/

SMART CAMCORDER QF30BP

HMX-QF30BP

De SMART CAMCORDER biedt nieuwe mogelijkheden voor het vastleggen en delen van wat zich in uw leven afspeelt. Met de Live Broadcasting-functie kunnen uw familie en vrienden in realtime zien wat u filmt. En met de Home Monitoring-functie kunt u uw huis in de gaten houden als u er niet bent. Met de andere Wi-Fi-functies zoals AllShare Play, MobileLink en Social Sharing verstuurt u video's naar uw HD-tv voor een gezellig filmavondje, naar uw mobiele telefoon als onmiddellijke back-up of naar tal van sociale netwerken. Verder zijn er de Smart Auto- en de Gezichtsdetectiefunctie, waarmee u prachtige beelden maakt die het versturen waard zijn. En of u nu links- of rechtshandig bent, dankzij de Switch Grip II-functie kunt u altijd comfortabel filmen, delen of zelfs delen terwijl u filmt.

* Wijzigingen van specificaties voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recyclemore.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

SMART CAMCORDER QF30BP

Features

 • Met de SMART CAMCORDER kunt u mooie momenten en belangrijke gebeurtenissen vastleggen en deze draadloos en in realtime delen.
 • En dankzij de Switch Grip II-functie kunt u de camcorder met elke hand comfortabel vasthouden.

U kunt meer dan ooit vastleggen met de 20x optische zoom

20x optische zoom (40x digitale zoom) De lichte en compacte SMART CAMCORDER is makkelijk overal mee te nemen. Hij is voorzien van een Schneider Kreuznach-lens met 20x optische zoom (40x digitale zoom) waarmee u alle actie naar u toe haalt, zelfs vanaf heel ver. U filmt dat winnende goal vanaf de andere kant van het voetbalveld of een swingende band vanaf de achterste rij. De details zijn even scherp en helder als wanneer u er vlakbij had gestaan.

OIS Duo + maakt komaf met trillende handen

OIS Duo + Met de optische beeldstabilisatie OIS Duo + maakt u altijd scherpe en vaste video-opnames, zelfs als uw handen even trillen. De SMART CAMCORDER combineert een ingebouwde optische beeldstabilisator met digitale beeldstabilisatietechnologie om te vooromen dat het beeld wazig wordt door schokken, stoten en trillingen. De OIS Duo + compenseert ook de minste lichaamsbeweging als u rondloopt en de beweging van de digitale zoom.

Extra emotie voor uw homevideo's

Smart BGM II (met My Music) Met de Smart BGM II-functie (met My Music) worden uw video's nog professioneler. U kunt een van de vier voorgeprogrammeerde muziekstukken toevoegen aan uw video-opname. Of u kunt nummers importeren van de muziekbibliotheek op uw pc met behulp van intelli-Studio van Samsung. En als er wordt gepraat tijdens een bepaalde scène, dan wordt dit niet overstemd door de toegevoegde muziek. Smart BGM II zet de muziek automatisch zachter, zodat u elk woord kunt verstaan.

Kunstzinnige opnames van het verstrijken van de tijd

Art Time-Lapse Recording U kunt een paar uur lang opnames maken van een gebeurtenis − bijvoorbeeld van een vlinder die ontpopt − en er een verkorte versie van maken. De Art Time-Lapse Recording-functie maakt foto's met tussenpozen en zet ze daarna achter elkaar in een HD-bestand. De verschillende modes, waaronder Nachtbeelden, Inzoomen, Panning en Achterstevoren afspelen, bieden u tal van artistieke mogelijkheden.
[QF30] Live Broadcasting

[QF30] Live Broadcasting

Live Broadcasting Kunt u niet wachten om een mooi moment te delen? Dat hoeft ook niet. Met de Live Broadcasting-functie kunt u via USTREAM uw opnames laten zien nog terwijl u ze maakt. Uw familie en vrienden zien in realtime op hun laptop, tablet of smartphone wat u ziet, zonder te hoeven wachten tot u uw video heeft geüpload. Of u nu aan het wandelen, bezichtigen of bij een concert bent, u kunt al uw leuke activiteiten delen terwijl u ze filmt.
*Live Broadcasting-video's worden niet opgeslagen op de camcorder. Alle Live Broadcasting-video's blijven maximaal 2 uur op de Ustream-server.
Weten wat zich thuis afspeelt

Weten wat zich thuis afspeelt

Home Monitoring Ook als u de SMART CAMCORDER thuislaat, kan hij van nut zijn. U kunt de SMART CAMCORDER namelijk gebruiken als bewakingssysteem dat draadloos naar uw smartphone streamt. U kunt uw baby in de gaten houden terwijl u werkt, uw huis bewaken terwijl u winkelt of gewoon kijken of de hond zich gedraagt als u hem alleen laat. Zo weet u altijd wat zich thuis afspeelt en bent u gerustgesteld.
Draadloos versturen, delen en laten meegenieten

Draadloos versturen, delen en laten meegenieten

Wi-Fi-connectiviteit (Auto Backup, MobileLink, AllShare Play, Social Sharing) De SMART CAMCORDER is voorzien van tal van draadloze functies. Met de Auto Backup-functie kunt u uw foto's en video's draadloos overzetten naar uw pc. En met de MobileLink-functie kunt u een afbeelding − of een heel album − direct naar een Android-smartphone versturen, zonder dat u kabels nodig heeft. Met behulp van AllShare Play en een Wi-Fi-verbinding kunt u uw video's naar uw HD-tv streamen. En aangezien u niet al uw bekenden bij u thuis kunt ontvangen, kunt u gebruik maken van de Social Sharing- en e-mail-functie om uw allermooiste foto's en video's te delen met uw familie en vrienden en op uw favoriete sociale netwerken.
0º, 90º, 180º — Meer mogelijkheden met de veelzijdige Switch Grip II

0º, 90º, 180º — Meer mogelijkheden met de veelzijdige Switch Grip II

Switch Grip II (verticaal filmen) Over één ding kunnen links- en rechtshandigen het eens zijn: de gestroomlijnde en compacte SMART CAMCORDER met de Switch Grip II-functie is voor beiden geschikt. Het maakt niet uit in welke hand de camcorder wordt gehouden, het lcd-display wordt aangepast zodat het beeld altijd rechtop staat. Of vindt u het handig om ook eens te filmen met de camcorder verticaal? Dan hebben we goed nieuws voor u: het lcd-display kan 90º worden gekanteld en het beeld blijft toch rechtop staan. Voortaan kunt u ook vanuit de meest onmogelijke posities gemakkelijk video-opnames maken.

2,7" touch-lcd

U ziet alles met nieuwe ogen in het 2,7 inch WQVGA touch-lcd-display. Het grote display geeft scherpe, heldere beelden weer, vol natuurlijke kleuren en diepe, dynamische details. En dankzij het formaat van het touchscreen-display vindt u moeiteloos alle functies of content terug.

BSI CMOS-sensor

U hoeft geen mooie foto te missen vanwege het slechte licht. De CMOS-sensor heeft voor een goede beeldbelichting minder licht nodig dan conventionele CCD-sensoren. U maakt heldere en smear-vrije opnames van een levendig plein 's avonds of van een rustige boomgaard bij schemerlicht.

AllShare Play

AllShare Play maakt verbinding met elk apparaat dat AllShare Play ondersteunt. U kunt draadloos foto's streamen van uw camera naar apparaten in de buurt om ze meteen te delen met uw familie en vrienden of ze direct uploaden naar de webopslag om ze gemakkelijk te beheren. Met AllShare Play heeft u alle vrijheid om te delen!
MobileLink

MobileLink

Met Samsung MobileLink kunt u een afbeelding of album selecteren en direct versturen naar een Android-smartphone, iPhone of tablet. U hoeft de afbeelding zelfs niet als tekstbericht of e-mail te versturen. Met MobileLink kunt u het album op uw telefoon bewerken; de wijzigingen worden ook op uw camera opgeslagen.

Auto Backup

U kunt uw foto's en video's draadloos overzetten naar uw pc of Mac. U hoeft hiervoor alleen maar de Auto Backup-functie te selecteren. Al uw foto's en video's worden draadloos overgezet en veilig opgeslagen op uw computer. Zo kunt u met een gerust hart de foto's van uw camera verwijderen; u heeft immers kopieën op uw computer staan.

Social Sharing

U kunt meteen die foto's en video's die niemand mag missen op uw favoriete sociale netwerken posten. Zodra u Wi-Fi heeft, hoeft u alleen maar te selecteren en te uploaden en vervolgens kunt u tags en commentaar toevoegen. U kunt alles delen met uw Blogger-volgers of op Facebook, Picasa, YouTube en nog veel meer sociale netwerken zetten.
HDMI

HDMI

Alles wat u nodig heeft om uw camera / camcorder rechtstreeks op uw tv, computer of dvd-speler aan te sluiten, is één HDMI-kabel. Met Camera / Camcorder is het al even gemakkelijk om video's van professionele kwaliteit te maken, als om ze te delen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van HMX-QF30BP/EDC

Signaaltype

 • Signaaltype
  PAL

Storage Media

 • Storage Media
  SD

MEER SPECS TONENUitvouwen

Beeldsensor

 • Sensortype
  BSI CMOS
 • Sensorafmeting
  1/4"
 • Aantal pixels
  5,1 megapixel (effectieve pixels: 1,75 megapixel)

Lens

 • F No.
  1,8 tot 3,9
 • Optical Zoom
  20x
 • Digitale zoom
  40x
 • Type
  Samsung-lens
 • Focale Lengte
  2,6 - 52 mm (35 mm-conversie 38,4 - 768 mm)
 • Filterdiameter
  13,6 mm

Scherm

 • Hoofdscherm
  Toesteltype
  Touch-lcd
  Afmeting
  2,7"
  Aantal pixels
  230 000 pixel
 • Viewfinder
  Toesteltype
  Nee
  Afmeting
  Nee
  Aantal pixels
  Nee

Flitser

 • Flitser
  Nee

Schoen

 • Schoen
  Nee

Video-opnamefunctie

 • Videospec.
  Opnameformaat
  H.264
  Opnamekwaliteit
  Superfijn
  Opnameresolutie
  NTSC: Full HD (1 920 x 1 080 60i) / HD (1 280 x 720 60p) / Webuploadresolutie
  (1 280 x 720 / 60p + 432 x 240 / 30p)
 • Sluitersnelheid
  Automatisch
  Ja
 • Image Stabilizer
  Optical Image Stabilization (OIS DUO+)
 • Scherpstelling
  Automatische scherpstelling
  Ja
  Handmatige scherpstelling
  Ja
 • Video Still Capture
  Ja
 • Tegenlichtcompensatie
  Ja
 • Gevoeligheid bij weinig licht
  Automatisch - 5 lux (1/30 sec.), C.NITE - 3 lux (1/15 sec.)
 • Witbalans
  Automatisch
  Ja
  Handmatig
  Automatisch / Daglicht / Bewolkt / Tl-licht / Gloeilamplicht / Aangepast

Audio-opnamefunctie

 • Audioformaat
  AAC
 • Aantal kanalen
  2 kanalen
 • Luidspreker
  Ja
 • Volume aanpassen
  Ja
 • Ingebouwde microfoon
  Ja
 • Audio-effect
  Echo
  Nee
  Muziek
  Nee
  Spraak
  Nee
  Breed
  Nee
 • Audio Dub
  Nee
 • External Microphone
  Nee
 • PC CODEC
  PC Decorder
  Nee
  PC Encorder
  Nee
 • Overige
  Internationale AV-uitgang
  Ja

Bediening

 • Afspelen/Stilstaande beelden
  Ja / Ja
 • Stop
  Ja
 • FF/FPS
  Ja
 • REW/RPS
  Ja / Ja
 • Slow Motion
  Ja
 • Frame Advance
  Ja
 • Diavoorstelling
  Ja
 • Beschermen
  Alles/Selecteren
  Ja / Ja
 • Verwijderen
  Alles/Selecteren
  Ja

Functie stilstaande beelden

 • Stilstaande beelden
  Formaat
  JPEG
  Resolutie
  5,3 MP (3 072 x 1 728) / 4:3, 2 MP (1 920 x 1 080) / 4:3
  Kwaliteit
  Superfijn
  Opneembare media
  SD

Interface

 • PC
  USB
  2.0
 • Video
  Composiet
  Ja
  HDMI
  Ja
 • Geheugenkaart
  Kaartsleuf
  SD / SDHC / SDXC

USB Application

 • Rechtstreeks afdruksysteem
  DPOF
  Ja
 • USB Charging
  Ja

Overige

 • Indicator
  Aan/Uit LED
  Ja
  Tellampje
  Nee
  Recharging Indicator
  Nee
  Function Key LED
  Nee
  AF-Assist Lamp
  Nee
  Disk toegangslamp
  Nee
 • Schroef voor statief
  Ja
 • Lensbedekking
  Glasplaatje
 • Charging in Working
  Ja
 • Kleurvariatie
  Zwart

Software en PC OS

 • Geschikt OS
  Windows 7 / Vista / XP SP2
 • Bundle PC S/W
  Intelli-Studio, PC Auto Backup

Accessoires

 • Vermogen
  Wisselstroomadapter/lader
  Ja
  Netsnoer
  USB-kabel
  Accu
  Ja
 • Riem
  Hand Grip
  Ja
 • Kabel
  Type
  A / V-kabel
 • Overige
  Instructieboekje
  Cd
  Zakgidsje
  Ja

Vermogen

 • Voedingtype
  Nee
 • Stroomverbruik
  LCD off, VF on
  2,5 W
  LCD on, VF off
  Nee
  Standby
  Nee
 • Accu
  Celmateriaal
  Lithium-ion
  Modelnr.
  BP125A
  Bedrijfstijd (Voor dit model)
  104 min.

Fysieke specificaties

 • Input & Output (achterkant)
  42,8 x 52,45 x 119 mm
 • Gewicht
  178,4 g

Wireless

 • Wireless
  Nee

Support

User Manual

11.55 MB, pdf, GERMAN

2013.02.26

Overige handleidingen (3)

Firmware (1)

 • Upgrade File

  All OS, 127.91 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  2014.07.14 tooltipbox

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  1. Title
  HMX-QF30 Firmware 2014-7-8
  2. Applicable Model
  HMX-QF30 / HMX-QF33 / HMX-QF300 / HMX-QF310 / HMX-QF320
  3. Carrier or Corporate Customer
  open market
  4. Description

  [How to update FW]
  1) Extract the attached file.
  2) Paste the firmware file(qf30_firmware.bin) into the formatted memory card.
  3) Before inserting the memory card into camcorder, connect the AC adaptor to the camcorder.
  4) Insert the memory card with the firmware file on it into the camcorder.
  5) Power on the camcorder by simply opening the LCD display.
  When you turn on the camcorder, it must appear the box saying ''Update firmware now?''. Select the ''Yes'' to update the firmware.
  6) The updating firmware progress bar will appear. It takes about few minutes to complete.
  Do not detach the AC adapter during the update.
  7) Once the update is done, the camcorder will automatically turn itself off.

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Vergelijkbare Modellen
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING