/

A4 Kleuren Laser Printer C2620DW

SL-C2620DW

A4 Kleuren Laser Printer C2620DW 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

A4 Kleuren Laser Printer C2620DW

In één oogopslag

 • Optimaliseer productiviteit
 • Professionele kleurenafdrukken
 • Gemakkelijk draadloos printen
 • Eenvoudig te bedienen met touch screen
Samsung A4 Printer ProXpress C2620DW
Optimaliseer productiviteit dankzij professionele afdrukprestaties
Samsung A4 Printer ProXpress C2620DW
Genieten van afdrukken van hoge kwaliteit
Dankzij de unieke ReCP-technologie van Samsung (Rendering Engine for Clean Page) en tot 9 600 x 600 dpi effectieve uitvoer wordt de algemene kwaliteit en levendigheid van uw kleurenafdrukken verbeterd, waardoor elke afdruk er perfect uitziet. Door deze technologie wordt de focus van afbeeldingen en tekst verscherpt, terwijl vaste objecten overlappen, zodat witte plekken worden geëlimineerd.
Genieten van afdrukken van hoge kwaliteit
Polymeertoner
Onze nieuw ontwikkelde polymeertoner bevat kleinere en uniformere deeltjes dan conventionele toner. Uw afdrukken zullen scherpere lijnen en levendigere kleuren bevatten. Ook biedt het hogere wasgehalte een verbeterde glans van de afbeeldingen en wordt de duurzaamheid vergroot, waardoor ongewenst vervagen wordt voorkomen.
Polymerized toner
Meer vermogen, grotere productiviteit
Op sommige dagen lijkt het wel alsof het afdrukken nooit eindigt. Met de 533 MHz Dual CPU van de ProXpress C2620DW en het 512 MB standaardgeheugen (uit te breiden tot maximaal 1 GB) kunt u er zeker van zijn dat deze printer de volledige afdruktaak van uw werkgroep perfect zal afhandelen.
* 27 pagina's mer minuut met Letter format
Meer vermogen, grotere productiviteit
Samsung NFC Print: tikken en printen maar!
Eenvoudig printen! Installeer de Samsung MobilePrint app op uw smartphone en houd uw telefoon tegen de printer.
Heel eenvoudig dankzij Samsung NFC Print.
Samsung NFC Print: tikken en printen maar!
Diverse internetoplossingen om productiviteit te verbeteren
Voor al uw zakelijke behoeften. Het XOA Internetplatform ondersteunt diverse servergebaseerde productiviteitoplossingen. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit de bedieningsinterface contact maken met internetoplossingen. Beheerders managen maatwerkoplossingen op de server voor een hogere productiviteit en betere workflow.
Diverse internetoplossingen om productiviteit te verbeteren

Gemakkelijk te bedienen Touch Screen

Het 4,3-inch breedbeeld touch screen geeft via de intelligente gebruikersinterface eenvoudig toegang tot zowel voorgeïnstalleerde als op maat gemaakte afdrukoplossingen.
Gemakkelijk te bedienen Touch Screen

Samsung MobilePrint app: nog meer mogelijkheden voor mobiel afdrukken

Maak gebruik van verschillende krachtige functies, zoals ondersteuning voor mobiel scannen en faxen, meerdere pagina's per vel printen of eenvoudig de afdrukgrootte aanpassen. Eventuele printerproblemen oplossen gaat al even makkelijk. Tik even aan met een smartphone en een videoclip assisteert de gebruiker bij het verwijderen van vastgelopen papier, het verwisselen van tonercartridges en meer.
Samsung MobilePrint app: nog meer mogelijkheden voor mobiel afdrukken

Professionele documenten

De uitgebreide papierinvoer van de ProXpress C2620DW ondersteunt materiaal tot 220 gram/m². U kunt met gemak allerlei etiketten, kaarten en enveloppen afdrukken. Omdat u niet meer ieder vel afzonderlijk hoeft in te voeren bent u minder tijd kwijt.
Professionele documenten

Direct afdrukken via USB

Print direct documenten, afbeeldingen en PDF's door gewoon een USB-geheugenstick in de aansluiting onder het bedieningspaneel te doen.
Direct afdrukken via USB

Zuinige én milieuvriendelijke Eco-functie

Met de Eco-toets en het intelligente Eco Driver stuurprogramma is het makkelijker dan ooit om verspilling van verbruiksmaterialen tegen te gaan en te besparen op de kosten. Bespaar minstens 50% op papier dankzij N-up (verkleinen om meer pagina's per vel af te drukken) en duplex (dubbelzijdig printen). Ook op toner kunt u besparen door in grijstinten af te drukken of de tonerspaarmodus aan te zetten. Bovendien laat een simulator zien hoeveel u heeft bespaard op papier, energie en CO2-uitstoot.
Zuinige én milieuvriendelijke Eco-functie

Lager energiegebruik

Ondanks het grote aantal mogelijkheden van de C2620DW gebruikt deze printer verbazend weinig energie. De innovatieve polymeertoner hecht namelijk bij een lagere temperatuur. Ook vereist de Instant Fusing technologie een kortere opwarmtijd voordat de eerste afdruk verschijnt. De nieuwe Dual CPU zorgt ervoor dat dit een van de groenste printers is die momenteel verkrijgbaar is.
Lager energiegebruik

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING