Beste partner voor Ultrabook

Een ultralicht design, een laag gewicht en een laag energieverbruik maken de SE-218BB tot de beste partner voor Ultrabook .
's Werelds dunste externe DVD biedt u echte mobiliteit in combinatie met een Ultrabook.

Niet alleen AV-apparaten, maar ook mediatablet!

Via Samsung SE-218BB′s AV-connectiviteit kan uw tv of tablet-pc (met Android Honeycomb 3.1 of hoger) een mediabestandspeler worden wanneer de tv of tablet-pc wordt gekoppeld aan het station met behulp van een USB-kabel. Geniet ervan in uw woonkamer, of zelfs wanneer u zich buiten bevindt met uw tablet-pc.

Grotere draagbaarheid! Minder lawaai!

Accutijd is een van de grootste knelpunten voor de draagbaarheid van laptops.
Het lage energieverbruik van de SE-218B biedt een langere werktijd dan andere externe DVD-stations.
Zelfs één USB-poort van een tablet-pc biedt voldoende vermogen voor het gebruik van de SE-218BB.

Compatibel met Windows 7

Deze dunne, externe dvd-brander van Samsung is ontworpen voor de ultieme compatibiliteit, inclusief Windows 7.

Voorkomt Buffer Under Run-fouten

Buffer Under Run-fouten zijn het gevolg van de snelheid van de gegevensoverdracht, een veelvoorkomend probleem tijdens schrijven op hoge snelheid. Maar de Buffer Under Run-technologie voorkomt dit soort fouten en maakt multitasking op de pc mogelijk.

Compatibel met MAC-besturingssysteem

Goed nieuws voor MAC-gebruikers: deze dunne, externe dvd-brander van Samsung is niet alleen volledig compatibel met Mac OS, hij is zelfs officieel goedgekeurd door Apple. Dus of u nu een Mac- of Windows-gebruiker bent, u kunt de brander altijd gebruiken.

Eco-product

Deze dvd-brander is vervaardigd met loodvrije solderingstechnologie en zonder materialen die schadelijk zijn voor het menselijk lichaam of het milieu, zoals Pb, Cd, Cr+6, Hg, PBB’s en PBDE. Deze dunne, externe dvd-brander is slechts één van de vele eco-producten van Samsung en is speciaal ontworpen om u te helpen bij een milieubewuste levensstijl.

Live firmware-updates

Deze dunne, externe dvd-brander van Samsung is altijd up-to-date doordat hij nieuwe media ondersteunt en automatisch de nieuwste firmwareversies downloadt via uw internetverbinding.Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.