/

HMX-QF30BP

HMX-QF30BP

HMX-QF30BP De SMART CAMCORDER biedt nieuwe mogelijkheden voor het vastleggen en delen van wat zich in uw leven afspeelt. Met de Live Broadcasting-functie kunnen uw familie en vrienden in realtime zien wat u filmt. En met de Home Monitoring-functie kunt u uw huis in de gaten houden als u er niet bent. Met de andere Wi-Fi-functies zoals AllShare Play, MobileLink en Social Sharing verstuurt u video's naar uw HD-tv voor een gezellig filmavondje, naar uw mobiele telefoon als onmiddellijke back-up of naar tal van sociale netwerken. Verder zijn er de Smart Auto- en de Gezichtsdetectiefunctie, waarmee u prachtige beelden maakt die het versturen waard zijn. En of u nu links- of rechtshandig bent, dankzij de Switch Grip II-functie kunt u altijd comfortabel filmen, delen of zelfs delen terwijl u filmt.

* Wijzigingen van specificaties voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.
 • 20x Optische Zoom
 • OIS Duo
 • Live Broadcasting

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

HMX-QF30BP

Adviesprijs €249,-

In één oogopslag

 • Met de SMART CAMCORDER kunt u mooie momenten en belangrijke gebeurtenissen vastleggen en deze draadloos en in realtime delen.
 • En dankzij de Switch Grip II-functie kunt u de camcorder met elke hand comfortabel vasthouden.

U kunt meer dan ooit vastleggen met de 20x optische zoom

20x optische zoom (40x digitale zoom) De lichte en compacte SMART CAMCORDER is makkelijk overal mee te nemen. Hij is voorzien van een Schneider Kreuznach-lens met 20x optische zoom (40x digitale zoom) waarmee u alle actie naar u toe haalt, zelfs vanaf heel ver. U filmt dat winnende goal vanaf de andere kant van het voetbalveld of een swingende band vanaf de achterste rij. De details zijn even scherp en helder als wanneer u er vlakbij had gestaan.

OIS Duo + maakt komaf met trillende handen

OIS Duo + Met de optische beeldstabilisatie OIS Duo + maakt u altijd scherpe en vaste video-opnames, zelfs als uw handen even trillen. De SMART CAMCORDER combineert een ingebouwde optische beeldstabilisator met digitale beeldstabilisatietechnologie om te vooromen dat het beeld wazig wordt door schokken, stoten en trillingen. De OIS Duo + compenseert ook de minste lichaamsbeweging als u rondloopt en de beweging van de digitale zoom.

Extra emotie voor uw homevideo's

Smart BGM II (met My Music) Met de Smart BGM II-functie (met My Music) worden uw video's nog professioneler. U kunt een van de vier voorgeprogrammeerde muziekstukken toevoegen aan uw video-opname. Of u kunt nummers importeren van de muziekbibliotheek op uw pc met behulp van intelli-Studio van Samsung. En als er wordt gepraat tijdens een bepaalde scène, dan wordt dit niet overstemd door de toegevoegde muziek. Smart BGM II zet de muziek automatisch zachter, zodat u elk woord kunt verstaan.

Kunstzinnige opnames van het verstrijken van de tijd

Art Time-Lapse Recording U kunt een paar uur lang opnames maken van een gebeurtenis − bijvoorbeeld van een vlinder die ontpopt − en er een verkorte versie van maken. De Art Time-Lapse Recording-functie maakt foto's met tussenpozen en zet ze daarna achter elkaar in een HD-bestand. De verschillende modes, waaronder Nachtbeelden, Inzoomen, Panning en Achterstevoren afspelen, bieden u tal van artistieke mogelijkheden.
[QF30] Live Broadcasting

[QF30] Live Broadcasting

Live Broadcasting Kunt u niet wachten om een mooi moment te delen? Dat hoeft ook niet. Met de Live Broadcasting-functie kunt u via USTREAM uw opnames laten zien nog terwijl u ze maakt. Uw familie en vrienden zien in realtime op hun laptop, tablet of smartphone wat u ziet, zonder te hoeven wachten tot u uw video heeft geüpload. Of u nu aan het wandelen, bezichtigen of bij een concert bent, u kunt al uw leuke activiteiten delen terwijl u ze filmt.
*Live Broadcasting-video's worden niet opgeslagen op de camcorder. Alle Live Broadcasting-video's blijven maximaal 2 uur op de Ustream-server.
Weten wat zich thuis afspeelt

Weten wat zich thuis afspeelt

Home Monitoring Ook als u de SMART CAMCORDER thuislaat, kan hij van nut zijn. U kunt de SMART CAMCORDER namelijk gebruiken als bewakingssysteem dat draadloos naar uw smartphone streamt. U kunt uw baby in de gaten houden terwijl u werkt, uw huis bewaken terwijl u winkelt of gewoon kijken of de hond zich gedraagt als u hem alleen laat. Zo weet u altijd wat zich thuis afspeelt en bent u gerustgesteld.
Draadloos versturen, delen en laten meegenieten

Draadloos versturen, delen en laten meegenieten

Wi-Fi-connectiviteit (Auto Backup, MobileLink, AllShare Play, Social Sharing) De SMART CAMCORDER is voorzien van tal van draadloze functies. Met de Auto Backup-functie kunt u uw foto's en video's draadloos overzetten naar uw pc. En met de MobileLink-functie kunt u een afbeelding − of een heel album − direct naar een Android-smartphone versturen, zonder dat u kabels nodig heeft. Met behulp van AllShare Play en een Wi-Fi-verbinding kunt u uw video's naar uw HD-tv streamen. En aangezien u niet al uw bekenden bij u thuis kunt ontvangen, kunt u gebruik maken van de Social Sharing- en e-mail-functie om uw allermooiste foto's en video's te delen met uw familie en vrienden en op uw favoriete sociale netwerken.
0º, 90º, 180º — Meer mogelijkheden met de veelzijdige Switch Grip II

0º, 90º, 180º — Meer mogelijkheden met de veelzijdige Switch Grip II

Switch Grip II (verticaal filmen) Over één ding kunnen links- en rechtshandigen het eens zijn: de gestroomlijnde en compacte SMART CAMCORDER met de Switch Grip II-functie is voor beiden geschikt. Het maakt niet uit in welke hand de camcorder wordt gehouden, het lcd-display wordt aangepast zodat het beeld altijd rechtop staat. Of vindt u het handig om ook eens te filmen met de camcorder verticaal? Dan hebben we goed nieuws voor u: het lcd-display kan 90º worden gekanteld en het beeld blijft toch rechtop staan. Voortaan kunt u ook vanuit de meest onmogelijke posities gemakkelijk video-opnames maken.

2,7" touch-lcd

U ziet alles met nieuwe ogen in het 2,7 inch WQVGA touch-lcd-display. Het grote display geeft scherpe, heldere beelden weer, vol natuurlijke kleuren en diepe, dynamische details. En dankzij het formaat van het touchscreen-display vindt u moeiteloos alle functies of content terug.

BSI CMOS-sensor

U hoeft geen mooie foto te missen vanwege het slechte licht. De CMOS-sensor heeft voor een goede beeldbelichting minder licht nodig dan conventionele CCD-sensoren. U maakt heldere en smear-vrije opnames van een levendig plein 's avonds of van een rustige boomgaard bij schemerlicht.

AllShare Play

AllShare Play maakt verbinding met elk apparaat dat AllShare Play ondersteunt. U kunt draadloos foto's streamen van uw camera naar apparaten in de buurt om ze meteen te delen met uw familie en vrienden of ze direct uploaden naar de webopslag om ze gemakkelijk te beheren. Met AllShare Play heeft u alle vrijheid om te delen!
MobileLink

MobileLink

Met Samsung MobileLink kunt u een afbeelding of album selecteren en direct versturen naar een Android-smartphone, iPhone of tablet. U hoeft de afbeelding zelfs niet als tekstbericht of e-mail te versturen. Met MobileLink kunt u het album op uw telefoon bewerken; de wijzigingen worden ook op uw camera opgeslagen.

Auto Backup

U kunt uw foto's en video's draadloos overzetten naar uw pc of Mac. U hoeft hiervoor alleen maar de Auto Backup-functie te selecteren. Al uw foto's en video's worden draadloos overgezet en veilig opgeslagen op uw computer. Zo kunt u met een gerust hart de foto's van uw camera verwijderen; u heeft immers kopieën op uw computer staan.

Social Sharing

U kunt meteen die foto's en video's die niemand mag missen op uw favoriete sociale netwerken posten. Zodra u Wi-Fi heeft, hoeft u alleen maar te selecteren en te uploaden en vervolgens kunt u tags en commentaar toevoegen. U kunt alles delen met uw Blogger-volgers of op Facebook, Picasa, YouTube en nog veel meer sociale netwerken zetten.
HDMI

HDMI

Alles wat u nodig heeft om uw camera / camcorder rechtstreeks op uw tv, computer of dvd-speler aan te sluiten, is één HDMI-kabel. Met Camera / Camcorder is het al even gemakkelijk om video's van professionele kwaliteit te maken, als om ze te delen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van HMX-QF30BP/EDC

Signaaltype

 • Signaaltype

  PAL

Storage Media

 • Storage Media

  SD

MEER SPECS TONENUitvouwen

Beeldsensor

 • Sensortype

  BSI CMOS

 • Sensorafmeting

  1/4"

 • Aantal pixels

  5,1 megapixel (effectieve pixels: 1,75 megapixel)

Lens

 • F No.

  1,8 tot 3,9

 • Optical Zoom

  20x

 • Digitale zoom

  40x

 • Type

  Samsung-lens

 • Focale Lengte

  2,6 - 52 mm (35 mm-conversie 38,4 - 768 mm)

 • Filterdiameter

  13,6 mm

Scherm

 • Hoofdscherm
  Toesteltype

  Touch-lcd

  Afmeting

  2,7"

  Aantal pixels

  230 000 pixel

 • Viewfinder
  Toesteltype

  Nee

  Afmeting

  Nee

  Aantal pixels

  Nee

Flitser

 • Flitser

  Nee

Schoen

 • Schoen

  Nee

Video-opnamefunctie

 • Videospec.
  Opnameformaat

  H.264

  Opnamekwaliteit

  Superfijn

  Opnameresolutie

  NTSC: Full HD (1 920 x 1 080 60i) / HD (1 280 x 720 60p) / Webuploadresolutie
  (1 280 x 720 / 60p + 432 x 240 / 30p)

 • Sluitersnelheid
  Automatisch

  Ja

 • Image Stabilizer

  Optical Image Stabilization (OIS DUO+)

 • Scherpstelling
  Automatische scherpstelling

  Ja

  Handmatige scherpstelling

  Ja

 • Video Still Capture

  Ja

 • Tegenlichtcompensatie

  Ja

 • Gevoeligheid bij weinig licht

  Automatisch - 5 lux (1/30 sec.), C.NITE - 3 lux (1/15 sec.)

 • Witbalans
  Automatisch

  Ja

  Handmatig

  Automatisch / Daglicht / Bewolkt / Tl-licht / Gloeilamplicht / Aangepast

Audio-opnamefunctie

 • Audioformaat

  AAC

 • Aantal kanalen

  2 kanalen

 • Luidspreker

  Ja

 • Volume aanpassen

  Ja

 • Ingebouwde microfoon

  Ja

 • Audio-effect
  Echo

  Nee

  Muziek

  Nee

  Spraak

  Nee

  Breed

  Nee

 • Audio Dub

  Nee

 • External Microphone

  Nee

 • PC CODEC
  PC Decorder

  Nee

  PC Encorder

  Nee

 • Overige
  Internationale AV-uitgang

  Ja

Bediening

 • Afspelen/Stilstaande beelden

  Ja / Ja

 • Stop

  Ja

 • FF/FPS

  Ja

 • REW/RPS

  Ja / Ja

 • Slow Motion

  Ja

 • Frame Advance

  Ja

 • Diavoorstelling

  Ja

 • Beschermen
  Alles/Selecteren

  Ja / Ja

 • Verwijderen
  Alles/Selecteren

  Ja

Functie stilstaande beelden

 • Stilstaande beelden
  Formaat

  JPEG

  Resolutie

  5,3 MP (3 072 x 1 728) / 4:3, 2 MP (1 920 x 1 080) / 4:3

  Kwaliteit

  Superfijn

  Opneembare media

  SD

Interface

 • PC
  USB

  2.0

 • Video
  Composiet

  Ja

  HDMI

  Ja

 • Geheugenkaart
  Kaartsleuf

  SD / SDHC / SDXC

USB Application

 • Rechtstreeks afdruksysteem
  DPOF

  Ja

 • USB Charging

  Ja

Overige

 • Indicator
  Aan/Uit LED

  Ja

  Tellampje

  Nee

  Recharging Indicator

  Nee

  Function Key LED

  Nee

  AF-Assist Lamp

  Nee

  Disk toegangslamp

  Nee

 • Schroef voor statief

  Ja

 • Lensbedekking

  Glasplaatje

 • Charging in Working

  Ja

 • Kleurvariatie

  Zwart

Software en PC OS

 • Geschikt OS

  Windows 7 / Vista / XP SP2

 • Bundle PC S/W

  Intelli-Studio, PC Auto Backup

Accessoires

 • Vermogen
  Wisselstroomadapter/lader

  Ja

  Netsnoer

  USB-kabel

  Accu

  Ja

 • Riem
  Hand Grip

  Ja

 • Kabel
  Type

  A / V-kabel

 • Overige
  Instructieboekje

  Cd

  Zakgidsje

  Ja

Vermogen

 • Voedingtype

  Nee

 • Stroomverbruik
  LCD off, VF on

  2,5 W

  LCD on, VF off

  Nee

  Standby

  Nee

 • Accu
  Celmateriaal

  Lithium-ion

  Modelnr.

  BP125A

  Bedrijfstijd (Voor dit model)

  104 min.

Fysieke specificaties

 • Input & Output (achterkant)

  42,8 x 52,45 x 119 mm

 • Gewicht

  178,4 g

Wireless

 • Wireless

  Nee

Support

User Manual

11.23 MB, pdf, DUTCH

2013.02.26

Overige handleidingen (3)

Firmware (1)

 • Upgrade File

  All OS, 127.91 MB, zip, MULTI LANGUAGE

  Versie : 14070801

  2014.07.14 

  Pop-upvenster met knopinfo afsluiten
  1. Title
  HMX-QF30 Firmware 2014-7-8
  2. Applicable Model
  HMX-QF30 / HMX-QF33 / HMX-QF300 / HMX-QF310 / HMX-QF320
  3. Carrier or Corporate Customer
  open market
  4. Description

  [How to update FW]
  1) Extract the attached file.
  2) Paste the firmware file(qf30_firmware.bin) into the formatted memory card.
  3) Before inserting the memory card into camcorder, connect the AC adaptor to the camcorder.
  4) Insert the memory card with the firmware file on it into the camcorder.
  5) Power on the camcorder by simply opening the LCD display.
  When you turn on the camcorder, it must appear the box saying ''Update firmware now?''. Select the ''Yes'' to update the firmware.
  6) The updating firmware progress bar will appear. It takes about few minutes to complete.
  Do not detach the AC adapter during the update.
  7) Once the update is done, the camcorder will automatically turn itself off.

Sommige bestanden zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar vanaf telefoons en tablets. Ga naar deze pagina vanaf uw desktopcomputer om alle bestanden te kunnen downloaden.Om pdf-bestanden te kunnen lezen, moet Adobe Acrobat Reader op uw computer geïnstalleerd zijn. U kunt het downloaden via de Adobe-website.Adobe Acrobat Reader downloadenstartenOm DjVu-bestanden te kunnen lezen, moet DjVu Viewer op uw computer geïnstalleerd zijn. Klik op deze banner om de viewer te installeren. Djvu Viewer downloadenDjvu Viewer downloadenstarten

Heeft u een vraag of heeft u productondersteuning nodig? Ga naar ons supportgedeeltestarten

Vergelijkbare Modellen
 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING