/

SMART CAMERA EX2F

SAMSUNG EX2F

Met de Samsung SMART Compact Camera EX2F maakt u overal prachtige foto's, zelfs in situaties met weinig licht. Bovendien kunt u uw meesterwerk makkelijk en draadloos delen en opslaan door de WiFi-connectiviteit.

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recyclemore.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

SMART CAMERA EX2F

Features

 • Super heldere F1.4, 24 mm, 3,3x lens
 • WiFi-connectiviteit: Met één tik draadloos delen
 • 12,4 Megapixels
 • Zelfs prachtige foto's in situaties met weinig licht

Meer helderheid en creativiteit in alle omstandigheden

 
De meest heldere F1,4, 24 mm, 3,3x lens Ter inspiratie voor het ontwerp van de EX2F zijn de ontwerpers van Samsung uitgegaan van het menselijke oog. Voor wat betreft de mogelijkheden van compacte camera's, is dichter bij visuele perfectie bovendien niet verkrijgbaar. Met een indrukwekkende F1,4-lens - een van de meeste heldere lenzen verkrijgbaar - biedt de EX2F tevens meer mogelijkheden voor openingsstappen en ondieptes, waarmee u de achtergrond van uw beeldopnames kunt vervagen met behoud van de focus op het te fotograferen onderwerp. Bovendien reduceert de aangebrachte ND-filter (Neutrale Dichtheid) de lichtsterkte, zodat u een beeldopname kunt maken met langzamere sluitingssnelheid, zelfs in fel zonlicht, om nog meer dimensie aan uw foto toe te voegen. Met de helderste F1,4-lens die goed is voor een ultrabreed brandpuntlengte van 24 mm en 3,3x optisch zoomen, kunt u met één opname meer van de achtergrond en uw vrienden vastleggen.

Zie meer. Neem meer foto's

 
3” ronddraaien VGA AMOLED scherm Met het AMOLED ronddraaiende scherm kunt u elke gewenste opname perfect in beeld krijgen en deze vanuit bijna elke hoek vastleggen. Vergeleken met het TFT-LCD-scherm waarmee de meeste digitale camera's zijn uitgerust, is de kleur zwart van het AMOLED scherm van de EX2F dieper van kleur en zijn de heldere kleuren veel nauwkeuriger en levendiger—zelfs wanneer ze bekeken worden in direct zonlicht. U weet meteen of de beeldopname goed is. Het scherm gebruikt ook minder voeding zodat u langer kunt doorgaan met foto's maken.

Alles in eigen hand, pak het moment

 
Full HD Filmopname Wanneer het er om gaat om de meest geweldige momenten van het leven op filmbeeld vast te leggen, komt u niet meer weg met gelukt of net gemist. Daarom kunt u met de volledige handbediening die momenten vastleggen die u in de automatische stand wellicht zou missen. Met de functie Aperture Priority (openingsprioriteit) zorgt u ervoor dat de hoofdpersonen zich van de omgeving onderscheiden, met de functie Shutter Priority (sluitingsprioriteit) zorgt u voor het opnemen van snelle bewegingen, en in de stand Manual Mode (handbediening) heeft u zelf alle belichtingsmogelijkheden in de hand.

Ontdek de ware schoonheid van Full HD-video met helderste F1,4-lens en OIS

 
1080p Full HD filmopname De EX2F neemt heldere videobeelden op, zelfs onder onderbelichte omstandigheden, dankzij de heldere F1,4-lens. De EX2F maakt 1920 x 1080p Full HD video-opnames op een snelheid van 30 beelden per seconde, met levensechte kleuren en bijzonder scherpe details. Sluit uw EX2F daarna aan op uw HDTV om in het comfort van uw eigen omgeving naar uw briljante HF-videobeelden te kijken.

Groot ISO-bereik voor perfecte belichting

 
Groot ISO-bereik (12 800, 7 stappen) De functie Wide Range ISO (Breed ISO-bereik) maakt elke belichting perfect. De mogelijkheid om beeldopnames te maken op het niveau van ISO 12 800 bij normale instellingen houdt in dat u zelfs bij onderbelichting nog de perfecte beeldkwaliteit en kleurstellingen kunt vastleggen. U maakt zelfs kristalheldere foto's van snel bewegende voorwerpen.

Bewerk de onbewerkte bestanden en laat uw kwaliteiten zien

 
Support onbewerkt beeldbestand De EX2F is gemaakt om uzelf creatief te kunnen uitdrukken. Met het converteerprogramma heeft u de vrijheid om de onbewerkte bestanden te bewerken – bestanden die niet-gecomprimeerde gegevens bevatten en nog niet verwerkt zijn – op de manier zoals u dat wilt. Meestal worden beeldopnames verwerkt en gecomprimeerd tot. JPEG-bestanden via instellingen in de camera. Maar met de ondersteuning voor onbewerkte bestanden heeft u volledige creatieve vrijheid. OF het nu gaat om kleur, belichtingsverschillen of resolutie, u kunt uw beeldopnames naar hartenlust bewerken.

Duurzaamheid en professionele bediening in een

 
Body uit magnesiumlegering en Dual dial, wieltoets De lichte, maar duurzame EX2F is gemaakt van een hoog-intensieve magnesiumlegering voor robuuste betrouwbaarheid en houdt gelijke tred met uw levensstijl, al bent u nog zo vaak onderweg. Dankzij de naadloze, machinale body ligt bijna elke belangrijke functie onder handbereik. Met de professionele voorwieltoets kunt u makkelijk de instellingen aanpassen zonder de actie te missen, terwijl de dual dials snelle toegang tot camerastanden geven. Ook is er een soepel vormgegeven zijgreep, die zacht aanvoelt en comfortabel vast te houden is.
Voeg dimensie toe aan uw foto's

Voeg dimensie toe aan uw foto's

Ingebouwd ND (Neutral Density)-filter De EX2F met ND-filter vermindert de hoeveelheid licht die in de camera valt zonder op enigerlei wijze de kleuren te veranderen. Zo kunt u een breed scala artistieke effecten realiseren, en uw foto's dimensie geven. Met een langere sluitingstijd kunt u beweging benadrukken of de aanblik van turbulente scènes verzachten. Het ND-filter zorgt tevens voor minder scherptediepte, zelfs in direct zonlicht, zodat u beter op het onderwerp kunt scherpstellen, terwijl de achtergrond effectief vervaagt. Dankzij dit filter kunt u experimenteren met verschillende sluitertijden om de foto te krijgen die u wenst, terwijl u bewegende mensen vervaagt tot ze niet meer te herkennen zijn of golven eruit laat zien als mist: uw creativiteit kent geen grenzen.
 

Met één tik draadloos delen

Wi-Fi-connectiviteit Niet meer hoeven nadenken of u wel de juiste kabel bij u heeft. Met ingebouwde Wi-Fi kunt u speciale momenten meteen met vrienden en familie delen, zelfs wanneer u onderweg bent. Upload foto's naar Facebook en YouTube, of verstuur de foto's rechtstreeks via e-mail vanaf de EX2F naar uw dierbaren. Met de vaste SMART LINK is het opslaan van de door u net gemaakte foto's op elke compatibele smartphone kinderlijk eenvoudig, waardoor nog meer mogelijkheden ontstaan om de foto's te delen.
 

Zie de heldere kant van elke foto die u maakt

12,4 Megapixels, grotee 1 / 1,7" BSI CMOS-sensor Een stadsbeeld in de avond … altijd perfecte foto's van momenten zonder daglicht, waar u ook gaat met de EX2F. De camera is uitgerust met een 12,4 megapixels, grote 1 / 1,7" CMOS-sensor met achterkantverlichting, waardoor minder licht nodig is voor de juiste belichting dan de conventionele CMOS- en CCD-sensoren. Dus wanneer u een moment alleen kunt vastleggen onder het zwoele maanlicht, weerspiegelen uw foto's die gemaakt zijn met de EX2F perfect uw herinneringen aan dat moment.
Externe microfoon (EM10)

Externe microfoon (EM10)

Breng uw video's tot leven met stereogeluid. Als u audio in hoge kwaliteit wilt opnemen, biedt de externe microfoon een functie voor stereo/zoomopname's en een mogelijkheid live-sound te monitoren voor helder en nauwkeurig afspelen. Daarnaast drijft de EX2F de microfoon aan en beschikt hij over een hoofdtelefoonuitgang.
Slim paneel

Slim paneel

Gebruiksvriendelijk voor betere prestaties.Met minimale inspanning kunt u alles opzoeken dat u nodig heeft door een snelle blik te werpen op de functies langs de onderkant van het scherm. Dit makkelijk af te lezen dashboard biedt u alle informatie die u nodig heeft om het perfecte plaatje samen te stellen.
Smart Auto (Foto/Film)

Smart Auto (Foto/Film)

Smart Auto 2.0 (Foto & Film) analyseert meteen de belangrijkste onderdelen van uw compositie om automatisch op af te stellen en de perfecte beeldopname te maken met de veelheid van verschillende foto- en filmstanden.
Live Panorama

Live Panorama

Met de functie Live Panorama kunt u elke bergtop van een uitgestrekt gebergte of elke wolkenkrabber in een waanzinnig mooi stadspanorama vastleggen en panoramafoto's maken van wel 180º. Het resultaat ervan kunt u al op het LCD-scherm bekijken voordat de foto gemaakt is. Houd gewoon de sluiterknop ingedrukt, draai de camera over de spanwijdte die u wilt vastleggen en bekijk het resultaat voordat u de opname gemaakt heeft.
PIP (Foto / Film)

PIP (Foto / Film)

Met de functie Picture in Picture Shot kunt u een foto of film in een andere invoegen om het totaalbeeld vast te leggen dat u met anderen wilt delen. Maak een foto van een vriend die tijdens het bowlen een strike gooit en combineer deze foto met een foto van iedereen die om de punten staan te juichen.
Split Shot

Split Shot

Met de functie Split Shot kunt u tot wel drie verschillende beeldopnames samenvoegen om een artistiek punt te maken - verander uzelf in een centaur door een zelfportret van u te combineren met een afbeelding van een paard. Laat uw verbeeldingskracht de vrije loop en geniet van het plezier.
HDMI

HDMI

Alles wat u nodig heeft om uw camera / camcorder rechtstreeks op uw tv, computer of dvd-speler aan te sluiten, is één HDMI-kabel. Met Camera / Camcorder is het al even gemakkelijk om video's van professionele kwaliteit te maken, als om ze te delen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van EC-EX2FZZBPBE1

Beeldsensor

 • Sensortype
  1 / 1,7" BSI CMOS
 • Effectieve Pixels
  Circa 12,4 M
 • Totale Pixels
  Circa 12,76 M

Lens

 • Focale Lengte
  F = 5,2 - 17,2 mm (35 mm filmequivalent: 24 - 80 mm)
 • F No.
  F1,4 (W) - F2,7 (T), Inclusief ND-filter
 • Optical Zoom
  Schneider-KREUZNACH 3.3x
 • Digitale zoom
  Modus voor stilstaand beeld : 1.0x - 4.0x (Smart Zoom : 1.33x), Afspeelmodus: 1.0x - 12.0x

MEER SPECS TONENUitvouwen

Beeldstabilisatie

 • Stand
  Dual IS

Scherm

 • Type
  AMOLED
 • Afmeting
  3"
 • Programma's
  3,0" (7,62 cm) 614k punten, Roterend

Scherpstellen

 • Type
  TTL Autom. focus, Handm. focus
 • Bereik
  Normaal : 40 cm ~ Oneindig (Breed), 100 cm ~ Oneindig (Tele) / Macro : 1 cm ~ 40 cm (Breed), 40 cm ~ 100 cm (Tele) / Auto Macro : 1 cm ~ Oneindig (Breed), 40 cm ~ Oneindig (Tele) / Handm. : 1 cm ~ Oneindig (Breed), 40 cm ~ Oneindig (Tele)

Sluitersnelheid

 • Sluitersnelheid
  Smart Auto : 1/8 ~ 1/2 000 sec, Programma : 1 ~ 1/2 000 sec, Nacht : 8 ~ 1/2 000 sec, Handm. : 30 ~ 1/2 000 sec

Belichting

 • Instellen
  Program AE, Openingprioriteit AE, Sluiterprioriteit AE, Handm. belichting
 • Metersysteem
  Multi, Spot, Middengewogen, Gezichtsdetectie AE
 • Compensatie
  ± 2EV (1/3EV stappen)
 • ISO Equivalent
  Auto, ISO 80, ISO 100, ISO 200, ISO 400, ISO 800, ISO 1600, ISO 3200, ISO 6400, ISO 12800 ( Alleen beschikbaar als ISO-expansie geactiveerd is)

Flitser

 • Stand
  Auto, Auto & Rode ogen reductie, Fill-in flitser, Langzame sync, Flitser uit, Rode ogen herstel
 • Bereik
  • Breed : 0,9 m - 7,8 m (ISO Auto) • Tele : 0,8 m - 4,1 m (ISO Auto) • Flitser EVC : ± 1EV (1/2 Stappen)
 • Oplaadtijd
  Circa 4 sec.

Witbalans

 • Stand
  Autom. WB, Daglicht, Bewolkt, Fluorescent_H, Fluorescent_L, Tungsten, Aangepast, K

Stilstaande beelden

 • Stand
  • Modi: Smart Auto , Program, Openingprioriteit, Sluiterprioriteit, Handm. scene, Magic Plus • Uitbarsten, Voorbeeldopname, Beugel, Timer • ND-Filtereffect

Image Play

 • Image Play
  Enkele opname, Miniatuurweergaven, Diavoorstelling met muziek en effecten, Videoclip, Smart album, creatieve filmmaker

Date Imprinting

 • Date Imprinting
  Datum & Tijd, Datum, Uit

Filmfragment

 • Opnemen
  • Modi: Slimme scenedetectie, Film, Magic Plus (Beeld in beeld) • Formaat: MP4 (H.264) • Grootte: 1 920 x 1 080, 1 280 x 720, 640 x 480, 320 x 240 • Hoge snelheid: 480 fps (192 x 144), 240 fps (384 x 288), 120 fps (640 x 480) • Levensecht geluid • Beeldstabilisator • Beeldopname tijdens opnemen
 • Effecten
  Smart Filter
 • Bewerken
  Pauze tijdens opnemen en afspelen, Opnemen van foto, Tijd verkorten

Opslag

 • Ondersteunde media
  SD-kaart, SDHC-kaart, SDXC-kaart
 • Bestandsformaat
  • Afbeelding: JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1 • Videoclip: MP4
 • Beeldgrootte
  12 M, 10 MP, 9 MW, 8 M, 8 M (1:1), 5 M, 3 M, 2 MW, 1 M

Interface

 • StekkerDigitale Uitgang
  USB 2.0 (Hi-Speed)
 • Audio
  Microfoon: Stereo, Ingebouwde luidspreker: Mono
 • Video-uitvoer
  A / V Out, HDMI 1.4
 • Voedingsaansluiting
  5 V

Vermogen

 • Stroombron
  Type
  SLB-10A (1 030 mAh), Micro USB(7 pin)

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD)
  Input & Output (achterkant)
  111,9 x 62,0 x 28,9 mm (Afmeting exclusief uitstekende onderdelen)
 • Gewicht
  294,3 g (zonder batterij en geheugenkaart)
 • Gebruikstemperatuur
  0 - 40°C
 • Operationele vochtigheid
  5 - 85%

Software en PC OS

 • Bundle PC S/W
  iLauncher, Samsung Raw Converter
 • Geschikt OS
  Windows XP SP2 / Vista / Windows 7 / Mac OS 10.4 of hoger

Systeemvereisten in het algemeen

 • Voor Macintosh
  • iLauncher (OS : Mac OS 10.5 of hoger, RAM : Minimum 256 MB RAM (512 MB of meer aanbevolen), capaciteit vaste schijf: Minimum 110 MB, Overig : USB-poort, CD-ROM-station) • Samsung RAW converter 4 (OS : Apple Mac OS X 10.4 of hoger, CPU : Power PC / gebaseerd op Intel processor of compatibele computer (Core 2 Quad of later aanbevolen), RAM : 1 GB of meer, capaciteit vaste schijf : Minimaal 100 MB of meer, Overig : 1 024 x 768 pixels, Volledige kleur (24-bit of hoger) kleurenweergave compatibel beeldscherm)
 • Voor Windows
  • iLauncher (CPU : PC met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon x2 Dual-Core 2.2 GHz of hoger, RAM : Minimaal 512 MB RAM (Meer dan 1 GB aanbevolen), OS : Windows XP SP2 / Vista / 7, capaciteit vaste schijf : 250 MB of meer (1 GB en meer aanbevolen), Overig : CD-ROM-station, USB 2.0-poort, 1 024 x 768 pixels, 16-bit kleurenweergave compatibel beeldscherm (1 280 x 1024, 32-bit kleurenweergave aanbevolen), nVIDIA Geforce 7600GT of later / Ati x 1 600 series of later, Microsoft DirectX 9.0c of later) • Samsung RAW converter 4 (OS : Windows XP / Vista / 7, CPU : Intel Pentium, AMD Athlon Processor (Intel Pentium 4, AMD Athlon XP of later aanbevolen), RAM : 1 GB of meer, capaciteit vaste schijf : Minimaal 100 MB of meer, Overig : 1 024 x 768 pixels, Volledige kleur (24-bit of hoger) kleurenweergave compatibel beeldscherm)

Wireless

 • Wireless
  Mobile Link, Externe Viewfinder, Social Sharing, E-mail, SkyDrive, Autom. back-up, tv-koppeling, Wi-Fi Direct)

Support

User Manual

10.85 MB, pdf, GERMAN

2013.01.31

Overige handleidingen (3)

Firmware (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Vergelijkbare Modellen
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING