers van Samsung.

Compatibiliteit en zorgeloze mobiliteit met computers van Samsung.
Wanneer u onderweg bent, is de beschikking over de juiste accessoires voor uw laptop van cruciaal belang. Het gebruik van de originele accessoires van Samsung, zoals onze batterijen, adapters en dockingstations, voorkomt storingen en mogelijke gevaren voor de veiligheid. De accessoires van Samsung zijn speciaal gemaakt voor onze mobiele computers, en omdat ze grondige compatibiliteitstesten hebben doorstaan, kunt u er zeker van zijn dat ze compatibel zijn. Dus maakt u zich geen zorgen-uw computer blijft functioneren, waar u ook bent.

Een batterijcontrole zonder te hoeven opstarten.

Een batterijcontrole zonder te hoeven opstarten.
Controleer snel hoeveel vermogen de batterij van uw laptop nog heeft - zonder opnieuw te hoeven opstarten. De 6- en 9-cel batterijen van Samsung zijn voorzien van een handig voedingslampje aan de buitenkant. Druk gewoon de knop aan de onderkant van de batterij in en de groene LED-lampjes geven aan hoeveel vermogen de batterij nog heeft. Weten hoeveel vermogen uw batterij nog heeft is zo eenvoudig als het indrukken van een knop en een groen LED-lampje.

Een extra batterij voor het de hele dag voorzien van ononderbroken mobiele voeding voor de pc.

Een extra batterij voor het de hele dag voorzien van ononderbroken mobiele voeding voor de pc.
Heeft u stroom nodig maar er is geen stopcontact in de buurt? Door ervoor te zorgen dat u een extra batterij voorhanden heeft, betekent dat u uw pc overal kunt gebruiken zonder u druk te maken of de batterij nog wel voldoende vermogen heeft. Gebruik uw laptop en extra batterij gelijktijdig voor de ervaring van mobiele pc-kracht, waar u ook bent.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Kleur

  Zwart

 • Capaciteit

  Li-Ion Smart, 6 Cell, 11,1 V, 57 wh (5 200 mAh)

 • Checking Indicator

  Ja

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING