/

AA-RD4NDOC
Docking Station

AA-RD4NDOC

AA-RD4NDOC Docking Station

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

AA-RD4NDOC
Docking Station

Adviesprijs €149,-

In één oogopslag

 • Op de werkplek van tegenwoordig bevinden zich zoveel apparaten met alle kabels van dien dat een docking station gewoon onmisbaar is. Met het Samsung RD4NDOC Docking Station stelt u uw apparatuur snel en eenvoudig op, zonder al die storende kabels op uw bureau. U kunt uw monitor, toetsenbord, muis en printer aansluiten en dan houdt u nog voldoende aansluitingen over. Dankzij het slimme ontwerp krijgt u nooit problemen met de connectiviteit of het functioneren en kunt u efficiënt aan de slag. En heeft u haast, dan is uw notebook in een handomdraai aangesloten of losgekoppeld om mee te nemen.

Perfect voor uw zakelijke notebook

Perfect voor uw zakelijke notebook
Uw werkdag verloopt een stuk vlotter met het Samsung RD4NDOC Docking Station. Het is speciaal ontworpen voor de zakelijke notebooks van Samsung en beschikt over alle nodige aansluitingen. Het ontwerp is eenvoudig en efficiënt en het docking station kan dus snel en moeiteloos worden opgesteld. U hoeft uw notebook alleen maar bovenop het docking station te plaatsen en u kunt meteen alle functies van uw notebook op een efficiënte manier gebruiken.

Een efficiënte werkplek dankzij een slim ontwerp

Een efficiënte werkplek dankzij een slim ontwerp
We gebruiken tegenwoordig zoveel digitale apparatuur, dat onze werkplek vaak rommelig wordt. Het Samsung RD4NDOC Docking Station lost dit probleem op. Het docking station is slim ontworpen en alle aansluitingen bevinden zich bij elkaar, zodat de kabels aan de achterkant van de laptop netjes uit het zicht blijven. Het RD4NDOC Docking Station zorgt voor minder afleiding op uw werkplek, waardoor u efficiënter kunt werken.

Gebruiksvriendelijke aansluitingen voor al uw apparatuur

Gebruiksvriendelijke aansluitingen voor al uw apparatuur
Met het Samsung RD4NDOC Docking Station kunt u snel en eenvoudig beschikken over 12 verschillende aansluitingen waaronder eSATA, RGB, USB 3.0 (2.0), hoofdtelefoon, microfoon en nog veel meer. Aan de achterkant van het docking station zijn alle benodigde aansluitingen op een unieke, gebruiksvriendelijke manier opgesteld. De meest gebruikte aansluitingen zijn zelfs meerdere keren aanwezig. Zo zijn er bijvoorbeeld vijf USB 3.0 (2.0)-poorten.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD)

  339,7 x 123 x 43 mm

 • Gewicht

  480 g (bij benadering)

Vermogen

 • Vermogen

  120 - 240 VAC, 120 W

MEER SPECS TONENUitvouwen

Poorten

 • Poorten

  Audio in/uit, DVI, VGA, DP, LAN, 4 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, eSATA

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING