/

A4 Zwart/ Wit Multifunction M2875ND

SL-M2875ND

A4 Zwart/ Wit Multifunction M2875ND Verlaag de afdrukkosten maar neem geen genoegen met minder dan het beste. De efficiënte Samsung Xpress serie geeft u de snelheid die u nodig hebt om productiever te zijn, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. En dankzij mobiel afdrukken en de Easy Printer Manager-software zijn deze printers ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk. 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

A4 Zwart/ Wit Multifunction M2875ND

In één oogopslag

 • Snel afdrukken, zonder te wachten
 • Afdrukken in een hoge resolutie
 • Duurzaam printen met de ECO-stand
 • Hogere productiviteit met hoge printsnelheid

Snel printen, niet wachten

Snel printen, niet wachten
Hoe uitdagend uw professionele afdrukbehoeften ook zijn, de Samsung Xpress-serie levert uitstekende resultaten, en snel. Bespaar tijd door zelfs complexe documenten af te drukken met een snelheid tot 28 pagina's per minuut (PPM), dankzij een krachtige 600 MHz-processor en 128 MB geheugen. Met de Cortex-A5 Core is de printer tot 25,6% sneller dan oudere modellen, waardoor het een van de snelste printers in zijn klasse is. Daardoor kunt u sneller werken en flexibeler en productiever zijn.

Maak een goede indruk met een geweldige afdrukkwaliteit

Maak een goede indruk met een geweldige afdrukkwaliteit
Voortaan zijn indrukwekkende prints van professionele kwaliteit mogelijk voor iedereen. Uw Samsung Xpress M2875ND-serie produceert scherpe, heldere prints die gegarandeerd veel indruk zullen maken. Dankzij zijn effectieve resolutie van 4 800 x 600 dpi en ReCP-technologie (Rendering Engine for Clean Page) kunt u profiteren van hogere prestaties en kwaliteit zonder dat u daarvoor een grotere printer nodig hebt. Daarnaast zorgen de kwaliteitsverbeteringsfuncties voor meer detail, vloeiendere afbeeldingen en scherpere tekst.

Prima kopieën en scherpe, kleurrijke scans

Prima kopieën en scherpe, kleurrijke scans
Met de Samsung Xpress M2675FN-serie worden kopieën en scans van superieure kwaliteit werkelijkheid. Uitstekende prestaties vertalen zich in gedetailleerde tekst en scherpere afbeeldingen, waardoor tekst veel beter leesbaar is en afbeeldingen levendig en vloeiend overkomen.

Print met meer papiersoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen

Print met meer papiersoorten voor de meest uiteenlopende toepassingen
Wat u ook moet afdrukken, de Samsung Xpress serie doet het voor u. Deze kleine maar robuuste printer kan werken met uiteenlopende materialen tot 220 gram per vierkante meter (gsm), waaronder papier, labels, kaarten, enveloppen en transparanten voor overheadprojectoren. U kunt de gewenste papiersoort eenvoudig selecteren via de MP (multipurpose) - lade. Handig en flexibel.

Kosten besparen met gescheiden tonersysteem

Kosten besparen met gescheiden tonersysteem
Bij het Separated Toner System van Samsung worden de tonercartridge en de imaging unit afzonderlijk geleverd. Dit betekent dat u alleen een tonercartridge hoeft te kopen wanneer die leeg is, waardoor de algehele exploitatiekosten voor de printer – en de kosten per pagina – lager worden. De installatie is eenvoudig, zodat u minder tijd en geld kwijt bent aan het onderhoud van de printer. Zo overschrijdt u uw budget niet en wordt aan al uw afdrukbehoeften voldaan.

Verbruik van energie en materialen terugdringen

Verbruik van energie en materialen terugdringen
Met Easy Eco Driver kunt u tot 20% besparen op toner en papier en tevens uw energieverbruik verlagen. Hiermee kunt u besparen op pagina-elementen die veel toner gebruiken, zoals afbeeldingen en vetgedrukte tekst, of tekst lichter maken zodat er minder toner nodig is. U kunt uw documenten vooraf bekijken en bewerken voordat ze worden afgedrukt, om er zeker van te zijn dat de uitvoer voldoet aan uw behoeften wat betreft efficiency en kwaliteit. De Eco Simulator toont de geschatte besparingspercentages voor CO², elektriciteit en papier, zodat u het verschil zelf kunt zien.

Easy Print Manager

Easy Print Manager
Easy Printer Manager helpt bedrijven bij het op afstand beheren van instellingen, zoals de functies van de One Touch Eco-knop. Met Easy Printer Manager kunnen meerdere apparaten worden bewaakt en beheerd. Bedrijven kunnen ook de printerstatus bewaken, bijvoorbeeld aan de hand van foutmeldingen, waaronder waarschuwingen als het papier op is, als de toner op is en bij papierstoringen.

Beter voor uw budget en voor de planeet

Beter voor uw budget en voor de planeet
Bespaar op toner- en papierkosten met de One-Touch Eco-knop. Deze functie is geoptimaliseerd: één druk op de knop volstaat om gebruik te maken van collage- en dubbelzijdig afdrukken, zodat u meerdere documentpagina's kunt afdrukken op één vel en verspillende blanco pagina's kunt overslaan. Met de tonerbesparingsfunctie kunt het tonergebruik verminderen en uw afdrukkosten nog verder terugdringen.

Productconfiguratie

Productconfiguratie Multifunction
Dubbelzijdig afdrukken

Dubbelzijdig afdrukken

Drukt aan beide kanten van het papier af om het papiergebruik te verminderen ** Alleen beschikbaar op modellen die dubbelzijdig afdrukken ondersteunen.
Netwerkconnectiviteit

Netwerkconnectiviteit

Verbind uw printer met een groot aantal verschillende pc's en andere apparaten die zijn verbonden met één router. Op die manier bent u minder geld kwijt aan afdrukapparatuur en energieverbruik terwijl u productiever bent dan ooit tevoren.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van SL-M2875ND/SEE

Kenmerken

 • Functies
  Standaard

  Printen, Scannen, Kopiëren

 • Processor

  600 MHz

 • Bedieningspaneel

  Lcd met 2 regels

 • Geheugen
  Standaard

  128 MB

 • Interface
  Standaard

  Hi-Speed USB 2.0 / Ethernet 10 / 100 Base TX

 • Stroomverbruik

  400 W (afdrukken) / 50 W (Ready) / 1.1 W (slaapstand)

 • Geluidsniveau (dBA)

  Minder dan 50 dBA (afdrukken) / minder dan 52 dBA (kopiëren via glasplaat) / minder dan 53 dBA (kopiëren via automatische documentinvoer) / minder dan 26 dBA (stand-by)

 • Afmetingen (BxHxD)

  401 x 362 x 367 mm (15,8" x 14,2" x 14,4")

 • Gewicht

  11,3 kg

 • Maximale taakcyclus, maandelijks

  Max. 12 000 pagina's

Afdrukken

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Max. 28 ppm in A4-formaat (29 ppm in Letter)

 • Tijd tot eerste print
  Eerste pagina na (Mono)

  Minder dan 8,5 seconden (uit actiefstand)

 • Resolutie

  4 800 x 600 dpi effectief

 • Emulatie

  PCL6, PCL5e, SPL

 • Dubbelzijdig kopiëren

  Ingebouwd

 • Besturingssysteem

  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10.5 - 10.8, diverse Linux

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid
  Snelheid (Mono)

  Max. 28 kpm in A4-formaat (29 kpm in Letter-formaat)

 • Eerste kopie na
  Eerste kopie na (Mono)

  Minder dan 15 sec. (automatische documentinvoer), minder dan 14 sec. (glasplaat)

 • Vergroten / Verkleinen

  25 - 400% (ADF, glasplaat)

 • Multikopie

  1 - 99 pagina's

 • Kopieerfuncties

  ID-kopie / 2-up / 4-up / kopiëren met sorteren / automatisch passen

Scannen

 • Compatibiliteit

  TWAIN-standaard, WIA-standaard

 • Methode

  Kleur CIS

 • Resolutie (Optisch)

  Max. 1 200 x 1 200 dpi

 • Resolutie (Geavanceerd)

  Max. 4 800 x 4 800 dpi

 • Scanbestemmingen

  Client (pc)

Papierverwerking

 • Invoercapaciteit
  Cassette

  250 vel

  Multifunctionele lade

  1 vel

 • Mediatypes
  Cassette

  Gewoon / dun / dik / karton / gerecycled / archief / bond

  Multifunctionele lade

  Normaal / Dun / Dik / Dikker / Karton / Transparant / Voorbedrukt / Gerecycled / Archief / Bond / Etiket / Enveloppe / Dikke enveloppe / Katoenpapier / Gekleurd

 • Mediaformaat
  Cassette

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

  Multifunctionele lade

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, nr. 10, DL, C5, C6) / Aangepast (76 x 127 mm - 216 x 356 mm)

 • Mediagewichten
  Cassette

  60 - 163 g/m²

  Multifunctionele lade

  60 - 220 g/m²

 • Uitvoercapaciteit

  120 vel met bedrukte kant naar beneden, 1 vel met bedrukte kant naar boven

 • ADF
  Type

  Automatische documentinvoer

  Documentcapaciteit

  40 vel

  Documentformaten

  Breedte: 142 - 216 mm / Lengte: 148 - 356 mm

Consumptieartikelen

 • Toner
  Zwart

  Standaardcartridges: gemiddeld rendement van 1 200 *standaardpagina's / Hoogrendementscartridges: gemiddeld rendement van 3 000 *standaardpagina's (wordt geleverd met startertonercartridge voor 1 200 pagina's) *Vermeld cartridgerendement conform ISO/IEC 19752

 • Beeldverwerkingseenheid / Drum
  Zwart

  Gemiddeld rendement 9 000 standaardpagina's

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING