/

P300C C/M/Y/K Rainbow Toner Kit (rendement 1000 pagina's Magenta Cyaan Yellow ; 2000 pagina's zwart)

CLP-P300C

P300C C/M/Y/K Rainbow Toner Kit (rendement 1000 pagina's Magenta Cyaan Yellow ; 2000 pagina's zwart) 0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

P300C C/M/Y/K Rainbow Toner Kit (rendement 1000 pagina's Magenta Cyaan Yellow ; 2000 pagina's zwart)

Adviesprijs €163,38

In één oogopslag

 • Met SAMSUNG Color Laser-consumptieartikelen krijgt u een bijzonder goede afdrukkwaliteit voor een betaalbare prijs. De CLP-P300C/ELS value-verpakking zorgt voor een riante korting en voor het gemak van alle kleurentoners. Dit unieke tonerpakket wordt bij elke toner van een kleur geleverd. Het levert professionele kwaliteit met nieuwe geavanceerde technologie voor kleurenafdrukken. Door de gebruiksvriendelijke kenmerken gaan gebruikers met deze lasertoner binnen in een nieuw tijdperk van afdrukken.

uniek tonerontwerp

De serie kleurenprinters van SAMSUNG is het kleinste en lichtste consumptieartikelen in zijn klasse gericht is op individuele en SOHO-gebruikers. Ze hebben compacte tonercartridges in plaats van lijvige cartridges voor volledige klantentevredenheid.

NO NOIS™

NO NOIS™-technologie zegt het allemaal: geen ruis. Deze machine produceert slechts 48 decibel tijdens kleurenafdrukken en is daarmee stiller dan zijn concurrenten. U wordt daarom niet meer afgeleid door een ratelende printer op de achtergrond. Imagine een huis- of kantooromgeving met een printer die tijdens het afdrukken zacht zoemt. Dit alles dankzij innovatieve technologie; minimale ruis staat gelijk aan NO NOIS™.

eenvoudige tonervervanging

De printercartridges van SAMSUNG zijn gemakkelijk te veranderen: 1. Open de kast aan de voorkant. 2. Verwissel de cartridges. 3. Sluit de kast.

automatisch bewakingssysteem voor toners

Hiermee wordt gemeld wanneer de toner bijna of helemaal leeg is, zodat u het afdrukken zorgeloos kunnen beheren.

echte kwaliteit

Door de originele onderdelen kunt u op een betrouwbare manier consistente afdrukken maken. De originele onderdelen van SAMSUNG garanderen pagina's van een hoge kwaliteit zonder gebreken.

veiligheidslabel

Alle onderdelen van SAMSUNG hebben een veiligheidslabel dat van kleur verandert als bewijs dat het originele producten zijn. 1. Wanneer het label wordt gekanteld, verandert de kleur naar cyaan. 2. De lettertekens in reliëf veranderen van roodgoud naar blauw wanneer ze vanuit verschillende hoeken worden bekeken. 3. U kunt het reliëf van het letterteken vaststellen door het aan te raken.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Kenmerken

 • Approximate Cartridge Yield

  1 x Zwart (2,000 pagina's), 1 x Cyaan (1,000 pagina's), 1 x Magenta (1,000 pagina's), 1 x Geel (1,000 pagina's): (5% dekking)

 • Package Dimensions (W x D x H)

  212 x 212 x 110 mm

 • Gewicht verpakking

  518 g

 • Print Cartridge Colour

  Value-verpakking (1 x Zwart, 1 x Cyaan, 1 x Magenta, 1 x Geel)

 • Print Technology

  Kleur Laser

Vormgeving

 • Compatibiliteit

  CLP-300, CLP-300N, CLX-2160, CLX-2160N, CLX-3160N, CLX-3160FN

REVIEWS

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING