/

CAMERA WB250F

SAMSUNG WB250F

CAMERA WB250F Automatisch, handig en eenvoudig delen van opnamen. Dankzij de verbeterde Wi-Fi-connectiviteit verstuurt de WB250F SMART CAMERA met zijn klassieke uitstraling opnamen gelijktijdig naar uw smartphone en, heel handig, naar uw familie en vrienden. De Hybrid Touch User Interface maakt delen eenvoudig — en met behulp van de 18x zoom-, 24mm-groothoeklens en de functie Best Face maakt u prachtige opnamen die de moeite van het delen waard zijn.

* Wijzigingen van specificaties voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

CAMERA WB250F

Adviesprijs €199,-

In één oogopslag

 • Maak kennis met de Samsung WB250F, een elegant ontworpen SMART CAMERA die het delen van foto's makkelijker maakt dankzij de verbeterde Wi-Fi-connectiviteit en de Hybrid Touch User Interface.
 • En met de 18x zoom- en 24 mm-groothoeklens maakt u close-ups, video's en panorama-opnamen van hogere kwaliteit.

Eén aanraking opent een wereld van connectiviteit

Eén aanraking opent een wereld van connectiviteit
Wi-Fi-connectiviteit met DIRECT LINK Ervaar de draadloze voordelen van de Wi-Fi-connectiviteit en de intelligente functies van de SMART CAMERA. Met de speciale DIRECT LINK-sneltoets kunt u snel verbinding maken met Wi-Fi-netwerken, terwijl u met MobileLink, Social Sharing & Email en Family Story herinneringen kunt delen met vrienden en familie over de hele wereld. Verder zijn er de Beeldzoeker op afstand, AllShare Play, de Samsung SMART CAMERA-app en nog veel meer. Allemaal bedoeld om makkelijk verbinding te kunnen maken met andere apparaten.

Leg alles haarscherp vast bij weinig licht

Leg alles haarscherp vast bij weinig licht
14 M BSI CMOS-sensor & Low Light Shot Een strandfeest bij zonsondergang, een schaars verlichte disco — voor uitgelezen fotomogelijkheden zijn de lichtomstandigheden niet altijd optimaal. Maak bij weinig licht correct belichte opname met de 14 megapixel BSI (Back Side Illuminated) CMOS-sensor, die minder licht nodig heeft dan conventionele sensoren. Gebruik de functie Low Light Shot voor automatische selectie van de beste instelling en voeg drie continu-opnamen samen tot één duidelijke, heldere foto.

SMART CAMERA met slimme ontwerpsnufjes

SMART CAMERA met slimme ontwerpsnufjes
Stijlvol en klassiek design De onopvallend mooie SMART CAMERA doet denken aan de klassieke professionele camera, alleen dan voor het digitale tijdperk. Het ontwerp met de slanke body accentueert zijn moderne subtiliteit, met een vleugje tijdloze elegantie. Zelfs de discrete DIRECT LINK-knop handhaaft de slanke vormgeving. De indrukwekkende groothoeklens helpt om een glimlach op het gezicht van je onderwerp te toveren, terwijl de uitklappende flitser verrast en prikkelt.

De eenvoudigste manier om opnames te maken als een professional

De eenvoudigste manier om opnames te maken als een professional
Smart Mode Wees niet langer jaloers op de profs met hun grote camera's en maak nu zelf de meest geweldige opnames. Een snel tikje op de Smart Mode en u beschikt over verschillende speciale opnamemogelijkheden. Leg een perfecte aaneenschakeling van remlichten 's avonds op een druk kruispunt vast, of leg zonder vertraging een scène met hoge snelheid vast met Action Freeze. Maak gebruik van Rich Tone voor zeer surrealistische foto's met kleuren die eruitspringen en uw artistieke kant laten zien. Kies de gewenste functie om een perfecte opname te maken.
Totale controle, nu nog intuïtiever

Totale controle, nu nog intuïtiever

3,0" hVGA Hybrid Touch User Interface Maak kennis met een gebruikersinterface met dubbele voordelen. De Hybrid Touch User Interface biedt twee mogelijkheden: met de 5-wegknop beweegt u de cursor snel omhoog, omlaag, naar links en naar rechts om intuïtief door het menu te navigeren en selecties te maken op het 3,0" hVGA-scherm. Wanneer u tekst wilt invoeren, bijvoorbeeld een e-mailadres als u foto's deelt, kunt u de tekens ook gewoon op het touchscreen invoeren, net zoals bij een smartphone. Het navigeren door functies en het delen van opnamen kan niet eenvoudiger.

Ga meteen terug naar het perfecte fotomoment

Ga meteen terug naar het perfecte fotomoment
Best Face Kans gemist? Met de functie Best Face hoeft u dat niet meer te overkomen. Met deze functie gaat u terug in de tijd nadat u de foto hebt gemaakt om gezichten te vervangen door het perfecte moment. Gebruik de functie om ogen te openen, een glimlach te vervangen of die perfecte uitdrukking te vinden. Dankzij de combinatie van bliksemsnelle serieopnamen en gezichtsherkenning kunt u gewoon tikken op een gezicht dat de andere kant op kijkt, en nogmaals tikken om het te vervangen door een gezicht met de gewenste uitdrukking dat vlak voor de eigenlijke opname werd vastgelegd. Eigenlijk een klein wondertje.
Gebruik de tele- en groothoeklens voor de perfecte opnamen

Gebruik de tele- en groothoeklens voor de perfecte opnamen

24 mm, 18x zoom Leg de wijde wereld vast. Gebruik de 24 mm-groothoeklens om een rij middeleeuwse grachtenpanden vast te leggen, of een donderende, honderden meters brede waterval — de lens kan overweg met breed uitwaaierende panorama's, zelfs breder dan met het blote oog kan worden waargenomen. Er is ook een 18x optische zoom waarmee u snel verbluffende close-ups van grote afstand maakt, zodat u bijvoorbeeld haarscherpe opnamen kunt maken van bewegende klokkenspelfiguren boven in een kerktoren, of de kleurrijke details van exotische vogels in de dierentuin kunt vastleggen.
Full HD

Full HD

Maak 1 920 x 1 080 Full HD-video's met levensechte kleuren en uitzonderlijk scherpe details. U kunt ook langer filmen: het H.264-formaat van de camera maakt langere opnames mogelijk dan met een MJPEG-videocamera. En wanneer u uitgefilmd bent, kunt u uw briljante HD-videomateriaal levensgroot bekijken op uw HDTV.
Full Manual-mode (A / S / M)

Full Manual-mode (A / S / M)

Met de functie Full Manual (A / S / M) hebt u volledige creatieve controle. Met de instellingen Diafragmaprioriteit en Sluiterprioriteit kunt u experimenteren met de sluitertijd en de scherptediepte, bijvoorbeeld bij het fotograferen van snel bewegende objecten bij weinig licht. Met camera's van Samsung maakt u precies de foto's die u wilt.
Motion Photo

Motion Photo

Motion Photo 'bevriest' de actie rondom een bewegend onderwerp, voor leuke effecten. Zo maakt u een opname van een vriend die aan het dansen is, terwijl iedereen om hem heen compleet stilstaat. Maak de foto en wrijf vervolgens over het gebied op het display waar de beweging moet blijven. De foto eromheen 'bevriest'. Zo eenvoudig is het.
AutoShare

AutoShare

Verstuur elke foto die u maakt gelijktijdig naar uw mobiele telefoon via de Wi-Fi-verbinding. Het maken van back-ups en het delen van uw kwaliteitsfoto's wordt zo supermakkelijk. U hoeft AutoShare maar één keer in te stellen, de camera slaat dit op als standaardinstelling. AutoShare maakt ook GPS-tags van uw foto's met uw smartphone.
MobileLink

MobileLink

Met de Samsung MobileLink kunt u een afbeelding of album selecteren en direct naar een Android-smartphone, iPhone of tablet versturen. U hoeft de foto zelfs niet als een tekstbericht of als e-mail te verzenden. Met MobileLink kunt u het album op uw telefoon beheren. Wijzigingen worden ook op uw camera opgeslagen.
Beeldzoeker op afstand

Beeldzoeker op afstand

Bedien uw camera door uw smartphone als zoeker te gebruiken. Met Beeldzoeker op afstand kunt u het beeld van tevoren bekijken, de camera-instellingen aanpassen, in- en uitzoomen en elke opname inkaderen. En dit alles draadloos via uw mobiele telefoon! Deze functie is beschikbaar voor bepaalde smartphones.
Samsung SMART CAMERA-app

Samsung SMART CAMERA-app

Download de Samsung SMART CAMERA-app – met Beeldzoeker op afstand, AutoShare en MobileLink – zonder elke app afzonderlijk te hoeven downloaden. In plaats van de apps een voor een op uw smartphone te starten, kunt u ze met één vingerbeweging alle drie tegelijk openen.
Social Sharing & Email

Social Sharing & Email

U kunt foto's en video's die anderen moeten zien, meteen op uw favoriete sociale netwerken plaatsen. Gewoon selecteren en uploaden, overal waar een Wi-Fi-verbinding is, en vervolgens tags en opmerkingen toevoegen. Deel ze met uw Blogger-volgers of plaats ze op Facebook, Picasa of YouTube, en op nog veel meer sociale netwerken.
AllShare Play

AllShare Play

Met AllShare Play kunt u een verbinding tot stand brengen met alle apparaten die AllShare Play ondersteunen. U kunt draadloos foto's en video's van uw camera streamen naar apparaten in de directe omgeving, zodat u ze onmiddellijk kunt delen met uw vrienden en familie. Ook kunt u ze uploaden naar Web Storage voor eenvoudig beheer. Geniet van de vrijheid die delen via AllShare Play biedt!
Cloud

Cloud

Dankzij de Cloud-opslagfunctie hebt u onderweg altijd voldoende ruimte op uw geheugenkaart en raakt u dierbare foto's nooit meer kwijt. Sla uw foto's draadloos op in een cloud-service zoals Microsoft Skydrive of een plaatselijke cloud-service en bekijk ze vervolgens op elk gewenst moment op uw smartphone of tablet, of download ze later naar uw pc.
Auto Backup

Auto Backup

Breng foto's en video's draadloos over naar uw pc of Mac. Gewoon AutoBackup kiezen, dat is alles. Al uw foto's en video's worden draadloos overgedragen en veilig opgeslagen op uw computer. U kunt zonder zorgen foto's van uw camera verwijderen als u weet dat er een duplicaatset op uw computer staat.
Software-upgrademelder

Software-upgrademelder

Wanneer er een firmware-update beschikbaar is voor de Samsung SMART CAMERA en er verbinding is met een Wi-Fi-netwerk, verschijnt er een meldingsvenster op het camerascherm. Sluit uw camera aan op uw pc voor de upgrade en ga meteen aan de slag met de nieuwste functies.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van EC-WB250FBPBE1

Beeldsensor

 • Sensortype

  1/2,33" (circa 7,67 mm) BSI CMOS

 • Effectieve Pixels

  Circa 14.0 megapixel

 • Totale Pixels

  Circa 16,4 megapixel

Lens

 • Focale Lengte

  SAMSUNG-LENS 18x zoomlens f = 4.0 tot 72 mm (35 mm-filmequivalent: 24 tot 432 mm)

 • F No.

  3,2 (groothoek) tot 5,8 (tele)

 • Optical Zoom

  18 x optische zoom

 • Digitale zoom

  Stilstaand beeld: 1 x tot 5 x (optisch * digitaal: 90 x), Intelli-Zoom: 2 x (optisch * intelli: 36 x)

MEER SPECS TONENUitvouwen

Beeldstabilisatie

 • Stand

  Optical Image Stabilization

Scherm

 • Type

  TFT-lcd (capacitief touchscreen)

 • Afmeting

  75 mm (3"), 460 000 punten

Scherpstellen

 • Type

  TTL Autom. focus (Center AF, Multi AF, Tracking AF, Gezichtsdetectie AF, Touch AF), Handm. focus

 • Bereik

  Normaal: 80 cm tot oneindig (groothoek), 350 cm tot oneindig (tele) Macro: 5 cm tot 80 cm (groothoek), 180 cm tot 350 cm (tele) Automacro: 5 cm tot oneindig (groothoek), 180 cm tot oneindig (tele) / Handmatig: 5 cm tot oneindig (groothoek), 180 cm tot oneindig (tele)

Sluitersnelheid

 • Sluitersnelheid

  Smart Auto: 1/8 tot 1/2 000 sec., Programma: 1 tot 1/2 000 sec., Handmatig: 16 tot 1/2 000 sec.

Belichting

 • Instellen

  Program AE, Openingprioriteit AE, Sluiterprioriteit AE, Handm. belichting

 • Metersysteem

  Multi, Spot, Middengewogen, Gezichtsdetectie AE

 • Compensatie

  ± 2 EV (stappen van 1/3 EV)

 • ISO waarde

  Auto, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

 • Stand

  Auto, Auto & Rode ogen reductie, Fill-in flitser, Langzame sync, Flitser uit, Rode ogen herstel

 • Bereik

  Groothoek: 0,3 m tot 3,38 m (ISO Auto), Tele: 0,5 m tot 1,51 m (ISO Auto)

 • Oplaadtijd

  Circa 4 sec.

Witbalans

 • Stand

  Auto WB, Daglicht, Bewolkt, Tl-licht H, Tl-licht L, Gloeilamplicht, Aangepast, K

Stilstaande beelden

 • Stand

  * Mode (selectieknop): 1) Auto 2) Programma 3) A / S / M 4) Smart 5) Magic Plus 6) Best Face 7) Instellingen 8) Wi-Fi
  * Auto: Portret, Nachtportret, Nacht, Tegenlichtportret, Tegenlicht, Landschap, Wit, Macro, Macro Tekst, Statief, Actie, Macro Kleur, Natuurlijk groen, Blauwe lucht, Zonsondergang, Vuurwerk, Weinig licht, Spotlicht, Spotlicht macro, Spotlicht portret
  * Smart: Beauty Face, Landschap, Action Freeze, Panorama, Waterval, Silhouet, Zonsondergang, Vuurwerk, Lichtspoor, Low Light Shot, Rich Tone, Contiuous Shot, Macro
  * Magic Plus: My Magic Frame, Split Shot, Motion Photo, Photo Filter, Movie Filter, Photo Editor
  * Wi-Fi: MobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud, E-mail, Auto Backup, AllShare Play, S / W Upgrade Notifier, AutoShare
  * Transport: Eenmalig, Continu (8 fps, 3 fps), BKT (AE)
  * Zelfontspanner: Uit, 2 sec., 10 sec.

Image Play

 • Image Play

  Eén opname, Miniatuurweergave, Geavanceerde diavoorstelling, Videoclip, Smart Album

Date Imprinting

 • Date Imprinting

  Datum en tijd, Datum, Uit (instelbaar)

Filmfragment

 • Opnemen

  * Smart Movie: Landschap, Blauwe lucht, Natuurlijk groen, Zonsondergang
  * Videoformaat: 1 920 x 1 080 (30 fps), 1 280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (30 fps), 320 x 240 (30 fps), 240 web
  * 18x optische zoom (max. opnameduur: 20 min.)
  * Audio: Sound Alive aan, Sound Alive uit, Mute
  * Dual Capture (1080p-video met 30 fps en 2 megapixel-foto's)

 • Effecten

  * Smart Filter: Miniatuur, Vignet, Schets, Fish-eye, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, Paleteffect 2, Paleteffect 3, Paleteffect 4

 • Bewerken

  Pauze tijdens opnemen en afspelen, Opnemen van foto, Tijd verkorten

Opslag

 • Ondersteunde media

  Intern geheugen: Circa 9,5 MB
  Extern geheugen: SDSC (tot 2 GB gegarandeerd), SDHC (tot 32 GB gegarandeerd), SDXC (tot 64 GB gegarandeerd)

 • Bestandsformaat

  * Stilstaand beeld: JPEG (DCF), EXIF 2.21
  * Videoclip: MP4 (Video: MPEG4, AVC / H.264, Audio: AAC)

 • Beeldgrootte

  14 M: 4 320 x 3 240
  12 M P: 4 320 x 2 880
  10 M W: 4 320 x 2 432
  10 M: 3 648 x 2 736
  8 M (1:1): 2 832 x 2 832
  5 M: 2 592 x 1 944
  3 M: 1 984 x 1 488
  2 M W: 1 920 x 1 080
  1 M: 1 024 x 768

Interface

 • StekkerDigitale Uitgang

  USB 2.0

 • Audio

  Microfoon: mono Ingebouwde luidspreker: mono

 • Video-uitvoer

  AV: NTSC, PAL (instelbaar)

 • Voedingsaansluiting

  5 V

Vermogen

 • Stroombron
  Type

  Oplaadbare batterij: SLB-10A Connectortype: micro-USB (5-pins)

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD)
  Input & Output (achterkant)

  106,05 × 61,65 × 21,65 (32,6) mm

 • Gewicht

  184 gram (zonder batterij en geheugenkaart)

 • Gebruikstemperatuur

  0 tot 40°C

 • Operationele vochtigheid

  5 ~ 85%

Software en PC OS

 • Bundle PC S/W

  I-Launcher

 • Geschikt OS

  Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8

Systeemvereisten in het algemeen

 • Voor Macintosh

  Power Mac G3 of later
  Mac OS 10.5 of hoger
  Minimaal 256 MB RAM
  110 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  USB-poort
  Cd-rom-station

 • Voor Windows

  Pc met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon x2 Dual-Core 2,2 GHz of hoger
  Minimaal 512 MB RAM (meer dan 1 GB aanbevolen)
  Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8
  250 MB beschikbare ruimte op de harde schijf (meer dan 1 GB aanbevolen)
  USB 2.0-poort
  Cd-rom-station
  nVIDIA Geforce 7600GT of later / Ati X1600-serie of later
  1 024 x 768 pixels, monitor die 16-bits kleurweergave ondersteunt
  (1 280 x 1 024, 32-bits kleurweergave aanbevolen)
  Microsoft DirectX 9.0c of hoger

Wireless

 • Wireless

  MobileLink, Remote Viewfinder, Auto Backup, Email, SNS & Cloud, AllShare Play, AutoShare, Wi-Fi Direct, S/W Upgrade Notifier

Support

User Manual

9.57 MB, pdf, DUTCH

2014.12.01

Overige handleidingen (3)

Firmware (1)

 • Upgrade guide

  All OS, 0.49 MB, pdf, MULTI LANGUAGE

  Versie : iLauncher guide

  2013.07.30 

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  When you upgrade your camera, please use i-Launcher program.
  refer to attachment: i-Launcher guide for SEC Camera_ENG.pdf

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING