/

A4 Kleuren Multifunction 4195FN

CLX-4195FN

A4 Kleuren Multifunction 4195FN   0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

Bediening
Pop-upvenster afsluiten

In één oogopslag

 • Multifunctionele kleurenlaserprinter voor A4-afdrukken van Samsung.
 • Levensechte kleuren met de snelheid van het licht.

Productconfiguratie

Productconfiguratie
Multifunctioneel: 4 in 1

Multifunctioneel: 4 in 1

Met zijn veelzijdigheid van 4 functies in één maakt de Samsung-printer CLX-4195FN uw werkstroom eenvoudiger en zorgt hij ervoor dat de afdruktaken in uw kantoor zo efficiënt mogelijk verlopen. Omdat hij kan afdrukken, kopiëren, scannen en faxen is de CLX-4195FN flexibel en kunt u werken met minder belemmeringen. Een groot aanbod aan vernieuwende functies zoals Kopie identiteitskaart, Meerdere kopies op één blad, Scannen naar e-mail en de handige functie Faxen via pc zorgen ervoor dat uw personeel over de nodige functies beschikt om te slagen in deze moderne bedrijfswereld.
Geniet van kwaliteitsafdrukken

Geniet van kwaliteitsafdrukken

De ReCP (Rendering Engine for Clean Page)-technologie van Samsung verbetert de algemene kwaliteit en levendigheid van uw zwart-witafdrukken en zorgt dat elke afdruk er perfect uitziet. De focus van zowel afbeeldingen als tekst wordt automatisch scherper gemaakt, terwijl gevulde objecten worden overlapt, om witte ruimtes weg te werken.
Gepolymeriseerde toner

Gepolymeriseerde toner

Onze nieuw ontwikkelde gepolymeriseerde toner produceert kleinere en uniformere partikels dan conventionele toner. Uw afdrukken bevatten duidelijker lijnen en levendiger details. Bovendien krult het papier minder vaak. Daarnaast is het wasgehalte hoger, wat de glans van de afbeelding ten goede komt en waardoor uw document duurzamer is, omdat de afbeelding minder snel vervaagt.
Een hoger niveau aan printerprestaties

Een hoger niveau aan printerprestaties

De productiviteit van uw onderneming versnellen begint met uw printer. Met een output van 18 / 18 pagina's per minuut en een tijd tot eerste afdruk van amper 16 seconden laat de CLX-4195FN u niet in de steek. * Meer kracht, een betere productiviteit Met de kracht van twee kernen kan het apparaat uw werkbestanden simultaan en dus veel sneller verwerken. Dankzij het geheugen van 256 MB worden zelfs de grootste documenten sneller gespoold en hoeft u niet lang op uw afdrukken te wachten. Wat dat voor u betekent, is eenvoudig: de CLX-4195FN is perfect als u veel moet afdrukken met een korte deadline.
Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u

Een eenvoudiger gebruikerservaring voor u

Uw tijd is te kostbaar om uren bij de printer te staan wachten. Van bediening tot softwaretools ter ondersteuning, u hebt de volledige controle met dit gebruikersvriendelijke multifunctionele apparaat. * Eenvoudig bedieningspaneel Het draait allemaal om een kleurenscherm van 4 inch. Het is duidelijk, eenvoudig af te lezen en het is nog nooit eerder zo gemakkelijk geweest om uw afdruktaken op te volgen en elke unieke functie te activeren.
USB Direct

USB Direct

Als u de opdrachten die u wilt afdrukken, op een geheugenstick hebt opgeslagen, dan kunt u die rechtstreeks verzenden via onze speciale USB-docket, die zich vlak onder het bedieningspaneel bevindt.
Eenvoudige softwareondersteuning

Eenvoudige softwareondersteuning

De printer bevat ook softwareondersteuning om u te helpen om de ultieme kwaliteitsafdrukken af te leveren met minder moeite dan ooit tevoren. * Easy Eco Driver Easy Eco Driver helpt u om digitale documenten in meerdere indelingen te compileren en maakt het gemakkelijk om ze met anderen te delen, zelfs via sociale netwerken.
Eenvoudig kleurenbeheer

Eenvoudig kleurenbeheer

Met de Samsung Easy Colour Manager kunt u de kleurbalans, verzadiging, helderheid of het contrast van elke afbeelding vóór het afdrukken aanpassen. Dat is ideaal om de precieze kleuren van uw bedrijfslogo elke keer opnieuw perfect af te drukken.
Bediening op afstand

Bediening op afstand

Voor een maximale bediening kunt u met Easy Printer Manager al uw apparaten vanuit één plaats beheren. Controleer de status van het apparaat en de toner, wijzig apparaatinstellingen en stel alarmen in.
Eenvoudig documenten maken

Eenvoudig documenten maken

Samsung Easy Document Creator is een toepassing die gebruikers helpt om documenten in meerdere indelingen (ook .epub) te scannen, te compileren en op te slaan. Die documenten kunnen worden gedeeld via sociaalnetwerksites of via fax. Dat is ideaal als u een verslag van een belangrijke vergadering wilt delen.
Uw betrouwbare zakenpartner

Uw betrouwbare zakenpartner

Dankzij de recentste technologie en kwaliteitsonderdelen is de CLX-4195FN uiterst betrouwbaar, zelfs tijdens de moeilijkste afdruktaken. * Rol tegen papierstoringen We hebben een betrouwbare schuifrol tegen papierstoringen ontwikkeld om het risico op verkeerd ingevoerd papier en vastgelopen papier te beperken. Meer nog, hiermee kunt u zwaarder papier, zelfs kaarten, tot 220 g/m², verwerken vanuit de standaardcassettelade. * Betrouwbaar, ook onder druk U weet hoe belangrijk het is dat uw printer zijn beloftes nakomt, vooral tijdens opdrachten onder hoge druk. Daarom betekent de bedrijfscyclus van 50 000 pagina's dat hij tijdelijke piekperiodes in uw afdruktaken makkelijk aankan.
Kostenefficiënt afdrukken voor elke opdracht

Kostenefficiënt afdrukken voor elke opdracht

Houd uw afdrukkosten onder controle tijdens de gehele werkingstijd van de printer. Met de lage kosten per pagina houdt u uw lopende kosten laag gedurende uw hele carrière * Hoog rendement, lage kosten Om dat de cartridges een hoger rendement hebben, hoeft u ze niet zo vaak te vervangen, waardoor u tijd spaart. Bovendien betekenen de lagere tonerkosten dat elke pagina ook minder kost. U zult merken dat de totale eigendomskosten verrassend lager zijn. * Minder kracht, minder betalen U kan nog meer besparen door minder stroom te verbruiken. Met onze innovatieve gepolymeriseerde toner moet de fuseertemperatuur minder hoog zijn en verbruikt u dus minder energie. En ook de dubbele CPU heeft minder energie nodig. Met zijn typische energieverbruik van amper 1,48 kWh (zoals gemeten door Energy Star) is de CLX-4195FN zelfs een van de topmodellen in zijn klasse. * Milieuvriendelijk afdrukken Met één druk op de ECO-knop kunt u alle slimme milieuvriendelijke functies gebruiken die individueel kunnen worden ingesteld via het printerstuurprogramma. Druk meerdere pagina's af op één vel, sla blanco pagina's over of druk af in grijstinten in plaats van in kleur. Dat zij allemaal mogelijkheden om onmiddellijk papier, toner, energie en geld te besparen.
Klaar voor netwerk

Klaar voor netwerk

De laserprinter Samsung CLP-4195FN wordt geleverd met een handig ingebouwd netwerk voor een betere connectiviteit. Zo kan elke pc op uw netwerk gebruikmaken van de printer en hoeft u geen andere printers te kopen.

Eenvoudige vervanging van toner

De dagen van de lastige, vieze en tijdrovende vervangingen van tonercartridges zijn eindelijk voorbij. Het wordt allemaal veel makkelijker met een lade waarin u de toner duwt. Meer nog, dankzij de cartridges met hoger rendement moet u minder vaak toner vervangen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CLX-4195FN/XEN

Kenmerken

 • Functies
  Standaard

  Afdrukken, kopiëren, scannen, faxen

  Optioneel

  One-touch Eco Mode, Direct USB

 • Processor

  Dubbele CPU (Primair: 533 MHz / Secundair: 150 MHz)

 • Bedieningspaneel

  LCD-scherm met 4 regels

 • Geheugen
  Standaard

  256 MB

  Maximum

  512 MB

 • Interface
  Standaard

  Hi-Speed USB 2.0 / 10 / 100 / 1 000 Base Tx

 • Stroomverbruik

  380 W (afdrukken) / 50 W (Ready) / 1 W (energiebesparing) / 1,48 kWH (TEC)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Minder dan 50 dBA (printen) / minder dan 52 dBA (kopiëren) / minder dan 32 dBA (ready)

 • Afmetingen (BxHxD)

  420 x 426 x 448 mm

 • Gewicht

  21,44 kg

 • Maximale taakcyclus, maandelijks

  Max. 40 000 beelden

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 18 ppm bij A4-formaat (19 ppm bij Letter-formaat)

  Snelheid (Kleur)

  Tot 18 ppm bij A4-formaat (19 ppm bij Letter-formaat)

 • Tijd tot eerste print
  Eerste pagina na (Mono)

  Minder dan 16 seconde (uit actiefstand)

  Eerste pagina na (Kleur)

  Minder dan 16 seconde (uit actiefstand)

 • Resolutie

  Tot 9 600 x 600 dpi effectieve output (600 x 600 x 4 bit)

 • Emulatie

  SPL (Samsung Printer Language), PCL5Ce, PCL6C, PS3, PDF V1.7

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Handmatig

 • Besturingssysteem

  Window XP (32 / 64 bit) / 2003 Server (32 / 64 bit) / Vista (32 / 64 bit) / 2008 Server (32 / 64 bit) / 7 (32 / 64 bit) / 2008 Server R2Mac OS X 10.4 - 10.7 / Compatibel met allerlei versies van Linux, Unix OS

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Max. 9 cpm in A4

  Snelheid (Kleur)

  Max. 9 cpm in A4

 • Eerste kopie na
  Eerste kopie na (Mono)

  Minder dan 16 seconden (glasplaat)

  Eerste kopie na (Kleur)

  Minder dan 16 seconden (glasplaat)

 • Vergroten / Verkleinen

  25 - 400% (ADF, glasplaat)

 • Multikopie

  1 - 999 pagina's

 • Kopieerfuncties

  Meerdere kopies op één blad, Kopie identiteitskaart

Scannen

 • Compatibiliteit

  TWAIN Standard / WIA Standard

 • Methode

  Kleuren-CIS

 • Resolutie (Optisch)

  Max. 1 200 x 1 200 dpi

 • Resolutie (Geavanceerd)

  Max. 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  PC, USB, e-mail

Faxen

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3 / ECM

 • Modemsnelheid

  33,6 Kbps

 • Resolutie

  Tot 300 x 300 dpi (z/w), tot 200 x 200 dpi (kleur)

 • Geheugen

  6 MB

 • Auto Dial

  Ja

 • Faxfunctie

  Verzenden naar meerdere bestemmingen / Uitgestelde verzending / Beveiligd ontvangen / Fax doorsturen / DRPD

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  250 vellen

  Multifunctionele lade

  1 vellen

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal / Dun / Dik / Karton / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend / Dikker papier

  Multifunctionele lade

  Normaal papier / Dun papier / Dik papier / Karton / Dikker papier / Geperforeerd / Transparant / Voorbedrukt / Briefhoofd / Gerecycleerd / Archiefpapier / Briefpapier / Etiket / Enveloppen / Katoen / Gekleurd / Glanzend

 • Mediaformaat
  Cassette

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / Statement / Fiche / Postkaart / Envelop (Monarch, No-10, DL, C5, C6, No 9) Aangepast [98 x 127 mm (3,86" x 5") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

  Multifunctionele lade

  A4 / Letter / Legal / Oficio / Folio / JIS B5 / ISO B5 / Executive / A5 / Statement / A6 / Fiche / Postkaart / Envelop Monarch / Envelop No-10 / Envelop DL / Envelop C5 / Envelop C6 / Envelop No 9 / Aangepast [76 x 127 mm (3" x 5") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14")]

 • Mediagewichten
  Cassette

  60 tot 220 g/m²

  Multifunctionele lade

  60 tot 220 g/m²

 • Uitvoercapaciteit

  100 vel met de bedrukte kant naar beneden

 • ADF
  Documentcapaciteit

  50 vellen

  Documentformaten

  142 x 148 mm (5,6" x 5,8") ~ 216 x 356 mm (8,5" x 14")

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart

  Gemiddeld cartridgerendement van 2 500 standaardpagina's* (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 1 000 pagina's) *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798

  Kleur (C/M/Y)

  Gemiddeld cartridgerendement van 1 800 standaardpagina's* (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 700 pagina's) *Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19798

 • Transportriem

  Tot 100 000 pagina's

 • Container voor tonerafval

  Ongeveer 14 000 beelden (z/w), 3 500 beelden (kleur)

Optie

 • Optie

  Geheugen: 512 MB

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING