/

M2885FW Zwart/Wit Multifunction

SL-M2885FW

M2885FW Zwart/Wit Multifunction - 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

M2885FW Zwart/Wit Multifunction

In één oogopslag

 • Snel en efficiënt de perfecte afdrukkwaliteit
 • Draadloos printen met je mobiele apparaat
 • Duurzaam printen met de ECO-stand
 • Hogere productiviteit met hoge printsnelheid

Samsung Multifunction Xpress M2885FW

Samsung Multifunction Xpress M2885FW
Krachtig, betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Nooit meer wachten. De multifunctionele printers uit de Samsung Xpress M2885FW serie leveren werkelijk geweldige resultaten, zowel qua snelheid als kostenbesparing.

Een printer die je smartphone nog slimmer maakt

Een printer die je smartphone nog slimmer maakt
Print draadloos en deel moeiteloos met de Samsung Xpress M2885FW serie. Een simpele aanraking is genoeg dankzij de geavanceerde NFC technologie, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print en een onverslaanbare compatibiliteit. Aanraken is afdrukken! Houd je mobiele apparaat even tegen een printer uit de Samsung Xpress M2885FW serie om vrijwel alles te kunnen printen. Scannen Scan afbeeldingen en stuur ze rechtstreeks naar je mobiele apparaat. Fax Deel de content op je mobiele apparaat onmiddellijk via fax.

Afdrukproblemen zijn makkelijk zelf op te lossen

Afdrukproblemen zijn makkelijk zelf op te lossen
Heb je een irritant printerprobleem? Als je smartphone over NFC beschikt, hoef je niemand om hulp te vragen. Houd je smartphone gewoon even tegen de printer en je kunt het probleem snel zelf oplossen aan de hand van een reeks tips en videoclips.

Snel afdrukken zonder wachten

Snel afdrukken zonder wachten
Hoe veeleisend je afdrukbehoeften ook zijn, met een printer uit Samsungs Xpress M2885FW serie krijg je altijd professionele resultaten – en hij is nog snel ook. Bespaar tijd en print zelfs de meest complexe documenten met snelheden tot 28 pagina's per minuut (PPM) dankzij de krachtige 600 MHz processor en het 128 MB geheugen. Met de Cortex A5 Core is hij tot 25,6% sneller dan zijn voorgangers. Hij behoort dan ook tot de snelste printers in zijn klasse. Voor jou betekent dit een hogere afdruksnelheid, meer flexibiliteit en een hogere productiviteit.

Afdrukkwaliteit waarmee je uitstekend voor de dag komt

Afdrukkwaliteit waarmee je uitstekend voor de dag komt
Afdrukken van professionele kwaliteit zijn nu voor iedereen bereikbaar. Je printer uit de Xpress M2885FW serie van Samsung levert scherpe, heldere afdrukken waarmee je altijd een goede indruk maakt. Dankzij de effectieve resolutie van 4 800 x 600 dpi en ReCP-technologie (Rendering Engine for Clean Page) geniet je van hogere prestaties en meer kwaliteit zonder dat je een grotere printer nodig hebt. Bovendien zorgen kwaliteitsverhogende functies voor meer details, scherpe afbeeldingen en heldere teksten. Afdrukken met hoge resolutie Ook complexe afbeeldingen en kleine lettertjes resulteren in fijne, gedetailleerde afdrukken dankzij de hoge resolutie tot 4 800 x 600 dpi effectief. Verbeterde randen (Edge Enhancement) Je teksten worden helderder en je afbeeldingen levendiger dankzij Edge Enhancement voor uiterst gepolijste en duidelijk gedefinieerde randen.

Kopiëren en scannen in heldere kleuren

Kopiëren en scannen in heldere kleuren
Dankzij Samsungs Xpress M2885FW serie zijn kopieën en scans van hoogwaardige kwaliteit voortaan binnen handbereik. Geweldige prestaties die resulteren in heldere, beter leesbare tekst en scherpe, levendige afbeeldingen. Verbeter dunne lijnen en kleine letters Bij de Samsung Xpress M2885FW serie komen dunne lijntjes en kleine letters ook scherp over tijdens het scannen en kopiëren, iets dat bij andere apparaten nog wel eens wat te wensen kan overlaten. De DE-ICE-technologie (De-Integrated Cavity Effect) maximaliseert de hoeveelheid tekst die wordt vastgelegd, voor scans en afdrukken van hogere kwaliteit. Geen afdrukrasters meer Met de Xpress M2885FW serie van Samsung kun je afbeeldingen van rasterpatronen ontdoen. Heldere, professionele afdrukken met gelijkmatige tinten.

Druk af op meer papiersoorten voor allerlei toepassingen

Druk af op meer papiersoorten voor allerlei toepassingen
Wat je ook moet afdrukken, je printer uit Samsungs Xpress M2885FW serie weet er wel raad mee. Deze kleine en toch robuuste printer kan allerlei afdrukmaterialen van maximaal 220 gram/m² aan. Denk aan papier, etiketten, kaarten en enveloppen tot transparanten voor de overheadprojector (OHP). Je kiest heel makkelijk de gewenste papiersoort uit de multipurpose-papierinvoer (MP) – handig en flexibel.

Beter voor je budget én het milieu

Beter voor je budget én het milieu
Bedrijven kunnen eenvoudig besparen op toner- en papierkosten dankzij de One-Touch Eco-toets. Deze biedt verschillende mogelijkheden om de hoeveelheid printmateriaal te beperken bij afdruktaken. Met de One-Touch Eco-toets kun je per vel papier meer pagina's afdrukken met de functies N-up (verkleinen) en / of duplex (dubbelzijdig printen). Ook worden lege pagina's overgeslagen om het papiergebruik te verlagen. Verder kun je met de tonerspaarstand het tonerverbruik verminderen. N-up printen Druk twee of meer bladzijden per pagina af om papiergebruik te verminderen. Tonerspaarstand Print met minder toner voor een lager tonerverbruik. Dubbelzijdig printen Print op beide zijden van het papier om papiergebruik te verminderen. ** Alleen beschikbaar op modellen die duplex ondersteunen Lege pagina's overslaan Print alleen pagina's met tekst of afbeeldingen om papierverspilling te vermijden.

Verlaag energie- en materiaalgebruik

Verlaag energie- en materiaalgebruik
Met Easy Eco Driver kun je tot 20% besparen op toner- en papierverbruik, en ook het energiegebruik verlagen. Zo kun je het aantal afdruk-elementen verlagen waar veel toner voor nodig is, zoals afbeeldingen en dikke lettertypes. Of kies ervoor om de tekst lichter te laten afdrukken. Je kunt je documenten bekijken en aanpassen voordat ze worden afgedrukt, zodat je zeker weet dat het printen met de gewenste efficiëntie en kwaliteit zal verlopen. Met Eco Simulator krijg je verder een schatting van het percentage waarmee CO2-uitstoot, elektriciteitsgebruik en papiergebruik worden verlaagd, zodat je zelf het verschil kunt beoordelen.

Eenvoudige aanmelding bij Google Cloud

Eenvoudige aanmelding bij Google Cloud
Houd je smartphone gewoon even tegen de printer om hem automatisch met de cloud te verbinden — inloggen is niet nodig. Waar je ook bent, verbinden met Google Cloud Print gaat vanzelf en daarmee kun je altijd afdrukken.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van SL-M2885FW/XEG

Overzicht

 • Standaard Functies

  Print, Scan, Copy, Fax

 • Functies met meerwaarde

  NFC, Mobile Print, WPS

 • Processor

  600 MHz

 • Operationeel Paneel

  2-line LCD

 • Geheugen/ Opslag (Standaard)

  128 MB

 • Interface (Standaard)

  Hi-Speed USB 2.0 / Ethernet 10 / 100 Base TX / Wireless 802.11b/g/n

 • Stroomverbruik

  400 W (Printing) / 50 W (Ready) / *1,6 W (Power Save) *(Wi-Fi Direct on : 2,4 W)

 • Geluidsniveau

  Less than 50 dBA (Printing) / Less than 52 dBA (Platen Copying) / Less than 53 dBA (ADF Copying) / Less than 26 dBA (Ready)

 • Afmetingen (BxDxH)

  401 x 367 x 362 mm (15,8" x 14,4" x 14,2")

 • Gewicht (g)

  11,3 kg (24,9 lbs)

 • Maximale taakcyclus, maandelijks

  12 000 Pages

Printen

 • Snelheid (Mono)

  Up to 28 ppm in A4 (29 ppm in Letter)

 • Eerste kopie na (Mono)

  Less than 8,5 seconds (From Ready Mode)

 • Resolutie

  4 800 x 600 dpi effective

 • Print Talen

  PCL6 / PCL5e / SPL

 • Duplex Print

  Bulit-in

 • Klanten OS Support

  Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / 2008R2 / 2008 / 2003 / 2012, Mac OS X 10.5 - 10.9, Various Linux

MEER SPECS TONENUitvouwen

Kopiëren

 • Snelheid (Mono)

  Up to 9 cpm in A4

 • Eerste kopie na (Mono)

  Less than 15 sec (ADF) / Less than 14 sec (Platen)

 • Verkleinen/ Vergroten

  25 - 400% (ADF, Platen)

 • Multi Kopie

  1 - 99 pages

 • Kopieerfuncties

  ID Copy / 2-up / 4-up / Collation Copy / Auto-fit

Scannen

 • Compatibiliteit

  TWAIN Standard / WIA Standard

 • Methode

  Color CIS

 • Resolutie (Optisch)

  Up to 1 200 x 1 200 dpi

 • Resolutie (geavanceerd)

  Up to 4 800 x 4 800 dpi

 • Scannen naar

  Client (PC)

Faxen

 • Compatibiliteit

  ITU-T G3 / ECM

 • Modemsnelheid

  33,6 kbps

 • Geheugen

  8 MB (600 pages)

 • Auto Dial

  200 Locations

 • Faxfunctie

  On Hook Dial / Auto Redial / Last Number Redial / Auto Reduction / Multi-send / Delayed Send / Fax Forwarding / Broadcasting up to 209 locations

Papierverwerking

 • Papierverwerking

  250-sheet

 • Invoercapaciteit (Multifunctionele lade)

  1-sheet

 • Media Type (Cassette)

  Plain / Thin / Thick / Cardstock / Recycled / Archive / Bond

 • Media Type (Multifunctionele lade)

  Plain / Thin / Thick / Thicker / Cardstock / Transparency / Pre-Printed / Recycled / Archive / Bond / Label / Envelope / Thick Envelope / Cotton / Colored

 • Media Grootte (Cassette)

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5

 • Media Grootte (Multifunctionele lade)

  A4 / A5 / A6 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Envelope (Monarch, No-10, DL, C5, C6) / Custom (76 x 127 mm - 216 x 356 mm / 3" x 5" - 8,5" x 14")

 • Media gewicht (Cassette)

  60 - 163 g/m² (16 - 43 lbs)

 • Media gewicht (Multifunctionele lade)

  60 - 220 g/m² (16 - 58 lbs)

 • ADF Type

  ADF

 • ADF-capaciteit

  40 Sheets

 • Uitvoercapaciteit

  120-sheet Face Down, 1-sheet Face Up

Consumptieartikelen

 • Zwarte tonercartidge

  Standard: Average Cartridge Yield 1 200 *standard pages / High: Average Cartridge Yield 3 000 *standard pages (Ships with 1 200 pages Starter Toner Cartridge) *Declared cartridge yield in accordance with ISO / IEC 19752

 • Imaging Unit/Drum (zwart)

  Average Yield 9 000 standard pages

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING