HT-E6750W
Een professioneel geluid voor een hoogwaardige beleving

De hoogwaardige geluidskwaliteit en functionaliteit tillen uw audiovisuele beleving naar een hoger niveau. Het Samsung home entertainment-systeem beschikt over buizenversterker- en digitale versterkertechnologie voor een schitterend geluid. Ruis en vervorming worden uitgefilterd waardoor het geluid spectaculair zuiver wordt. Dankzij het indrukwekkende vermogen, zult u genieten van het high end-geluid dat u van een state-of-the-art systeem verwacht. Bovendien kunt u met de uitgebreide connectiviteit al uw andere apparatuur optimaal benutten. Wie dit professionele geluid in huis haalt, beschikt over het ultieme home entertainment.

Een warm en vol hifigeluid

De ingebouwde buizenversterker (patent aangevraagd) van dit Samsung home entertainment-systeem zorgt voor een verrijkte en allesomvattende audiobelevenis. De buizenversterker produceert een warm, vol en omhullend geluid, terwijl omgevingsruis en andere onbedoelde artefacten worden gereduceerd, zodat u alles perfect hoort.

Een ongekend zuiver geluid

Door het ongekend zuivere geluid is het Samsung home entertainment-systeem de perfecte aanvulling op uw high end-beeld. Dit geluidssysteem staat garant voor hifikwaliteit dankzij het faseplugontwerp, dat voor nog meer diepte en zuiverheid zorgt. De geluidskwaliteit wordt nog verder verbeterd door het gebruik van het hittebestendige en trillingsdempende glasvezel.

Laat u omgeven door een nieuwe geluidsbelevenis

De beelden op uw scherm worden perfect begeleid door het allesomvattende 3D Sound Plus-geluid, dat wordt weergegeven via uw home entertainment-systeem. De diepte van het 3D-beeld wordt geanalyseerd en de 3D Sound Plus-functie synchroniseert het geluid zodat het perfect aansluit op de beweging en diepte van het beeld. Uw 3D-belevenis wordt nu nog completer.

Nog meer entertainmentmogelijkheden met uw home entertainment-systeem

Via uw home entertainment-systeem gaat er een nieuwe wereld aan sociale en persoonlijke entertainmentmogelijkheden voor u open met de vernieuwde Smart Hub van Samsung met drie fantastische nieuwe diensten. Met Family Story kunt u speciale foto's, berichten en gebeurtenissen met al uw dierbaren delen. De Kids-functie zorgt ervoor dat er altijd iets leuks of leerzaams is voor uw kinderen. En met Fitness heeft u alles wat u nodig heeft om aan uw conditie te werken. U heeft toegang tot de leukste content en een selectie aan Samsung Apps, internet en nog veel meer. Dit is dus het ultieme home entertainment voor het hele gezin.

* De via Smart Hub beschikbare content kan verschillen per regio.
* Voor bepaalde Smart Hub-functies kunnen firmware-upgrades vereist zijn.
* De schermafbeeldingen zijn simulaties. Internettoegang vereist. Bepaalde apps moeten worden aangeschaft.
* De Fitness-dienst is mogelijkerwijs niet in alle regio's beschikbaar.

 • Geen warboel van kabels met de draadloze achterluidsprekers

  Uw interieur ziet er opgeruimder en mooier uit zonder die warboel van kabels. Met de draadloze achterluidsprekers van het Samsung home entertainment-systeem houdt u alles netjes en overzichtelijk. En in combinatie met de andere luidsprekers zorgen ze voor een fantastische geluidskwaliteit. Met dit hoogwaardige home audio-systeem haalt u gemak én kwaliteit in huis.

 • Draadloze toegang tot uw digitale content

  De Wi-Fi Direct-functie tilt entertainment naar een nieuw niveau. Uw home entertainment-systeem kan namelijk zonder kabels verbinding maken met compatibele apparaten, zoals de Galaxy S2 en Samsung Smart-tv's. Met Wi-Fi Direct kunt u snel en makkelijk delen en kunt u op uw tv van uw content genieten.

 • Dual unit subwoofer

  De 6,5 inch-woofer is voorzien van een 10 inch passieve radiator aan de achterkant voor het versterken van lagefrequentiegeluiden, terwijl deze tegelijk zuiverder worden gemaakt met een bredere nagalm. De passieve radiator zorgt ook voor een zuiverdere weergave van de lage tonen en reduceert poortruis.

 • 2 HDMI-ingangen

  U heeft slechts één kabel nodig om uw home entertainment-systeem aan te sluiten op uw andere audio- en videobronnen. Dankzij de HDMI-aansluitingen op de Samsung home entertainment-systemen kunt u allerlei content importeren zonder dat u hoeft te comprimeren. Dus ook foto's en video's van uw digitale camcorder en multimedia-pc. Nog nooit was het zo eenvoudig om alles te bekijken op een HD-breedbeeldscherm.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.