/

A4 Zwart/Wit Multifunction M2675FN

SL-M2675FN

A4 Zwart/Wit Multifunction M2675FN Kleinschalige kantoren en bedrijven moeten hun printkosten kunnen stroomlijnen zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit of kwaliteit. De Samsung Xpress M2675FN biedt kleine bedrijven het efficiënte kostenplaatje en de resultaten die ze willen. Dankzij de mogelijkheid voor mobiel printen en de Easy Printer Manager-software zijn deze printers bovendien zeer gebruiksvriendelijk. 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

A4 Zwart/Wit Multifunction M2675FN

In één oogopslag

 • Snel afdrukken, zonder te wachten
 • Afdrukken in een hoge resolutie
 • Duurzaam printen met de ECO-stand
 • Hogere productiviteit met hoge printsnelheid

Snel afdrukken, zonder te wachten

Hoe veeleisend uw professionele afdrukbehoeften ook zijn, de Samsung Xpress Series biedt u fantastische resultaten – en snel. Bespaar tijd door zelfs complexe documenten af te drukken met snelheden tot 26 pagina's per minuut (PPM), dankzij een krachtige 600 MHz processor en 128 MB geheugen. Dankzij de Cortex-A5 Core is de Samsung Xpress tot 25,6% sneller dan eerdere modellen, waardoor de printer een van de snelste apparaten in zijn categorie is. Hierdoor kunt u sneller werken, en tegelijkertijd flexibeler en productiever zijn.

Een goede indruk maken, dankzij een fantastische afdrukkwaliteit

Een goede indruk maken, dankzij een fantastische afdrukkwaliteit
Nu is het voor iedereen mogelijk indrukwekkende afdrukken van professionele kwaliteit te maken. Uw Samsung Xpress Series biedt scherpe, duidelijke afdrukken die zeker een groot effect zullen sorteren. Dankzij de effectieve resolutie van 4 800 x 600 dpi en de Rendering Engine for Clean Page (ReCP)-technologie kunt u genieten van grotere prestaties en een betere kwaliteit, zonder dat u een grotere printer nodig heeft. Bovendien bieden de kwaliteitverhogende functies u gedetailleerdere afdrukken, scherpere afbeeldingen en duidelijkere tekst.

Afdrukken in een hoge resolutie Zelfs complexe afbeeldingen en tekst in kleine lettertypen worden gedetailleerd afgedrukt, dankzij een fantastische afdrukkwaliteit met een hoge resolutie tot 4 800 x 600 dpi effectief.

Verbeterde randen Geniet van duidelijkere tekst en levendigere afbeeldingen dankzij verbeterde randen, waardoor de afdrukken een gelijkmatigere en duidelijk gedefinieerde rand hebben.

Fantastische kopieën en heldere, kleurrijke scans

Fantastische kopieën en heldere, kleurrijke scans
Dankzij de Samsung Xpress Series zijn kopieën en scans van superieure kwaliteit nu realiteit. Dankzij de fantastische prestaties worden tekst in kleine lettertypen en gedetailleerde afbeeldingen scherper weergegeven, waardoor tekst veel leesbaarder is en afbeeldingen levendiger en duidelijker zijn.

Verbeterde dunne lijnen en kleine lettertekens Veel printers geven dunne lijnen en tekst in kleine lettertypen niet goed weer bij scannen of kopiëren. De Xpress is uitgerust met de De-Integrated Cavity Effect-technologie (De-ICE) waardoor de hoeveelheid tekst die wordt weergegeven wordt vergroot, wat afdrukken en scans van een grotere kwaliteit oplevert.

Halftoonpatronen verwijderen De Xpress kan halftoonpatronen van afbeeldingen verwijderen, waardoor deze helderder en scherper worden weergegeven, zodat uw zakelijke afdrukken van een hoge kwaliteit zijn.

Meer documenten produceren, dankzij ondersteuning voor zwaardere papiersoorten

Drukbezette medewerkers van kleine ondernemingen kunnen productief blijven dankzij het gebruik van een groot scala aan papiersoorten voor de Xpress printer. Deze kleine, maar robuuste printer kan papiersoorten verwerken tot 220 gram per vierkante meter (gsm), inclusief gewoon papier, etiketten, kaarten, enveloppen en overheads voor overheadprojectors (OHP). Door deze flexibiliteit kunnen kleine ondernemingen zich blijven aanpassen aan verschillende bedrijfsbehoeften. De verschillende papiersoorten kunnen eenvoudig worden geselecteerd vanuit de multipurpose-lade (MP).

Kosten besparen, dankzij gescheiden tonersysteem

Dankzij Samsung’s Separated Toner System (Gescheiden tonersysteem), worden de tonercartridge en de imaging-eenheid afzonderlijk onderhouden. Dit houdt in dat u alleen een nieuwe tonercartridge hoeft aan te schaffen als de huidige tonercartridge leeg is, waardoor de bedrijfskosten voor de printer – en de kosten per pagina – worden gereduceerd. De installatie is eveneens eenvoudig, zodat u zowel minder tijd kwijt bent aan het onderhouden van uw printer, als minder geld. U kunt binnen uw budget blijven en tegelijktijd voldoen aan al uw afdrukbehoeften.

Besparen op energieverbruik en printerbenodigdheden

Dankzij Easy Eco Driver kunt u besparingen tot 20% realiseren op toner en papier uw energieverbruik verminderen. Hierdoor kunt u kosten besparen op pagina-onderdelen die een grote hoeveelheid toner verbruiken, zoals afbeeldingen en vet weergegeven lettertypen, of tekst lichter weergeven, zodat minder toner is vereist. U kunt een voorbeeld van uw documenten weergeven of uw documenten bewerken voordat u de documenten afdrukt, om ervoor te zorgen dat de uitvoer voldoet aan uw behoeften in termen van efficiëntie en kwaliteit. Eco Simulator toont u eveneens het geschatte reductiepercentage met betrekking tot CO2, elektriciteit en papier, zodat u zelf het verschil kunt zien.

Eenvoudig uw printer bewaken en beheren

Met behulp van Samsung’s Easy Printer Manager kunt u de printerinstellingen, de apparaatstatus, het bestellen van onderdelen en faxverwerking beheren – alles vanuit één locatie. U kunt eenvoudig foutrapporten bekijken en de status van de printer en de printeronderdelen controleren, en op afstand instellingen beheren. Al deze functionaliteit is beschikbaar in een enkele interface waarin alle instellingen en toepassingen van de Samsung-printer zijn geïntegreerd.

Beter voor uw budget en de planeet

Bespaar op de kosten van toner en papier, dankzij de One-Touch Eco-knop. Deze knop is geöptimaliseerd zodat u door eenvoudig op de knop te drukken eenvoudig gebruik kunt maken van de mogelijkheid voor N-up en dubbelzijdig afdrukken. Hierdoor kunt u meerdere documentpagina's afdrukken op één enkele vel, waardoor u geen blanco pagina's verspilt. Dankzij de tonerbesparingsstand kunt u tevens het tonergebruik reduceren, waardoor u uw afdrukkosten nog verder kunt verlagen.

Productconfiguratie

Productconfiguratie Multifunctional

Netwerkconnectiviteit

Sluit de printer aan op meerdere pc's en overige apparaten die zijn verbonden met een enkele router. Hierdoor kunt u de kosten van afdrukapparaten en energieverbruik reduceren en toch even productief blijven als altijd.

Faxen

Dankzij de ingebouwde faxmogelijkheden heeft u geen afzonderlijk faxapparaat meer nodig. Tevens kunt u faxen op afstand verzenden vanaf uw mobiele apparaten, zodat u dat belangrijke document kunt versturen vanaf elke locatie waar u zich bevindt, zonder dat u naar huis of kantoor hoeft terug te keren.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van SL-M2675FN/XEN

Kenmerken

 • Functies
  Standaard

  Printen, scannen, kopiëren, faxen

 • Processor

  600 MHz

 • Bedieningspaneel

  Lcd met 2 regels

 • Geheugen
  Standaard

  128 MB

 • Interface
  Standaard

  Hi-Speed USB 2.0, Ethernet 10 / 100 Base-TX

 • Stroomverbruik

  400 W (printen) / 50 W (Ready) / 1,1 W (energiebesparende stand)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Minder dan 50 dBA (printen), minder dan 52 dBA (kopiëren via glasplaat), minder dan 53 dBA (kopiëren via automatische documentinvoer), minder dan 26 dBA (stand-by)

 • Afmetingen (BxHxD)

  401 x 362 x 367 mm

 • Gewicht

  11,3 kg

 • Maximale taakcyclus, maandelijks

  Tot 12 000 pagina's

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 26 ppm bij A4-formaat (27 ppm bij Letter-formaat)

 • Tijd tot eerste print
  Eerste pagina na (Mono)

  Minder dan 8,5 seconde (uit actiefstand)

 • Resolutie

  4 800 x 600 dpi effectief

 • Emulatie

  SPL (Samsung Printer Language)

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Handmatig

 • Besturingssysteem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 tot 10.8, Verschillende Linux-besturingssystemen

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Tot 19 kpm bij A4

 • Eerste kopie na
  Eerste kopie na (Mono)

  Minder dan 15 sec. (automatische documentinvoer), minder dan 14 sec. (glasplaat)

 • Vergroten / Verkleinen

  25 tot 400% (automatische documentinvoer, glasplaat)

 • Multikopie

  1 tot 99 pagina's

 • Kopieerfuncties

  ID-kopie / 2 originelen op 1 pagina / 4 originelen op 1 pagina / Kopiëren met sorteren / Kopie automatisch passend maken

Scannen

 • Compatibiliteit

  TWAIN-standaard, WIA-standaard

 • Methode

  Kleur CIS

 • Resolutie (Optisch)

  Tot 1 200 x 1 200 dpi

 • Resolutie (Geavanceerd)

  Tot 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  Client (pc)

Faxen

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3, ECM

 • Modemsnelheid

  33,6 kbps

 • Geheugen

  8 MB (600 pagina's)

 • Auto Dial

  200 bestemmingen

 • Faxfunctie

  Kiezen met hoorn op de haak, Automatisch opnieuw kiezen, Laatste nummer opnieuw kiezen, Automatisch verkleinen, Verzenden naar meerdere bestemmingen, Uitgestelde verzending, Fax doorsturen, Bulkfax naar max. 209 bestemmingen

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  250 vel

  Multifunctionele lade

  1 vel

 • Mediatypes
  Cassette

  Normaal / Dun / Dik / Karton / Gerecycled / Archiefpapier / Bond

  Multifunctionele lade

  Normaal / Dun / Dik / Dikker / Karton / Overheads / Voorbedrukt / Gerecycled / Archiefpapier / Bond / Etiketten / Enveloppen / Dikke enveloppen / Katoenpapier / Gekleurd

 • Mediaformaat
  Cassette

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

  Multifunctionele lade

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, No.10, DL, C5, C6) / Aangepast (76 x 127 mm tot 216 x 356 mm)

 • Mediagewichten
  Cassette

  60 - 163 g/m²

  Multifunctionele lade

  60 - 220 g/m²

 • Uitvoercapaciteit

  120 vel met bedrukte kant naar beneden, 1 vel met bedrukte kant naar boven

 • ADF
  Type

  Automatische documentinvoer

  Documentcapaciteit

  40 vel

  Documentformaten

  Breedte: 142 - 216 mm, lengte: 148 - 356 mm

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart

  Standaard: gemiddeld rendement van 1 200
  * Standaardpagina's, hoogrendementscartridges: gemiddeld cartridgerendement van 3 000 standaardpagina's (wordt geleverd met een starttonercartridge voor 1 200 pagina's)
  * Vermeld cartridgerendement conform ISO / IEC 19752

 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart

  Gemiddeld rendement van 9 000 standaardpagina's

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING