Vlotter surfen met het QWERTY-toetsenbord en het lcd-display

Met de nieuwe RMC-QTD1 QWERTY-afstandsbediening heeft u een krachtige tool in handen. Het gebruiksvriendelijke volledige QWERTY-toetsenbord is perfect om alle mogelijkheden van de Samsung Smart TV aan te sturen. Uw gesprekken met vrienden via chatapplicaties als SNS of Messenger verlopen vloeiend en vlot. De afstandsbediening beschikt ook over een lcd-display waarin u de ingetypte tekst ziet, zodat u taal- of tikfouten snel kunt corrigeren. Deze afstandsbediening is perfect voor allerlei toepassingen.

Slimme afstandsbediening met standaardtoetsen + QWERTY-toetsenbord

Met behulp van sensortechnologie heeft deze QWERTY-afstandsbediening van Samsung ook nog een andere kant. U hoeft de afstandsbediening alleen maar om te draaien en u beschikt over de standaardbedieningstoetsen. De technologie zorgt ervoor dat de kant die naar boven wijst meteen bruikbaar is. U kunt dus naar wens overschakelen van typen op het QWERTY-toetsenbord naar het bedienen van de standaardtoetsen. En deze combinatie zorgt voor nog meer bedieningsmogelijkheden voor uw Smart TV.

Gebruiksvriendelijk ontwerp met intuïtieve toetsen

Of u nu wilt surfen, zoeken, bladeren of gewoon zappen, de RMC-QTD1 QWERTY-afstandsbediening is ontworpen voor optimaal comfort en gebruiksgemak. De compacte en ergonomisch vormgegeven afstandsbediening heeft een volledig QWERTY-toetsenbord, dat schuin oploopt en zo optimaal en moeiteloos te bedienen is. Het formaat van de RMC-QTD1 is precies goed voor een optimale grip en voor een zo vlot mogelijke bediening van het QWERTY-toetsenbord en de standaardcijfertoetsen.

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.