/

CAMERA WB30F

SAMSUNG WB30F

CAMERA WB30F Laat u niet foppen door zijn compactheid! De Samsung SMART CAMERA WB30F bevat alle functies en mogelijkheden van een grote camera, in een compact en stijlvol toestel dat in de palm van uw hand past. U kunt foto's en HD-video van professionele kwaliteit maken met 10x zoom en een groothoeklens van 24 m. En deel die bijzondere momenten onmiddellijk dankzij de verbeterde Wi-Fi-connectiviteit en de exclusieve Hybrid Touch-gebruikersinterface van Samsung.

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

CAMERA WB30F

Adviesprijs €139,-

In één oogopslag

 • Een krachtige zoomfunctie
 • Wi-Fi-verbinding met één druk op de knop en een handig design om overal mee te nemen werden in één toestel verenigd
 • zodat u gemakkelijker dan ooit fantastische foto's kunt nemen en delen.

Onmiddellijk delen en opslaan, eenvoudig

 
Wi-Fi-connectiviteit Ervaar de voordelen van de draadloze connectiviteit van de SMART CAMERA en zijn werkelijk intelligente functies. U kunt snel verbinding maken met Wi-Fi-netwerken, terwijl u met AutoShare, Social Sharing, Cloud, e-mail, AllShare Play en PC Auto Backup uw herinneringen kunt delen met vrienden en familie overal ter wereld. Allerlei functies, waaronder de meldingsfunctie voor software-upgrades, de SMART CAMERA-app van Samsung, MobileLink en Remote Viewfinder, maken het gemakkelijk om verbinding te maken me uw smartphone en tablet.

Voeg actie toe aan uw foto's

 
Motion Photo Met Motion Photo kunt u de tijd rond een bewegend voorwerp stilzetten, om betoverende beelden te creëren. Maak een foto van een vriend die aan het dansen is terwijl iedereen rondom hem stilstaat als een standbeeld, net als in een Hollywood-blockbuster. Maak gewoon de opname en wrijf vervolgens op het gebied op het display waar u actie wilt toevoegen. De foto eromheen staat stil. Zo gemakkelijk is dat.

Geef uw foto's leuke kaders

 
Magic Frame Een portret kan er antiek uitzien en uw gezicht kan in de maan verschijnen. Met de 12 achtergrondsjablonen van Magic Frame kunt u allerlei leuke details toevoegen aan uw foto's. U kunt uw foto's ook in een televisietoestel van de jaren 50 of een film inkaderen. Er zijn zoveel leuke manieren voor wat extra plezier, vooral wanneer u de resultaten van posterkwaliteit deelt!

Leuker en creatiever

 
Smart Filter Laat uw creativiteit de vrije loop met de Smart Filter-lens en kleureneffecten van Samsung, gewoon op het display! Met Cartoon Filter zien uw foto's eruit als tekenfilmscènes, met Cross Filter lijkt het alsof lichtbronnen verschillende lichtpunten bevatten. Andere leuke functies zijn Zooming Shot, Ink Painting, Oil Painting, Half-tone Dot, en nog veel meer manieren om u van uw creatieve kant te laten zien!
 

10x zoom en een adembenemende beeldkwaliteit in een ultracompact toestel

Ultradun design Het exclusieve Samsung-design zorgt voor prachtige prestaties en kan overal worden meegenomen. Bekijk elk detail van nabij met een krachtige 10x zoom. En leg prachtige kleuren en verbluffende, kristalheldere foto's en HD-video vast met een ultragroothoeklens van 24 mm van professionele kwaliteit.

U ziet het resultaat vooraf

 
Live Panorama Met de Live Panorama-functie legt u een eindeloze rij gondels die langs een Venetiaans paleis varen vast in een indrukwekkende panoramaopname van 180 graden. U kunt de opname ook vooraf in het lcd-display bekijken voor u afdrukt. U hoeft alleen maar de sluiterknop ingedrukt te houden en de camera zijdelings over het onderwerp te bewegen om vooraf te zien wat het resultaat wordt.
 

Perfecte opnames, ook van veraf

Ultragroothoeklens van 24 mm met 10x zoom De wereld ligt aan uw voeten. Gebruik de groothoeklens van 24 mm om een schilderachtige rij Tudor-huizen of een mijlenbrede waterval vast te leggen. Brede panorama's zijn geen probleem voor deze camera. Hij ziet zelfs meer dan u met uw eigen ogen. Bovendien kunt u met de 10x optische zoom snel prachtige close-ups maken van veraf, zodat u duidelijke foto's kunt nemen van bewegende marionetten van het klokkenspel op een toren of de kleurrijke details van exotische vogels in het dierenpark.
Smart Auto

Smart Auto

Smart Auto (Still & Movie) analyseert de hoofdelementen van uw compositie onmiddellijk, en past zich vervolgens automatisch aan om de perfecte opname vast te leggen, met allerlei verschillende fotomodi en filmmodi.

 

Split Shot

Met de Split Shot-functie kunt u tot drie verschillende afbeeldingen samenvoegen voor een artistiek resultaat of een grappige foto. Maak een centaur van uzelf door een zelfportret te combineren met een foto van een paard. Laat uw verbeelding de vrije loop en u zult volop pret beleven.
ZNR(Sound Alive)

ZNR (Sound Alive)

Kristalheldere videobeelden verdienen een kristalhelder geluid. HD Movie met Zoom Noise Reduction (ZNR) past het geluid automatisch aan en optimaliseert het tijdens opnames in HD. Zelfs het zoemgeluid van de zoomfunctie wordt weggewerkt. Uw oren zullen u dankbaar zijn.
 

LDC van 3,0 inch (75 mm)

Met het LCD-scherm van 3,0 inch op de achterzijde van de camera kunt u uw gemaakte foto's op een perfecte manier, zonder reflectie, bekijken. Het brede en heldere scherm geeft de beelden weer zoals ze werkelijk zijn, zelfs als er zonlicht op het scherm valt.

 

AutoShare

Verstuur elke foto die u maakt gelijktijdig naar uw mobiele telefoon via de Wi-Fi-verbinding. Het maken van back-ups en het delen van uw kwaliteitsfoto's wordt zo supermakkelijk. U hoeft AutoShare maar één keer in te stellen, de camera slaat dit op als standaardinstelling. AutoShare maakt ook GPS-tags van uw foto's met uw smartphone.
 

Samsung SMART CAMERA-app

Download de Samsung SMART CAMERA-app, met Beeldzoeker op afstand, AutoShare en MobileLink, zonder elke app afzonderlijk te hoeven downloaden. In plaats van de apps een voor een op uw smartphone te starten, kunt u ze met één vingerbeweging alle drie tegelijk openen.

 

MobileLink

Met Samsung MobileLink kunt u een afbeelding of album selecteren en direct versturen naar een Android-smartphone, iPhone of tablet. U hoeft de afbeelding zelfs niet als tekstbericht of e-mail te versturen. Met MobileLink kunt u het album op uw telefoon bewerken. De wijzigingen worden ook op uw camera opgeslagen.
 

Beeldzoeker op afstand

Bedien uw camera door uw smartphone als zoeker te gebruiken. Met Beeldzoeker op afstand kunt u het beeld van tevoren bekijken, de camera-instellingen aanpassen, in- en uitzoomen en elke opname inkaderen. Deze functie is beschikbaar voor bepaalde smartphones.

 

Cloud

Dankzij de Cloud-opslagfunctie hebt u onderweg altijd voldoende ruimte op uw geheugenkaart en raakt u waardevolle foto's nooit meer kwijt. Sla uw foto's draadloos op in een cloud-service zoals Microsoft Skydrive of een plaatselijke cloud-service en bekijk ze vervolgens op elk gewenst moment op uw smartphone of tablet, of download ze later naar uw pc.
 

Social Sharing & Email

U kunt meteen die foto's en video's die niemand mag missen op uw favoriete sociale netwerken posten. Zodra u Wi-Fi heeft, hoeft u alleen maar te selecteren en te uploaden en vervolgens kunt u tags en commentaar toevoegen. U kunt alles delen met uw Blogger-volgers of op Facebook, Picasa, YouTube en nog veel meer sociale netwerken zetten.

 

AllShare Play

AllShare Play maakt verbinding met elk apparaat dat AllShare Play ondersteunt. U kunt draadloos foto's streamen van uw camera naar apparaten in de buurt om ze meteen te delen met uw familie en vrienden of ze direct uploaden naar de webopslag om ze gemakkelijk te beheren. Met AllShare Play heeft u alle vrijheid om te delen!
 

Auto Backup

U kunt uw foto's en video's draadloos overzetten naar uw pc of Mac. U hoeft hiervoor alleen maar de Auto Backup-functie te selecteren. Al uw foto's en video's worden draadloos overgezet en veilig opgeslagen op uw computer. Zo kunt u met een gerust hart de foto's van uw camera verwijderen, u weet dat er kopieën op uw computer staan.
 

Software-upgrademelder

Wanneer er een firmware-update beschikbaar is voor de Samsung SMART CAMERA en er verbinding is met een Wi-Fi-netwerk, verschijnt er een meldingsvenster op het camerascherm. Sluit uw camera aan op uw pc voor de upgrade en ga meteen aan de slag met de nieuwste functies.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van EC-WB30FZBPBE1

Beeldsensor

 • Sensortype

  Ong. 7,76 mm CCD

 • Effectieve Pixels

  Ong. 16,2 megapixel

 • Totale Pixels

  Ong. 16,6 megapixel

Lens

 • Focale Lengte

  Samsung 10x Zoom Lens f = 4,3 ~ 43mm (35mm-filmequivalent: 24 ~ 240 mm)

 • F No.

  3,1 (W) ~ 6,3 (T)

 • Optical Zoom

  10x optische zoom

 • Digitale zoom

  Fotomodus: 1.0x ~ 5.0x (Optische * Digitale: 50x), Intelli-Zoom: 2.0x (Optische * intelli: 20x)

MEER SPECS TONENUitvouwen

Beeldstabilisatie

 • Stand

  Optische beeldstabilisatie

Scherm

 • Type

  TFT LCD

 • Afmeting

  75 mm (3,0") 230 000 dots

Scherpstellen

 • Type

  Autofocus TTL (Midden-AF, Multi-AF, Zoek-AF, Gezichtsdetectie-AF), Handmatige scherpstelling

 • Bereik

  Normaal : 80cm ~ Infinity (Wide), 250cm ~ Infinity (Tele) Macro : 5cm ~ 80cm (Wide), 130cm ~ 250cm (Tele) Auto Macro : 5cm ~ Infinity (Wide), 130cm ~ Infinity (Tele)

Sluitersnelheid

 • Sluitersnelheid

  Smart Auto: 1/8 ~ 1/2 000 sec., Programma: 1 ~ 1/2 000 sec., Nacht: 16 ~ 1/2 000 sec., Vuurwerk: 2 sec.

Belichting

 • Instellen

  Programma-AE

 • Metersysteem

  Multi, Spot, In het midden gemeten, Gezichtsdetectie-AE

 • Compensatie

  ±2 EV (1/3 EV-stappen)

 • ISO waarde

  Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Flitser

 • Stand

  Modus: Automatisch, Automatische en rode-ogenreductie, Invulflits, Langzame synchronisatie, Flitser uit, Rode-ogencorrectie

 • Bereik

  Groothoek: 0,2 m ~ 3,3 m (ISO Auto), Tele : 0,5 m ~ 1,6 m (ISO Auto)

 • Oplaadtijd

  Ong. 4 sec.

Witbalans

 • Stand

  Manuele WB, Daglicht, Bewolkt, Tl-licht H, Tl-licht L, Wolfraam, Aangepast, K

Stilstaande beelden

 • Stand

  Modus: Smart Auto, Programma, Scène, Photo Filter, Split Shot, Motion Photo, Close-up, Magic Frame, Live Panorama, Beauty Shot, Nacht
  * Scène: Landschap, Tekst, Zonsondergang, Zonsopgang, Strand en sneeuw
  * Smart Auto: Portret, Nachtportret, Nacht, Tegenlichtportret, Tegenlicht, Landschap, Wit, Macro, Macro Tekst, Statief, Actie, Macro Kleur, Natuurlijk groen, Blauwe lucht, Zonsondergang, Vuurwerk, Kaarslicht, Schijnwerpers, Schijnwerpers (macro), Schijnwerpers (portret)
  * Continu: Eenmalig, Continu, Video-opname, AEB
  * Fotofilter: Miniatuur / Vignet / Inkttekening / Olieverfschilderij / Cartoon / Cross Filter / Schets / Soft focus / Visoog / Oude film / Halftoondot / Klassiek / Retro / Zooming Shot
  * Zelftimer: Uit, 10 sec., 2 sec., Dubbel (10 sec., 2 sec.)

Image Play

 • Image Play

  Eén beeld, miniatuurweergave, geavanceerde diavoorstelling, filmfragment

Date Imprinting

 • Date Imprinting

  Datum en tijd, Datum, Uit (selecteerbaar door gebruiker)

Filmfragment

 • Opnemen

  * Smart Movie: Landschap, Blauwe lucht, Natuurlijk groen, Zonsondergang
  * Filmgrootte: 1280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (30 fp), 320 x 240 (30 fps), 240 web
  * 10x optische zoom (max. opnametijd: 20 min)
  * Stemopname: Sound Alive Aan / Sound Alive Uit / Dempen, CAF Aan / Uit

 • Effecten

  * Smart Filter: Miniatuur, Vignet, Haltoondot, Schets, Visoog, Klassiek, Retro, Paleteffect 1, Paleteffect 2, Paleteffect 3, Paleteffect

 • Bewerken

  Stilstaand beeld vastleggen / Tijd inkorten

Opslag

 • Ondersteunde media

  * Intern geheugen: Ong. 9,5 MB, * Extern geheugen: Micro SD (max. 2 GB gegarandeerd), Micro SDHC (max. 2 GB gegarandeerd ), Micro SDXC (max. 64 GB gegarandeerd)

 • Bestandsformaat

  * Stilstaand beeld: JPEG (DCF), EXIF 2.21, GIF
  * Filmfragment: MP4(H.264), Audio: AAC

 • Beeldgrootte

  16 M: 4 608 x 3 456 / 14 MP: 4 608 x 3 072 / 12 MW: 4 608 x 2 592 / 10 M: 3 648 x 2 736 / 5 M: 2 592 x 1 944 / 3 M: 1 984 x 1 488 / 2 MW: 1 920 x 1 080 / 1 M: 1 024 x 768

Interface

 • StekkerDigitale Uitgang

  USB2.0

 • Audio

  Microfoon: Mono
  Interne luidspreker: Mono

 • Video-uitvoer

  AV: NTSC, PAL (selecteerbaar door gebruiker)

 • Voedingsaansluiting

  5 V

Vermogen

 • Stroombron
  Type

  Herlaadbare batterij: BP70A Connectortype: micro USB (5 pinnen)

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD)
  Input & Output (achterkant)

  98 x 57,9 x 16,5 (27) mm

 • Gewicht

  131 g (zonder batterij en geheugenkaartmedia)

 • Gebruikstemperatuur

  0 ~ 40°C

 • Operationele vochtigheid

  5 ~ 85%

Software en PC OS

 • Bundle PC S/W

  I-Launcher

 • Geschikt OS

  Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8

Systeemvereisten in het algemeen

 • Voor Macintosh

  Power Mac G3 of later Mac OS 10.5 of hoger Minimum 256 MB RAM 110 MB beschikbare ruimte op harde schijf USB-poort CD-ROM-station

 • Voor Windows

  PC met processor beter dan Intel Core 2 Duo 1,66 GHz / AMD Athlon X2 Dual-Core 2,2 GHz of hoger Minimum 512 MB RAM (meer dan 1 GB aanbevolen) Windows XP SP2 / Vista / 7 / 8 250 MB beschikbare ruimte op harde schijf (meer dan 1 GB aanbevolen) USB 2.0-poort CD-ROM drive nVIDIA Geforce 7600GT of later / Ati X1600-serie of later 1 024 x 768 pixels, monitor compatibel met 16-bits kleurendisplay (1 280 x 1 024, 32-bits kleurendisplay aanbevolen) Microsoft DirectX 9.0c of later

Wireless

 • Wireless

  * Wi-Fi Connectiviteit - MobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud, E-mail, Auto Backup, AllShare Play - Software-upgrademelder, AutoShare * AllShare Play: Nearby Device, Webopslag * SNS & Cloud - Wereld: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive - China: Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Hongkong: Facebook, YouTube, Picasa, Weibo, RenRen, Poco, SkyDrive - Korea: Facebook, YouTube, Picasa, SkyDrive * Software-upgrademelder: Ondersteund in Wi-Fi-modus, en alleen voor melding * facebook, weibo, e-mail: Ondersteund om opmerking toe te voegen

Support

User Manual

6.69 MB, pdf, DUTCH

2014.12.09

Overige handleidingen (3)

Firmware (1)

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING