Films bekijken vanaf uw USB


Met ConnectShare Movie hoeft u alleen maar uw USB-geheugen of HDD op uw blu-rayspeler aan te sluiten om van al uw lievelingscontent te genieten. Dankzij de ConnectShare Movie-functie heeft u minder apparaten nodig om uw favoriete content te bekijken, te beluisteren en af te spelen. U kunt uw muziek afspelen via de luidsprekers van uw blu-rayspeler en films en foto's overzetten naar het grote scherm. Voortaan geniet u van een immens groot aanbod aan content vanuit uw eigen comfortabele zitkamer.

Geen aansluitproblemen met AllShare Play


Geniet op uw Samsung blu-rayspeler van de films, muziek en foto’s van uw pc of mobiele apparatuur. Met AllShare Play van Samsung kunt u draadloos uw pc en mobiele telefoon van Samsung synchroniseren met uw blu-rayspeler. U kunt de content streamen en u kunt zelfs bijhouden wie u belt of sms't via de realtimeweergave op uw scherm. Met Samsungs AllShare Play blijft u in contact.
* Compatibele apparatuur kan verschillen per regio.

Full HD 3D tilt uw entertainment naar een hoger niveau


Voortaan geniet u ook thuis van een overweldigende en spectaculaire 3D-belevenis. Met Full HD 3D en de krachtige functies voor optimaal plezier wordt uw 3D-home entertainment meeslepender en levendiger dan u ooit had kunnen denken. De 3D Auto Contrast-functie zorgt voor een helderder beeld met een scherper en dieper contrast. De hoogwaardige 3D-technologie van Samsung past geavanceerde algoritmes toe om de beeldlagen te minimaliseren en de reactiesnelheid te maximaliseren, zodat het beeld vloeiend en helder is. Deze nieuwe 3D HD-ervaring zal u versteld doen staan.

Genieten van de content op externe harde schijven


Dankzij de uitgebreide connectiviteit heeft u toegang tot al uw multimedia. U kunt de films, foto's en muziek op uw externe harde schijf synchroniseren. De externe HDD-connectiviteit maakt het mogelijk uw externe opslag direct op uw blu-rayspeler aan te sluiten via USB zodat u snel toegang heeft tot de video's, audiobestanden of afbeeldingen. Het is speciaal ontwikkeld om allerlei content aan te kunnen, zodat u van al uw zelfgemaakte video's, gedownloade muziek en vakantiefoto's kunt genieten in uw eigen comfortabele zitkamer. U hoeft alleen maar te verbinden, te synchroniseren en u kunt gaan genieten!

Internetvideo's geoptimaliseerd voor uw tv


Met de Samsung BD Wise Web-functie kunt u video's met internetkwaliteit in high definition op uw tv weergeven. De internetvideo's worden automatisch geoptimaliseerd met een beeldkwaliteitsboost, zodat de beelden superscherp zijn en elke tekst leesbaar is. BD Wise Web kan zelfs de beeldverhouding aanpassen, zodat de randen niet wegvallen.

Alles binnen bereik met de ingebouwde Wi-Fi Direct


Met Wi-Fi Direct van Samsung zijn de mogelijkheden van uw blu-rayspeler onbegrensd. Met behulp van de ingebouwde Wi-Fi-technologie kunt u met één druk op de knop de content van compatibele apparaten uploaden naar uw tv-scherm. Het zoeken naar die ene kabel is verleden tijd. Met Wi-Fi Direct kunt u moeiteloos films, foto's en muziek draadloos delen via uw blu-rayspeler.

Internetten op het grote scherm


Waarom zou u alleen op uw pc internetten als het met uw Smart blu-rayspeler ook op uw tv kan? De geüpgradede Web Browser-functie is zelfs sneller en gemakkelijker in gebruik dankzij de verbeterde zoekmogelijkheden. Bovendien kunt u met de geoptimaliseerde navigatiefuncties intuïtief en moeiteloos surfen. Uw pc doet een stapje terug want voortaan surft u op internet via het grote scherm.

Dolby TrueHD Digital Plus

Dankzij Dolby TrueHD Digital Plus krijgt u een high-definitiongeluid dat net zo indrukwekkend is als het HD-beeld van uw tv. Dankzij de geavanceerde, verliesvrije multichannel-audiocodectechnologie, wordt u omgeven door een geluid dat identiek is aan de masteropname in de studio.

DTS-HD Master Audio Essential

De nieuwe standaard DTS-HD Master Audio Essential geeft werkelijke alle informatie van de originele masteropname weer. Wat u hoort, is dus identiek aan wat de geluidstechnici ooit vastlegden.


Samsung Apps

Benut alle mogelijkheden van uw Samsung Smart blu-rayspeler met Samsungs uitgebreide en steeds groter wordende internetbibliotheek met TV Apps. U heeft snel en eenvoudig toegang tot uw favoriete content, zonder dat er een pc aan te pas komt. Al uw favoriete content is bereikbaar en kan worden gedownload (films, muziek, sociale netwerken enzovoort).
* Bepaalde apps moeten worden aangeschaft en zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar in alle regio's.

Meer zien met minder energieverbruik

De Samsung blu-rayspelers voldoen aan de Energy Star 2012-criteria voor stroomverbruik en zijn de nieuwe referentie voor milieuvriendelijk en efficiënt energieverbruik. Zo efficiënt dat de blu-rayspeler zelfs in de standaardstand nog minder verbruikt dan vereist volgens de Energy Star-criteria.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.