F9750W
Voor professioneel geluid. HT-F9750W/XN

Alles wat u nodig hebt om uzelf te vermaken, zit in het Samsung blu-ray home entertainment-systeem. Met de GaN-versterker en buizenversterker die garant staat voor de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit in ultra-HD, ziet u scherpere beelden en ervaart u het 3D-geluidseffect. De CPID-luidsprekerunit verbetert het geluid in de lage frequenties en het metallic ontwerp van het systeem past perfect bij elke tv en huiskameromgeving. Haal het Samsung blu-ray home entertainment-systeem in huis.

Geluidsbeleving op een hoger plan

Werelds eerste GaN-versterker die voor puur geluid in uw Samsung blu-ray home entertainment-systeem zorgt. Met verbeterd rijk geluid en minder vervorming zal deze versterker uw geluidsbeleving gegarandeerd naar een hoger plan tillen. De ingebouwde vacuümbuis vermindert onnodige en storende geluidsvervorming Geen ruis, alleen puur en helder geluid.

Bekijk levensechte beelden als nooit tevoren

Bekijk uw favoriete video's en films in ultra-HD met de Samsung blu-ray-speler. Met levensechte details die de beelden realistisch laten overkomen, brengt deze speler het leven rechtstreeks uw huiskamer binnen. De upscaling naar Ultra HD betekent dat de resolutie vier keer zo hoog is als bij Full HD, voor een perfect en kristalhelder beeld. Een gedetailleerd beeld, dag in dag uit.

3D-geluidseffect voor een echte geluidsbeleving

play button

Is er een betere manier om van het beste in video's en films te genieten dan met 3D-surround-geluid? Samsung’s Vertical Surround gecombineerd met de DTS-processor zorgt voor levensecht 3D-geluid, zodat uw huiskamer net een bioscoopzaal lijkt. De DTS Neo met zijn 7-kanaals surround sound-luidsprekers produceert een betere geluidsdiepte en gescheiden stereokanalen, zodat het klinkt als audio die uit verschillende plaatsen in de kamer komt. Vertrouw op de DTS Neo voor geweldig geluid.

Perfect geschikt voor uw hoogwaardige Samsung-tv

Het Samsung blu-ray home entertainment-systeem heeft de metallic vormgeving en afwerking die uw hoogwaardige Samsung-tv perfect aanvult. Met zijn strakke en stijlvolle belijning en metallic luidsprekers past het systeem in elke omgeving, waardoor dit het ultieme geluidssysteem voor thuis is. De beste ontwerpen voor al uw wensen.

Verbeter de geluidskwaliteit met vernieuwde luidsprekerunits

De CPID-luidsprekerunit zorgt voor helder en accuraat geluid in de lage frequenties, voor nog meer kijkplezier. De unit is niet meer van glasvezelmateriaal gemaakt, maar van keramisch materiaal, dat zorgt voor een helder geluid. De dubbele subwoofer heeft een laag trillingsniveau en verbetert het geluid in de lage frequenties. Daardoor wordt de kwaliteit van het Samsung blu-ray home entertainment-systeem nog beter.

Hoge kwaliteit surround-geluid uit uw tv

Laat uw perfecte filmavond niet verpesten door slecht geluid. Dankzij de functie TV Sound On van het Samsung blu-ray home entertainment-systeem kunt u surround-geluid van hoge kwaliteit van uw tv-bron beluisteren. Een druk op de sneltoets ‘TV Sound On’ op de afstandsbediening en u hebt TV surround-geluid van superieure kwaliteit via uw home entertainment systeem. Uw perfecte filmavond wordt daardoor nog beter.

Foto's en video's delen met compatibele apparaten

Profiteer van draadloze toegang en deel uw digitale content met AllShare. Deel content naadloos met al uw aangesloten apparaten dankzij AllShare van Samsung. Bekijk content van uw Samsung mobiele apparaat en tv gelijktijdig door middel van de screen mirroring-technologie in het Samsung blu-ray home entertainment-systeem. Zo kunt u foto's en video's weergeven en zelfs games spelen met uw Smartphone of Tab als controller. Til entertainment naar een hoger niveau door screen mirroring en het delen van content.

Slimme aanbeveling voor uw intelligente apparaat

Ontvang automatisch de films en tv-programma's van uw smaak en voorkeur met de functie S Recommendation van de Samsung blu-ray-speler. Handig, snel en de beste manier om te genieten van het volledige aanbod op uw tv. En dankzij de Smart Hub met zijn verbeterde apps en service-interface hebt u nooit meer een saaie dag.

Installeer luidsprekers op de makkelijkst denkbare manier

Met behulp van de eenvoudige modus voor de installatie van luidsprekers zorgt u snel en makkelijk voor geluid van hoge kwaliteit bij u thuis. Dankzij de eenvoudige luidsprekerinstallatie hoeft u zich niet te bekommeren om de plaatsing van surround-luidsprekers. In de intuïtieve gebruikersinterface selecteert u gewoon de positie van surround-luidsprekers waarbij het stereogeluid automatisch wordt verbeterd. Het Samsung blu-ray home entertainment-systeem maakt het kijken naar films nog aangenamer.

2 HDMI-ingangen

U hebt slechts één kabel nodig om uw home entertainment-systeem aan te sluiten op uw andere audio- en videobronnen. Dankzij de HDMI-aansluitingen op de Samsung home entertainment-systemen kunt u allerlei content importeren zonder dat u hoeft te comprimeren. Dus ook foto's en video's van uw digitale camcorder en multimedia-pc. Nog nooit was het zo eenvoudig om alles te bekijken op een HD-breedbeeldscherm.

Geen rommelige kabels meer met de draadloze achterluidspreker

Maak uw omgeving netter en aantrekkelijker door storende kabels te elimineren. Met de draadloze achterluidsprekers van het Samsung home entertainment-systeem houdt u de ruimte makkelijker netjes en georganiseerd. Ze produceren ook een uitstekende geluidskwaliteit wanneer ze worden gebruikt in combinatie met andere luidsprekersets. Ontdek een hoogwaardige oplossing voor audio thuis met een handig ontwerp en geweldig geluid.

Full HD 3D tilt uw entertainment naar een hoger niveau

Voortaan geniet u ook thuis van een overweldigende en spectaculaire 3D-belevenis. Met Full HD 3D en de krachtige functies voor optimaal plezier wordt uw 3D-home entertainment meeslepender en levendiger dan u ooit had kunnen denken. De 3D Auto Contrast-functie zorgt voor een helderder beeld met een scherper en dieper contrast. De hoogwaardige 3D-technologie van Samsung past geavanceerde algoritmes toe om de beeldlagen te minimaliseren en de reactiesnelheid te maximaliseren, zodat het beeld vloeiend en helder is. Deze nieuwe 3D HD-ervaring zal u versteld doen staan.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.